Tóth, G., Henzsel, I., Györgyi, G.: Investigating a selection method of protein-rich seeds in white lupin. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) : One Health approach. Szerk.: Veres, Szilvia; Kocsisné, Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 65-65, 2023. ISBN: 9789634905356
Tóth, G., Henzsel, I., Györgyi, G.: Investigating a selection method of protein-rich seeds in white lupin. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) : One Health approach. Szerk.: Veres, Szilvia; Kocsisné, Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 65-65, 2023. ISBN: 9789634905356
Györgyi, G., Sipos, T., Tóth, G., Henzsel, I.: A különböző tőtávolságok hatása a Boglárka burgonyafajta termésmennyiségére. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek - Egészséges táplálkozás - Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek - Egészséges környezet - Fenntartható vidéki gazdálkodás: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, 2021, 93-100, 2021. ISBN: 9786156032409
Hadházy, Á., Henzsel, I.: A talajhasználati módok hatása a talaj tulajdonságaira. In: Zborník referatov z vedeckej konferencie s medzinárodnou úcast'ou v rámci projektu cezhranicnej spolupráce HUSK/0901/1.2.1/0129 / (ed.) Pavol Balla, Centrum vyskumu a rastlinnej vyroby Piestany, Michalovce, 3-8, 2012. ISBN: 9788089417384
Lazányi, J., Henzsel, I., Tőgyi, S.: A talaj szervesanyag-tartalma a Westsik vetésforgó kísérlet kezeléseiben. In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában: Növénytermesztés : Debrecen, 2002. április 11-12 / Jávor András, Sárvári Mihály, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar; Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Debrecen, 154-159, 2002. ISBN: 9639274275