Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2011-2024
2024
Batta, G.,
Papp, L.,
Ács-Szabó, L.,
Adácsi, C.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Miklós, I.:
A Schizosaccharomyces japonicus képes a Fusarium graminearum gátlására és olyan enzimek termelésére, amelyek részt vehetnek a mikotoxinok elleni toleranciában és a biológiai detoxifikációban = Schizosaccharomyces japonicus can inhibit the growth of Fusarium grami- nearum and produce proteins that may be involved in mycotoxin tolerance and biological detoxification.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 118-119, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
Antal, G.,
Szabó, S.,
Szarvas, P.,
Pusztahelyi, T.,
Gáll, J.,
Holb, I.:
Cost-Benefit Analysis of Apple Scab Sanitation Practices for ULO-Stored Apple Fruit in Integrated and Organic Production Systems.
International Journal of Fruit Science. 24 (1), 1-17, 2024.
Batta, G.,
Papp, L.,
Ács-Szabó, L.,
Adácsi, C.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Miklós, I.:
Élesztőgomba-fuzárium együttes tenyészetek vizsgálata = Examination of yeast-Fusarium co-cultures.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 120-121, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
Salehi, M.,
Ait Barka, E.,
Pusztahelyi, T.,
Safaie, N.:
Endophytic Fungi: secondary metabolites and plant biotic and abiotic stress management.
Frontiers Media, Lausanne, 214 p., 2024. ISBN: 9782832544433
Shaikh, A.,
Wandhekar, S.,
Ahmed, A.,
Pandey, V.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
Prokisch, J.,
Harsányi, E.,
Kovács, B.:
Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Krishnan, S.,
Nampoothiri, K.,
Suresh, A.,
Nguyen, T.,
Balakumaran, P.,
Pócsi, I.,
Pusztahelyi, T.:
Fusarium biocontrol: antagonism and mycotoxin elimination by lactic acid bacteria.
Front. Microbiol. 14 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology (2023)
Q1 Microbiology (medical) (2023)
Murvai, K.,
Rácz, H.,
Horváth, E.,
Németh, B.,
Imre, A.,
Pereira, K.,
Antunovics, Z.,
Peles, F.,
Sipos, P.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V.:
The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary.
BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Király, S.,
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Pócsi, I.,
Krishnan, S.,
Nampoothiri, K.:
Újonnan izolált tejsavbaktériumok gombaellenes hatása fuzáriumokra = Antifungal effect of newly isolated lactic acid bacteria on Fusarium species.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 156-157, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
2023
Loi, M.,
Logrieco, A.,
Pusztahelyi, T.,
Leiter, É.,
Hornok, L.,
Pócsi, I.:
Advanced mycotoxin control and decontamination techniques in view of an increased aflatoxin risk in Europe due to climate change.
Front. Microbiol. 13 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Bagi, Z.,
Balog, K.,
Sipos, B.,
Tóth, B.,
Hegedűs, B.,
Kusza, S.:
A tenyésztés mélységei - Molekuláris genetikai gyorstalpaló: X. Mutáció.
Galamb és kisállat magazin. 66 (4), 5-6, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Miklós, I.,
Pócsi, I.:
Biological elimination of Fusarium mycotoxins: yeasts and bacteria in work.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 144, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Adácsi, C.,
Kovács, S.,
Dobos, A.,
Pfliegler, V.,
Nampoothiri, K.,
Pócsi, I.:
Micotoxins in food chain-climate effect and elimination studies.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Suppl.), 77-78, 2023.
Murvai, K.,
Rácz, H.,
Imre, A.,
Horváth, E.,
Pereira, K.,
Peles, F.,
Sipos, P.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V.:
Microbial analysis of hungarian forage samples.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Supplement-1), 76-77, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.:
Quorum-sensing molecules and volatile organic compounds as promising antagonists against mycotoxin production.
In: 7th International Conference on Emerging Trends and Innovations in Biotechnology BIOSPECTRUM 2023: Souvenir and Abstracts, School of Biosciences, Mar Athanasios College For Advanced Studies Tiruvalla (MACFAST), Tiruvalla, Kerala, India, 77, 2023.
Pócsi, I.,
Murvai, K.,
Horváth, E.,
Bodnár, V.,
Mondok, Á.,
Adácsi, C.,
Molnár, K.,
Dobos, A.,
Leiter, É.,
Pfliegler, V.,
Pusztahelyi, T.:
Recent Results in Aflatoxin Research at the University of Debrecen.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 110, 2023.
