GINOP-2.2.1-15-2017-00051
GINOP-2.2.1-15-2017-00051
Proteomill – lucerna alapú fehérjetermékeket és egyéb növényi termékeket előállító termesztési és feldolgozási technológia, valamint mintaüzem kialakítása
pályázat kezdete:
pályázat vége:
Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2017-2024
2024
Elhawat, N.,
Balláné Kovács, A.,
Antal, G.,
Kurucz, E.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.,
Alshaal, T.:
Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations.
Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2022)
2023
Kovács, Z.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Kaszás, L.,
Elhawat, N.,
Razem, M.,
Veres, S.,
Fári, M.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science (2022)
Q1 Soil Science (2022)
2022
Barna, D.,
Alshaal, T.,
Tóth, I.,
Cziáky, Z.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Bákonyi, N.:
Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product.
Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022.
2021
Barna, D.,
Kisvarga, S.,
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Tóth, I.,
Fári, M.,
Alshaal, T.,
Bákonyi, N.:
Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
Kovács, Z.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Kaszás, L.,
Elhawat, N.,
Bákonyi, N.,
Razem, M.,
Fári, M.,
Prokisch, J.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Alshaal, T.:
Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
2020
Kisvarga, S.,
Barna, D.,
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Tóth, I.,
Fári, M.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Alshaal, T.,
Bákonyi, N.:
Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
2019
Veres, S.,
Makleit, P.,
Csajbók, J.,
Simkó, A.,
Gáspár, S.,
Fári, M.:
Physiological plasticity of alfalfa cultivars under different abiotic conditions.
Barna, D.,
Tóth, I.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
Kovács, S.,
Török, E.,
Tóth, I.,
Barna, D.,
Bákonyi, N.:
Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
2017
Veres, S.,
Makleit, P.,
Csajbók, J.,
Gáspár, S.,
Simkó, A.,
Fári, M.:
Lucerna genotípusok fiziológiai sokféleségének értékelése Physiological values of different lucerne (Medicago sativa L.) genotypes.
In: LIX. Georgikon Napok Konferenciakiadványa : A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 580-584, 2017. ISBN: 9789639639898
frissítve: 2024-04-14, 02:12