• English, British
  • Magyar

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint

További folyóiratok

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 594
Q1/D1 7 (1.2%)
Q1 23 (3.9%)
Q2 35 (5.9%)
Q3 13 (2.2%)
Q4 7 (1.2%)
n.a. 516 (86.9%)

iDEa Tudomány

iDEa Tehetség

iDEa

Gazdaságtudományi Kar

Egység keresése

Gazdaságtudományi Kar

Elérhetőség
Név: Gazdaságtudományi Kar
Alapítás ideje: 2014-08-01
Szakma
Média anyagok

Teljes publikációs lista

Hiányzó közlemények feltöltése >> Feltöltött közlemény:
DEA-ban:
OA:
Publikációs időszak:
813
811
334
2000-2019
2019
  1. Oláh, J., Kitukutha, N., Haddad, H., Pakurár, M., Máté, D., Popp, J.: Achieving Sustainable E-Commerce in Environmental, Social and Economic Dimensions by Taking Possible Trade-Offs.
    Sustainability. 11 (1), 89 [1-22], 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Geography, Planning and Development (2017)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2017)
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2017)
  2. Gabnai, Z., Müller, A., Bács, Z., Bácsné Bába, É.: A fizikai inaktivitás nemzetgazdasági terhei.
    Egészségfejlesztés. 60 (1), 20-30, 2019.
  3. Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods.
    Appetite. 138 94-101, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Nutrition and Dietetics (2017)
    Q1 Psychology (miscellaneous) (2017)
  4. Oláh, J., Kovács, S., Virglerova, Z., Lakner, Z., Kováčová, M., Popp, J.: Analysis and comparison of economic and financial risk sources in SMEs of the Visegrad Group and Serbia.
    Sustainability. 11 (7), 1-19, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Geography, Planning and Development (2017)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2017)
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2017)
  5. Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary.
    Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Geography, Planning and Development (2017)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2017)
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2017)
  6. Kontor, E., Kovács, B., Szakály, Z., Kiss, M.: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései.
    Stat. Szle. 97 (4), 364-386, 2019.
  7. Tőkés, T., Erdey, L., Tóth, E., Nagy, S.: Az integráció geopolitikai-geoökonómiai jelentőségének változása a kelet-közép-európai régióban rendszerváltástól napjainkig.
    In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VIII. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümé kötet. Szerk.: Pierog Anita, Szálkai Tamás, Dajnoki Krisztina, MTA DAB, Debrecen, 29, 2019. ISBN: 9789634900443
  8. Sadaf, R., Oláh, J., Popp, J., Máté, D.: Institutional Ownership and Simultaneity of Strategic Financial Decisions: an Empirical Analysis in the Case of Pakistan Stock Exchange.
    E M Ekon. Manag. 22 (1), 172-188, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Business and International Management (2017)
    Q1 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) (2017)
    Q2 Strategy and Management (2017)
  9. Slováková, M., Bendíkova, E., Müller, A.: Possibilities of Development of Balance Abilities in Ski Jumping by Gymnastics.
    European Researcher. 10 (1), 59-65, 2019.
  10. Pakurár, M., Haddad, H., Nagy, J., Popp, J., Oláh, J.: The Impact of Supply Chain Integration and Internal Control on Financial Performance in the Jordanian Banking Sector.
    Sustainability. 11 (5), 1-20, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Geography, Planning and Development (2017)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2017)
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2017)
  11. Kiss, A., Popp, J., Oláh, J., Lakner, Z.: The reform of school catering in Hungary: anatomy of a health-education attempt.
    Nutrients. 11 (4), 1-21, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science (2017)
    Q1 Nutrition and Dietetics (2017)
  12. Pakurár, M., Haddad, H., Nagy, J., Popp, J., Oláh, J.: The service quality dimensions that affect customer satisfaction in the Jordanian banking sector.
    Sustainability. 11 (4), 1113-1-24, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Geography, Planning and Development (2017)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2017)
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2017)
  13. Popp, J., Oláh, J., Kiss, A., Temesi, Á., Fogarassy, C., Lakner, Z.: The socio-economic force field of the creation of short food supply chains in Europe..
    J. Food. Nutr. Res. 58 (1), 31-41, 2019.
Mindet mutasd