TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés DE-SZTE-EKF-NYME
pályázat kezdete: 2013-04-15
pályázat vége: 2015-06-30
Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2011-2018
2018
2015
Csikós, Á.,
Tisza, Á.,
Simon, Á.,
Gulyás, G.,
Jávor, A.,
Czeglédi, L.:
Species identification in meat and cheese products by PCR-single strand conformation polymorphism (PCR-SSCP) and DNA sequencing.
Anim. Welf. Etol. Tartástechnol. 11 (2), 78-83, 2015.
2014
Simon, Á.,
Gulyás, G.,
Csikós, Á.,
Jávor, A.,
Czeglédi, L.:
A szarvasmarha szőrszínt befolyásoló MC1R génváltozatok kimutatása PCR-SSCP módszerrel: [poszter].
In: XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei : [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Szerk.: Schmidt R., Bali Papp Á, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, , 2014. ISBN: 9789633341940
Szűcs, I.,
Szőllősi, L.,
Felföldi, J.,
Blaskó, B.,
Szénásné Ványi, N.,
Kovács, K.,
Kurmai, V.:
Üzleti jellegű esettanulmányok készítésének gyakorlata: case study handbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 206 p., 2014.
2013
2011
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 02:24