Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312
Karaffa, E. M., Bérczesné Szojka, A.: Bacterial and yeast molecular biology. University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015. ISBN: 9789634738305
Karaffa, E. M., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329
Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336