EN HU

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés DE-SZTE-EKF-NYME
pályázat kezdete: 2013-04-15
pályázat vége: 2015-06-30
Feltöltött közlemény:
61
DEA-ban:
61
OA:
50
Publikációs időszak:
2011-2018
2018
1.
Czeglédi, L., Sziszkosz, N., Kusza, S.: Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 79 p., 2018.
2015
2.
Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban.
[s.n.], [s.l.], 2015.
3.
Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban.
[s.n.], Debrecen, 28 p., 2015.
4.
Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban 2..
[s.n.], [s.l.], 2015.
5.
Keményfi, R.: A hungarikumok néprajzi kutatásának módszertanához: Gasztronómia - írásbeliség - emlékezet.
46 p., 2015.
6.
Lajos, V.: Alkalmazott szemléletű társadalomtudomány: alkalmazott antropológia, kollaboratív etnográfia és akciókutatás.
2015.
7.
Czeglédi, L., Gulyás, G., Jávor, A.: Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere.
[s.n.], [s.l.], [485] p., 2015.
8.
Kovács, L. E.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 1.
[s.n.], [s.l.], 2015.
9.
Kovács, L. E.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 2.
[s.n.], [s.l.], 2015.
10.
Telenko, B. M.: A magyar görögkatolikusság táplálkozáskultúrájának dimenziói.
[s.n.], [s.l.], 2015.
11.
Lukácsné Marinka, M.: A táncház módszer, mint hungarikum.
[s.n.], [s.l.], 2015.
12.
Darabos, É.: A turizmus-vendéglátás gazdasági és pénzügyi vetületei Magyarországon és az európai országokban.
Köztes Eur. 7 (1-2), 40-56, 2015.
13.
Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312
14.
Karaffa, E. M., Bérczesné Szojka, A.: Bacterial and yeast molecular biology.
University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015. ISBN: 9789634738305
15.
Könyves, E.: Borturizmus - borutak.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 193 p., 2015.
16.
Telenko, B. M.: Böjti hagyományok a magyar kultúrában: hungarikumkutatás.
[s.n.], [s.l.], 2015.
17.
Kormosné Koch, K.: Distinctiveness of Hungarian Gastronomy: theoretical textbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 99 p., 2015.
18.
Karaffa, E. M., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329
19.
Vargáné Csobán, K., Könyves, E.: Gastronomy and culture.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 162 p., 2015. ISBN: 9789634738282
20.
Könyves, E.: Gasztronómia és marketing: Best Practice tanulmánykötet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 145 p., 2015.
21.
Könyves, E., Vargáné Csobán, K.: Gasztronómia és turizmus: elméleti jegyzet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 120 p., 2015.
22.
Bihari Nagy, É.: Hagyományos táplálkozáskorszakok.
[s.n.], [s.l.], 2015.
23.
Bihari Nagy, É.: Hungarikumok és gasztrológiai hagyományok: ízek és értékek.
[s.n.], [s.l.], 2015.
24.
Kovács, L. E.: Hungarikumok és kulturális öröksegelemek Turistvándi népi táplálkozásában.
[s.n.], [s.l.], 2015.
25.
Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem