Jelenlegi hely

Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program

Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program

Név: Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program

Teljes publikációs lista

Hiányzó közlemények feltöltése
Feltöltött közlemény:
10
DEA-ban:
10
OA:
6
Publikációs időszak:
2018-2021
2021
  1. Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
    Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering (2019)
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2019)
    Q2 Process Chemistry and Technology (2019)
2020
  1. Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis (2019)
    Q2 Pollution (2019)
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health (2019)
  2. Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
    Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2019)
  3. Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
    Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2019)
  4. Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
    Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2019)
2019
  1. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
    In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
  2. Kovács, S., Török, E., Tóth, I., Barna, D., Bákonyi, N.: Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
    In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
2018
  1. Bákonyi, N., Tóth, I., Barna, D., Fári, M.: Előkísérletek a lucerna barnalé tartósítására bioipari hasznosítás céljából.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 253-258, 2018. ISBN: 9786155837159
  2. Bákonyi, N., Kovács, Z., Tóth, I., Barna, D., Fári, M., Alshaal, T.: To study the secondary element contents (Ca, Mg, S) of deproteinized leaf juice of selected alfalfa varieties at different harvest time.
    In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, tanulmánykötet. Szerk.: Pintér Gábor, Zsiborács Henrik, Csányi Szilvia, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 11-15, 2018.
frissítve: 2021-03-21, 02:56

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 6
Q1 2 (33.3%)
Q2 2 (33.3%)
Q3 1 (16.7%)
n.a. 1 (16.7%)

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (2)
Agronomy and Crop Science (2)
Chemical Engineering (1)
Bioengineering (1)
Chemical Engineering (miscellaneous) (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Energy (1)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (1)
Environmental Science (1)
Health, Toxicology and Mutagenesis (1)
Pollution (1)
Medicine (1)
Public Health, Environmental and Occupational Health (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint