Összes letöltés a DEA-ból: 666
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 475 |
Hungary (HU) | 57 |
Germany (DE) | 35 |
China (CN) | 14 |
United Kingdom (GB) | 7 |
Indonesia (ID) | 5 |
India (IN) | 5 |
South Africa (ZA) | 5 |
Romania (RO) | 4 |
United Arab Emirates (AE) | 3 |
Canada (CA) | 3 |
Chile (CL) | 3 |
France (FR) | 3 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 3 |
Azerbaijan (AZ) | 2 |
Netherlands (NL) | 2 |
Belgium (BE) | 1 |
Switzerland (CH) | 1 |
Czech Republic (CZ) | 1 |
Finland (FI) | 1 |
Ghana (GH) | 1 |
Ireland (IE) | 1 |
Iraq (IQ) | 1 |
Japan (JP) | 1 |
Lithuania (LT) | 1 |
Malaysia (MY) | 1 |
Philippines (PH) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Russia (RU) | 1 |
Sweden (SE) | 1 |
Turkey (TR) | 1 |
n.a. | 25 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study. J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323759 | kiadói változat: 2 |
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study. An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341727 | Kiadói változat: 2 |
2018 | Péntek, Á., Botos, S., Füzesi, I.: A webáruházak hasznossága a vidékfejlesztés során. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 242-251, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265617 | Kiadói változat: 133 |
2018 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétában. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 77-89, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265697 | Kiadói változat: 65 |
2018 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér készítési és fogyasztási szokások a gluténmentes diétában. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 252-262, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265765 | kiadói változat: 100 |
2017 | Botos, S., Felföldi, J., Várallyai, L., Péntek, Á., Szilágyi, R.: Analysis the advanced ict usage of the hungarian SME sector for preparing a domestic agri-food research. Apstract. 11 (3-4), 147-154, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255510 | kiadói változat: 76 |
2017 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Bread consumption habits in the gluten free diet. Apstract. 11 (3-4), 113-120, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255504 | kiadói változat: 54 |
2016 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Is It Worth Being Socially Responsible?. Apstract. 10 (1), 73-80, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/234985 | kiadói változat: 87 |
2015 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: A CSR ismertsége és megjelenése a fogyasztói döntésekben. Táplálkozásmarketing. 2 (2), 15-27, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/289222 | kiadói változat: 25 |
2015 | Várallyai, L., Botos, S., Péntek, Á.: Socio-economic Factors of Soil Pollution. Procedia Economics and Finance. 33 573-583, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280945 | kiadói változat: 52 |
2014 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: A tudatos fogyasztás megjelenési formái = forms of conscious consumption. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 73-80, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304601 | kiadói változat: 26 |
2012 | Péntek, Á., Botos, S., Cseh, A.: Infokommunikációs technológiák használata Magyarország Észak-Alföldi régiójának agrár kis- és középvállalkozásaiban = Usage of info-communication technologies at agricultural SME's in the Hungarian North-Plain region. J. Agricult. Inf. 3 (1), 79-86, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280726 | kiadói változat: 1 |
2010 | Füzesi, I., Herdon, M., Péntek, Á.: Food Tracing and Interoperability of Information Systems in the Hungarian Meat Industry. Agr. On-Line Papers. 2 (2), 39-48, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/169652 | kiadói változat: 24 |
2009 | Péntek, Á.: Elektronikus aláírás alkalmazása az elektronikus kereskedelemben. Agrártud. közl. 34 153-159, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200484 | kiadói változat: 19 |