Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Semsey, D., Nguyen, H. H. D., Törős, G., Papp, V. A., Pénzes, J., Vida, T., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of fluorescent carbon nanodots synthesized from spices through thermal processes treatment. Nanomaterials. 15 (8), 1-16, (cikkazonosító: 625), 2025.
Muthu, A., Nguyen, H. H. D., Prokisch, J., Béni, Á.: Biosynthesis of Selenium and Tellurium nanoparticles and their alloys using Lactobacillus casei: a sustainable approach to functional nutraceuticals. In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition : GreenNutrifood2025 : Book of abstracts. Eds.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Zagreb, 38, 2025. ISBN: 9789536893225
Nguyen, H. H. D., Muthu, A., Elsakhawy, T., Sheta, M., Abdalla, N., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Carbon Nanodots-Based Sensors: A Promising Tool for Detecting and Monitoring Toxic Compounds. Nanomaterials. 15 (10), 1-27, (cikkazonosító: 725), 2025.
Nguyen, H. H. D., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Carbon nanodots derived from glycine for rapid detection of caffeine in beverages. J. Food Compos. Anal. 145, 1-10, (cikkazonosító: 107784), 2025.
AlNasr, M., Salam, H., Al-Kendi, A., AlAbdi, T., Ahmed, A. E. M., Shaikh, A. M., Kovács, B., ElObeid, T.: Desert Greens: Unveiling the Antioxidant Power and Health Benefits of Qatar's Locally Grown Leafy 1 Vegetables. Acta agrar. Debr. "Accepted by Publisher", [1-12], 2025.
Nagy, R., Pál, A., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: extraction of free and bound polyphenols from brans of sorghum bicolor using different solvents. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 14, 1-7, (cikkazonosító: 10906), 2025.
Pál, A., Nagy, R., Sipos, P.: Kollagén és glicin alkalmazása meggylekvárban: újszerű lehetőségek a bőr és ízületek támogatására. In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 : Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2025. ISBN: 9786156457660
Ahmed, A. E. M., Mozzon, M., Dawod, A. B. A., Awad Mustafa Eltayeb, O., Shaikh, A. M., Kovács, B.: Potential of Baobab (Adansonia digitata L.) Dried Fruit Pulp in Contributing to Food and Nutrient Security in Sudan and Senegal. J. Agric. Food Res. 19, 1-9, (cikkazonosító: 101681), 2025.
Rockaya, M., Baranyi, J.: Variability of growth parameter estimates - The role of rescaling and reparametrization. Food Microbiol. 128, 1-8, (cikkazonosító: 104726), 2025.
Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I. E., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A. M., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties. Ultrason. Sonochem. 111, 1-13, (cikkazonosító: 107087), 2024.
Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Csatári, G., Burzán, J., Diósi, G., Veres, S., Nagy, B. M., Máthé, E., Kovács, S.: Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy. In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Shams, R., Kaur, S., Dash, K. K., Czipa, N., Kovács, B., Shaikh, A. M.: A Review of Emerging Technologies for the Extraction of Bioactive Compounds from Berries (Phalsa Berries). Horticulturae. 10 (5), 1-19, (cikkazonosító: 455), 2024.
Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R. P., Pócsi, I., Emri, T.: Aspergillus nidulans gfdB, Encoding the Hyperosmotic Stress Protein Glycerol-3-phosphate Dehydrogenase, Disrupts Osmoadaptation in Aspergillus wentii. J. Fungi. 10 (4), 1-23, (cikkazonosító: 291), 2024.
Khalfalla, M. A. R., Zsombik, L., Győri, Z.: Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars. Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024.
Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R. P., Pócsi, I., Emri, T.: Az ozmofília megértése: molekuláris betekintés az Aspergillus wentii és az Aspergillus nidulans ozmotikus stresszválaszaiba = Unravelling osmophily: molecular insights into the osmotic stress responses of Aspergillus wentii and Aspergillus nidulans. In: VII. Magyar Mikológiai Konferencia : Absztraktkötet. Szerk.:: Dima Bálint; Papp Viktor, MATE, Magyar Mikológiai Társaság, 2024, 15-16, 2024. ISBN: 9789636230982(pdf)