Pócsi, I.,
Pákozdi, K.,
Miskei, M.,
Benkő, Z.,
Papp, L.,
Pusztahelyi, T.,
Virág, E.:
Recent results in Fusarium verticillioides research at the University of Debrecen.
In: 7th International Conference on Emerging Trends and Innovations in Biotechnology BIOSPECTRUM 2023: Souvenir and Abstracts, School of Biosciences, Mar Athanasios College For Advanced Studies Tiruvalla (MACFAST), Tiruvalla, Kerala, India, 19, 2023.
Vipin, K.,
Suresh, A.,
Kumaran, P.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Nampoothiri, K.:
Study of antifungal effect of newly isolated LAB strains against Fusarium culture.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 292, 2023.
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Bakó, K.,
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Pócsi, I.,
Dobos, A.:
The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize.
Toxins. 15 (3), 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
2022
Farkas, Z.,
Országh, E.,
Engelhardt, T.,
Csorba, S.,
Kerekes, K.,
Zentai, A.,
Süth, M.,
Nagy, A.,
Miklós, G.,
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Ambrus, Á.,
Győri, Z.,
Dobos, A.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Jóźwiak, Á.:
A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Leiter, É.,
Emri, T.,
Pusztahelyi, T.,
Szabó, Z.,
Pákozdi, K.,
Kocsis, B.,
Bodnár, V.,
Hornok, L.,
Pócsi, I.:
Atf1 ortholog bZIP-type transcription factors in filamentous fungi.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 15, 2022. ISBN: 9789634904687
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Miklós, I.,
Dobos, A.,
Győri, Z.,
Nampoothiri, K.,
Pócsi, I.:
Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687
Bodnár, V.,
Antal, R.,
Emri, T.,
Pusztahelyi, T.,
Leiter, É.,
Pócsi, I.:
Characterization of bzip transcription factors required for the oxidative stress response in the aflatoxin producer fungus aspergillus flavus.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstarct Book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 35-36, 2022. ISBN: 9789634904687
2024
Batta, G.,
Papp, L.,
Ács-Szabó, L.,
Adácsi, C.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Miklós, I.:
A Schizosaccharomyces japonicus képes a Fusarium graminearum gátlására és olyan enzimek termelésére, amelyek részt vehetnek a mikotoxinok elleni toleranciában és a biológiai detoxifikációban = Schizosaccharomyces japonicus can inhibit the growth of Fusarium grami- nearum and produce proteins that may be involved in mycotoxin tolerance and biological detoxification.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 118-119, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
Antal, G.,
Szabó, S.,
Szarvas, P.,
Pusztahelyi, T.,
Gáll, J.,
Holb, I.:
Cost-Benefit Analysis of Apple Scab Sanitation Practices for ULO-Stored Apple Fruit in Integrated and Organic Production Systems.
International Journal of Fruit Science. 24 (1), 1-17, 2024.
Batta, G.,
Papp, L.,
Ács-Szabó, L.,
Adácsi, C.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Miklós, I.:
Élesztőgomba-fuzárium együttes tenyészetek vizsgálata = Examination of yeast-Fusarium co-cultures.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 120-121, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
Salehi, M.,
Ait Barka, E.,
Pusztahelyi, T.,
Safaie, N.:
Endophytic Fungi: secondary metabolites and plant biotic and abiotic stress management.
Frontiers Media, Lausanne, 214 p., 2024. ISBN: 9782832544433
Shaikh, A.,
Wandhekar, S.,
Ahmed, A.,
Pandey, V.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
Prokisch, J.,
Harsányi, E.,
Kovács, B.:
Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Krishnan, S.,
Nampoothiri, K.,
Suresh, A.,
Nguyen, T.,
Balakumaran, P.,
Pócsi, I.,
Pusztahelyi, T.:
Fusarium biocontrol: antagonism and mycotoxin elimination by lactic acid bacteria.
Front. Microbiol. 14 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology (2023)
Q1 Microbiology (medical) (2023)
Murvai, K.,
Rácz, H.,
Horváth, E.,
Németh, B.,
Imre, A.,
Pereira, K.,
Antunovics, Z.,
Peles, F.,
Sipos, P.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V.:
The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary.
BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Király, S.,
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Pócsi, I.,
Krishnan, S.,
Nampoothiri, K.:
Újonnan izolált tejsavbaktériumok gombaellenes hatása fuzáriumokra = Antifungal effect of newly isolated lactic acid bacteria on Fusarium species.
