You are here

Kántor Andrea

Kántor Andrea

Kántor Andrea
Name: Kántor Andrea
Other profiles: MTMT

Publication list

Uploaded publications:
35
Publications in DEA:
35
OA:
8
Date range:
2015-2022
2022
2021
  1. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3672-3678, 2021.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
  2. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3649-3656, 2021.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
  3. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3657-3664, 2021.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
  4. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3665-3671, 2021.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
2019
  1. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Különböző fajtamézek beltartalmi paramétereinek vizsgálata.
    In: Tavaszi Szél Konferencia 2019. Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 77, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
  1. Topa, E., Posta, J., Alexa, L., Kántor, A., Czipa, N., Kovács, B.: Analysis of flavonoids: Characterization, sample preparation for GC-MS.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 43-49, 2018. ISBN: 9789634900320
  2. Fischinger, L., Czipa, N., Alexa, L., Kovács, B., Kántor, A.: Beltartalmi paraméterek vizsgálata kereskedelmi forgalomban kapható fokhagymákban és fokhagymakrémekben.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 93-94, 2018. ISBN: 9786155545818
  3. Fischinger, L., Czipa, N., Alexa, L., Kovács, B., Kántor, A.: Beltartalmi paraméterek vizsgálata kereskedelmi forgalomban kapható fokhagymákban és fokhagymakrémekben.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 345-353, 2018. ISBN: 9786155545900
  4. Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of micro and trace elements of commercial beers.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 432-436, 2018.
    Journal metrics:
    Q4 Biotechnology
    Q4 Food Science
    Q4 Microbiology
    Q4 Molecular Biology
  5. Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of commercial and homemade jams.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 407-411, 2018.
    Journal metrics:
    Q4 Biotechnology
    Q4 Food Science
    Q4 Microbiology
    Q4 Molecular Biology
  6. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 22, 2018. ISBN: 9789634900412
  7. Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N., Topa, E.: Erdei mézek toxikus elemtartalmának kockázatbecslése.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 80, 2018. ISBN: 9786155545818
  8. Alexa, L., Kántor, A., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Examination of changes in the antioxidant compounds and acidity of the mash of different fruits.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 16, 2018. ISBN: 9789634900412
  9. Topa, E., Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Fűszerek és gyógynövények összes polifenol és flavonoid tartalmának meghatározása.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 401-407, 2018. ISBN: 9786155545900
  10. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B.: GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 24, 2018. ISBN: 9789634900412
  11. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Nutritional parameters of different cereal flour's bread.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 33-37, 2018. ISBN: 9789634900320
  12. Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Topa, E., Czipa, N.: Risk assessment for forest honey's toxic element content.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 6-11, 2018. ISBN: 9789634900320
Show all
updated: 2024-04-14, 01:12

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 13
Q4 9 (69.2%)
N/A 4 (30.8%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (9)
Food Science (9)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Biotechnology (2)
Molecular Biology (2)
Immunology and Microbiology (2)
Microbiology (2)

Genre chart

Year chart

Language chart

Other co-authors

Fischinger László Ádám