Jelenlegi hely

Állattenyésztési Tanszék

Teljes publikációs lista

Hiányzó közlemények feltöltése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
307
DEA-ban:
306
OA:
96
Publikációs időszak:
2003-2023
2023
  1. Bagi, M., Cseh, S., Vass, N.: A laparoszkópos és transzcervikális termékenyítés alkalmazásának lehetőségei a juhtenyésztésben.
    Magy. Allatorv. Lapja. 145 (2), 103-112, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Veterinary (miscellaneous) (2021)
  2. Angyal, E., Somoskői, B., Török, D., Bordás, L., Cseh, S., Novotniné Dankó, G., Vincze, B.: Az anti-Müller-hormon (AMH) mennyiségének összefüggése a petefészekképletekkel és a petesejttartalék kimerülésével kancában és tehénben..
    Magy. Állatorvosok. 145 (2), 113-127, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Veterinary (miscellaneous) (2021)
  3. El-Ramady, H., Shedeed, S., Fawzy, Z., El-Bassiony, A., El-Sawy, S., Mahmoud, S., Prokisch, J.: Biofortification of vegetables under stress conditions using biological nano-selenium: A mini-review.
    Environment, Biodiversity & Soil Security (EBSS) 7 23-35, 2023.
  4. Csernus, B., Szabó, C., Knop, R., Kidane, G., Ndunguru, S., Gulyás, G., Ozsváth, X., Czeglédi, L.: Capsanthin supplementation modulates the immune response in broiler chickens under Escherichia coli lipopolysaccharide challenge.
    Arch. Anim. Breed. 66 (1), 103-111, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science (2021)
    Q2 Animal Science and Zoology (2021)
    Q3 Food Animals (2021)
    Q4 Genetics (2021)
    Q2 Plant Science (2021)
  5. Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
    Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
    Q1 Geography, Planning and Development (2021)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
2022
  1. El-Ramady, H., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Hajdú, P., Elmahrouk, M., Abdalla, N., Prokisch, J.: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
    Sustainability. 14 (12), 1-34, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
    Q1 Geography, Planning and Development (2021)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
  2. Novotniné Dankó, G.: A sertés szaporodása.
    In: A házi emlősállatok szaporodása / Bajcsy Árpád Csaba, Brüssow, Klaus-Peter, Cseh Sándor, Fodor László, Müller Linda, Novotniné Dankó Gabriella, Rátky József, Solti László, Vincze Boglárka, MÁOK KFT, Budapest, 199-231, 2022. ISBN: 9786155871078
  3. Klein, R., Posta, J.: Az angol telivér lófajta szerepe a mezőhegyesi hátasló fajták jelenlegi állományának genetikai diverzitásában.
    In: XXVIII. Ifjúsági Tudományos Fórum Keszthely : Konferenciakötet. Szerk.: Bene Szabolcs, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus, Keszthely, 17-22, 2022.
  4. Shalaby, T., Bayoumi, Y., Eid, Y., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Prokisch, J., El-Ramady, H., Ling, W.: Can Nanofertilizers Mitigate Multiple Environmental Stresses for Higher Crop Productivity?.
    Sustainability. 14 (6), 1-22, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
    Q1 Geography, Planning and Development (2021)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
  5. Hajdú, P., Fawzy, Z., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Edible Mushroom of Lentinula spp.: A Case Study of Shiitake (Lentinula edodes L.) Cultivation.
    Env. Biodiv. Soil Security. 6 (2022), 41-49, 2022.
  6. El-Ramady, H., Abdalla, N., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes.
    Sustainability. 14 (9), 1-30, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
    Q1 Geography, Planning and Development (2021)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
  7. Lugata, J., Oláh, J., Ozsváth, X., Knop, R., Angyal, E., Szabó, C.: Effects of DL and L-Methionine on Growth Rate, Feather Growth, and Hematological Parameters of Tetra-SL Layers from 1-28 Days of Age.
    Animals (Basel). 12 (15), 1-11, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Animal Science and Zoology (2021)
    Q1 Veterinary (miscellaneous) (2021)
  8. Ortega, A., Babinszky, L., Ozsváth, X., Oriedo, O., Oláh, J., Szabó, C.: Effects of heat stress and high dietary antioxidant supplementation on the ileal digestibility of nutrients and certain minerals in pigs.
    In: 30th International Symposium Animal Science Days : Book of Abstracts. Ed.: Vladimir Brajković, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 75, 2022. ISBN: 9789538276361
  9. Ortega, A., Xayalath, S., Lugata, J., Szabó, C.: Effects of heat stress-induced oxidative stress on the reproduction of sows and its alleviation by dietary antioxidants: a review.
    In: XXV. Tavaszi Szél Konferencia 2022 : Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Nagy Adrián Szilárd, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 13-25, 2022. ISBN: 9786156457134
  10. Ortega, A., Xayalath, S., Lugata, J., Szabó, C.: Effects of heat stress-induced oxidative stress on the reproduction of sows and its alleviation by dietary antioxidants: a review.
    In: XXV. Tavaszi Szél Konferencia 2022 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 72-73, 2022. ISBN: 9786158205481
Mindet mutasd
frissítve: 2023-03-30, 01:23