In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 156-157, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)
2023
Loi, M.,
Logrieco, A.,
Pusztahelyi, T.,
Leiter, É.,
Hornok, L.,
Pócsi, I.:
Advanced mycotoxin control and decontamination techniques in view of an increased aflatoxin risk in Europe due to climate change.
Front. Microbiol. 13 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Bagi, Z.,
Balog, K.,
Sipos, B.,
Tóth, B.,
Hegedűs, B.,
Kusza, S.:
A tenyésztés mélységei - Molekuláris genetikai gyorstalpaló: X. Mutáció.
Galamb és kisállat magazin. 66 (4), 5-6, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Miklós, I.,
Pócsi, I.:
Biological elimination of Fusarium mycotoxins: yeasts and bacteria in work.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 144, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Adácsi, C.,
Kovács, S.,
Dobos, A.,
Pfliegler, V.,
Nampoothiri, K.,
Pócsi, I.:
Micotoxins in food chain-climate effect and elimination studies.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Suppl.), 77-78, 2023.
Murvai, K.,
Rácz, H.,
Imre, A.,
Horváth, E.,
Pereira, K.,
Peles, F.,
Sipos, P.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V.:
Microbial analysis of hungarian forage samples.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Supplement-1), 76-77, 2023.
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.:
Quorum-sensing molecules and volatile organic compounds as promising antagonists against mycotoxin production.
In: 7th International Conference on Emerging Trends and Innovations in Biotechnology BIOSPECTRUM 2023: Souvenir and Abstracts, School of Biosciences, Mar Athanasios College For Advanced Studies Tiruvalla (MACFAST), Tiruvalla, Kerala, India, 77, 2023.
Pócsi, I.,
Murvai, K.,
Horváth, E.,
Bodnár, V.,
Mondok, Á.,
Adácsi, C.,
Molnár, K.,
Dobos, A.,
Leiter, É.,
Pfliegler, V.,
Pusztahelyi, T.:
Recent Results in Aflatoxin Research at the University of Debrecen.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 110, 2023.
Pócsi, I.,
Pákozdi, K.,
Miskei, M.,
Benkő, Z.,
Papp, L.,
Pusztahelyi, T.,
Virág, E.:
Recent results in Fusarium verticillioides research at the University of Debrecen.
In: 7th International Conference on Emerging Trends and Innovations in Biotechnology BIOSPECTRUM 2023: Souvenir and Abstracts, School of Biosciences, Mar Athanasios College For Advanced Studies Tiruvalla (MACFAST), Tiruvalla, Kerala, India, 19, 2023.
Vipin, K.,
Suresh, A.,
Kumaran, P.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Nampoothiri, K.:
Study of antifungal effect of newly isolated LAB strains against Fusarium culture.
In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 292, 2023.
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Bakó, K.,
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Pócsi, I.,
Dobos, A.:
The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize.
Toxins. 15 (3), 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
2022
Farkas, Z.,
Országh, E.,
Engelhardt, T.,
Csorba, S.,
Kerekes, K.,
Zentai, A.,
Süth, M.,
Nagy, A.,
Miklós, G.,
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Ambrus, Á.,
Győri, Z.,
Dobos, A.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Jóźwiak, Á.:
A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Leiter, É.,
Emri, T.,
Pusztahelyi, T.,
Szabó, Z.,
Pákozdi, K.,
Kocsis, B.,
Bodnár, V.,
Hornok, L.,
Pócsi, I.:
Atf1 ortholog bZIP-type transcription factors in filamentous fungi.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 15, 2022. ISBN: 9789634904687
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Miklós, I.,
Dobos, A.,
Győri, Z.,
Nampoothiri, K.,
Pócsi, I.:
Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687
Bodnár, V.,
Antal, R.,
Emri, T.,
Pusztahelyi, T.,
Leiter, É.,
Pócsi, I.:
Characterization of bzip transcription factors required for the oxidative stress response in the aflatoxin producer fungus aspergillus flavus.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstarct Book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 35-36, 2022. ISBN: 9789634904687
Adácsi, C.,
Kovács, S.,
Pócsi, I.,
Pusztahelyi, T.:
Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Adácsi, C.,
Kovács, S.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.,
Dombrádi, Z.,
Pusztahelyi, T.:
Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
Horváth, E.,
Pusztahelyi, T.,
Adácsi, C.,
Tanyi, E.,
Pócsi, I.:
Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
Scientifica. 2022 1-6, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Farkas, Z.,
Kerekes, K.,
Ambrus, Á.,
Süth, M.,
Peles, F.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Nagy, A.,
Sipos, P.,
Miklós, G.,
Lőrincz, A.,
Csorba, S.,
Jóźwiak, Á.:
Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Adácsi, C.,
Kovács, S.,
Miklós, I.,
Pócsi, I.,
Pusztahelyi, T.:
Resistance of yeasts against Fusarium mycotoxins.
