Vágó, I.: A biogáz gyártás fermentációs termékének hatása a talajok oldható elemtartalmára. In: Az agrokémia, talajtan és a kapcsolódó tudományok időszerű kérdései : Jubileumi kiadvány. Szerk.: Balláné Kovács Andrea, Kocsisné Demjén Ágnes, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 376-384, 2022. ISBN: 9789634904717
Remenyik, T., Szabó, A., Vágó, I.: Eltérő komposzt készítmények angolperje biomassza produkcióra kifejtett hatásának összehasonlító vizsgálata. In: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar szakkollégiumainak tudományos dolgozatai. Kiadta: Debreceni Egyetem Kerpely Kálmán Szakkollégium, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 45-53, 2021.
Vágó, I.: A biogáz gyártás fermentációs termékének hatása a talajok oldható elemtartalmára. In: Az agrokémia, talajtan és a kapcsolódó tudományok időszerű kérdései : Jubileumi kiadvány. Szerk.: Balláné Kovács Andrea, Kocsisné Demjén Ágnes, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 376-384, 2022. ISBN: 9789634904717
Remenyik, T., Szabó, A., Vágó, I.: Eltérő komposzt készítmények angolperje biomassza produkcióra kifejtett hatásának összehasonlító vizsgálata. In: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar szakkollégiumainak tudományos dolgozatai. Kiadta: Debreceni Egyetem Kerpely Kálmán Szakkollégium, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 45-53, 2021.