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 185
Q1/D1 1 (0.5%)
Q1 27 (14.6%)
Q2 12 (6.5%)
Q3 10 (5.4%)
Q4 9 (4.9%)
n.a. 127 (68.6%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (28)
Animal Science and Zoology (16)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (5)
Agronomy and Crop Science (5)
Plant Science (5)
Aquatic Science (2)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2)
Food Science (2)
Insect Science (2)
Forestry (1)
Soil Science (1)
Veterinary (25)
Veterinary (miscellaneous) (21)
Food Animals (4)
Small Animals (1)
Environmental Science (16)
Environmental Science (miscellaneous) (11)
Management, Monitoring, Policy and Law (9)
Water Science and Technology (3)
Ecology (1)
Health, Toxicology and Mutagenesis (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (12)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (5)
Genetics (3)
Molecular Biology (2)
Biochemistry (1)
Endocrinology (1)
Molecular Medicine (1)
Physiology (1)
Social Sciences (10)
Geography, Planning and Development (10)
Energy (9)
Energy Engineering and Power Technology (9)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (9)
Medicine (6)
Medicine (miscellaneous) (4)
Infectious Diseases (1)
Physiology (medical) (1)
Neuroscience (4)
Neurology (2)
Neuroscience (miscellaneous) (2)
Chemical Engineering (2)
Catalysis (1)
Fluid Flow and Transfer Processes (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Chemistry (2)
Organic Chemistry (2)
Physical and Theoretical Chemistry (2)
Analytical Chemistry (1)
Chemistry (miscellaneous) (1)
Inorganic Chemistry (1)
Spectroscopy (1)
Computer Science (2)
Computer Science Applications (2)
Materials Science (2)
Materials Science (miscellaneous) (2)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (2)
Drug Discovery (1)
Pharmaceutical Science (1)
Toxicology (1)
Physics and Astronomy (2)
Condensed Matter Physics (1)
Instrumentation (1)
Engineering (1)
Engineering (miscellaneous) (1)
Immunology and Microbiology (1)
Parasitology (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint

További folyóiratok

Kutatóink

Czeglédi Levente
Czeglédi Levente
agrármérnök
Hajdú Péter
Hajdú Péter
Táplálkozástudományi szakember
Összes kutatónk
Czeglédi Levente
Czeglédi Levente
agrármérnök
Hajdú Péter
Hajdú Péter
Táplálkozástudományi szakember
Prokisch József
Prokisch József
szelén, tellur, innováció, élelmiszerfejlesztés, funkcionális élelmiszer, GCMS, AFS, Arduino
Tóthné Gulyás Gabriella
Tóthné Gulyás Gabriella
állattenyésztési tudományok

Szervezeti felépítés