In: "FIBOK 2022" : Fiatal Biotechnológusok V. Országos Konferenciája = 5th National Conference of Young Biotechnologists : Program és angol nyelvű összefoglalók = Program and abstracts. Szerk.: Bánfalvi Zsófia, Gócza Elen, Olasz Ferenc, Pál Magda, Posta Katalin, Várallyay Éva, MATE Genetika és Biotechnológia Intézet, Gödöllő, 84-84, 2022. ISBN: 9789632699998
2021
Peles, F.,
Sipos, P.,
Kovács, S.,
Győri, Z.,
Pócsi, I.,
Pusztahelyi, T.:
Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Sipos, P.,
Peles, F.,
Brassó, D.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.:
Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Gila, B.,
Moon, H.,
Antal, K.,
Hajdú, M.,
Kovács, R.,
Jónás, A.,
Pusztahelyi, T.,
Yu, J.,
Pócsi, I.,
Emri, T.:
The DUG Pathway Governs Degradation of Intracellular Glutathione in Aspergillus nidulans.
Appl. Environ. Microbiol. 87 (9), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
Q1 Biotechnology
Q1 Ecology
D1 Food Science
2020
Pusztahelyi, T.,
Czeglédi, L.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Emri, T.:
4th National conference of young biotechnologists: Abstract Book "FIBOK 2020".
University of Debrecen, Debrecen, 113 p., 2020. ISBN: 9789634902720
Szabó, Z.,
Pákozdi, K.,
Murvai, K.,
Pusztahelyi, T.,
Kecskeméti, Á.,
Gáspár, A.,
Logrieco, A.,
Emri, T.,
Ádám, A.,
Leiter, É.,
Hornok, L.,
Pócsi, I.:
FvatfA regulates growth, stress tolerance as well as mycotoxin and pigment productions in Fusarium verticillioides.
Appl. Microbiol. Biotechnol. 104 (18), 7879-7899, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
Q1 Biotechnology
Q1 Medicine (miscellaneous)
Adácsi, C.,
Pusztahelyi, T.:
Investigation of Aflatoxin M1 Binding Capacity of Probiotic Bacterial Cultures And Their Preparations.
In: 4th National Conference of Young Biotechnologists : Abstract Book "FIBOK 2020". Ed.: Tünde Pusztahelyi, Levente Czeglédi, Éva Domokos-Szabolcsy, Tamás Emri, University of Debrecen, Debrecen, 72-72, 2020. ISBN: 9789634902720
2018
Zaheri, A.,
Csorvási, É.,
Bársony, P.,
Komlósi, I.,
Szabó, C.,
Pusztahelyi, T.:
Effect of Different Supplementary Diets on Growing Rate, Fat and Protein Contents of Flesh Common Carp (Cyprinus carpio) Fingerlings.
J Anim Res Nutr. 03 (02), 1-5, 2018.
2017
Pusztahelyi, T.,
Holb, I.,
Pócsi, I.:
Plant-fungal interactions: special secondary metabolites of the biotrophic, necrotrophic, and other specific interactions.
In: Fungal Metabolites. Eds.: Mérillon, J.M., Ramawat, K.G, Springer International Publishing, Basel, 1-58, 2017, (Reference series in phytochemistry, ISSN 2511-834X) ISBN: 9783319194561
2015
2014
2013
Peles, F.,
Kovács, C.,
Kovács, B.,
Pepó, P.,
Csajbók, J.,
Borbélyné Varga, M.,
Szilágyi, S.,
Karaffa, E.:
Effect of different forecrop, fertilizer and plant protection treatment on the mould contamination of wheat.
In: The influence of some technological elements over the wheat and corn grains quality stored in Bihor and Hajdu Bihar counties. Ed.: Csajbók József, Debreceni Egyetem ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, 61-66, 2013. ISBN: 9789634736127
2011
Mindet mutasd
frissítve: 2024-12-01, 03:50