Jelenlegi hely

Domokos-Szabolcsy Éva

Név: Domokos-Szabolcsy Éva
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences.
Fokozat
  • okleveles biológus, Debreceni Egyetem (2002)
  • Phd, Debreceni Egyetem (2011)
  • Habil, Debreceni Egyetem (2021)
Szakterület: molekuláris biológus
Önéletrajz: letöltés

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
144
DEA-ban:
134
OA:
32
Publikációs időszak:
2003-2024
2024
  1. Kaszás, L., Kovács, Z., Elhawat, N., Koroknai, J., Fári, M., Cziáky, Z., Veres, S., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: A parlagfű, az amarant és a mungóbab biofinomítási potenciáljának feltárása.
    In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2024. ISBN: 9789634906568
  2. Yavuz, S., Domokos-Szabolcsy, É., Béni, Á., Kiss, A.: Characterization of protein hydrolysates by different plant proteases.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 50, 2024. ISBN: 9786155606168
  3. Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Béni, Á., Kiss, A.: Enhanced Oligopeptide and Free Tryptophan Release from Chickpea and Lentil Proteins: A Comparative Study of Enzymatic Modification with Bromelain, Ficin, and Papain.
    Plants-Basel. 13 (21), 1-22, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology (2023)
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
    Q1 Plant Science (2023)
  4. Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
    Biomass Bioenerg. 188 1-11, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Agronomy and Crop Science (2023)
    D1 Forestry (2023)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2023)
    Q1 Waste Management and Disposal (2023)
  5. Kovács, Z., Kaszás, L., Veres, S., Koroknai, J., Elhawat, N., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
    In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
  6. Nascimento, D., Aguiar, V., Jacomini, F., Costa, W., Ribeiro, W., Domokos-Szabolcsy, É., Kleine, A., Balmant, K., Picoli, E., Zauza, E., Guimaraes, L.: Rapid detection of bromatological and chemical biomarkers of clones tolerant to eucalyptus physiological disorder.
    S. Afr. J. Bot. 175 684-695, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Plant Science (2023)
  7. Bákonyi, N., Barna, D., Fári, M., Veres, S., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Makleit, P.: Role of alfalfa brown juice in plant growth and development.
    In: Biostimulants in Plant Protection and Performance / Azamal Husen, Elsevier, London, 149-163, 2024. ISBN: 9780443158858
  8. Domokos-Szabolcsy, É., Soós, Á., Kovács, B., Kovács, Z., Dernovics, M.: Water-soluble organic selenometabolites of alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass-derived fractions.
    J. Trace Elem. Med. Biol. 86 1-14, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry (2023)
    Q1 Inorganic Chemistry (2023)
    Q3 Molecular Medicine (2023)
2023
  1. Domokos-Szabolcsy, É., Yavuz, S., Picoli, E., Fári, M., Kovács, Z., Tóth, C., Kaszás, L., Alshaal, T., Elhawat, N.: Green biomass-based protein for sustainable feed and food supply: An overview of current and future prospective.
    Life (Basel). 13 (2), 1-37, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Paleontology
    Q2 Space and Planetary Science
  2. Kovács, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Béni, Á., Hajdú, P., Kiss, A.: Mag alapú fehérjék limitált hidrolízise és jellemzésük.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 22, 2023. ISBN: 9786155606151
  3. Barna, D., Bákonyi, N., Domokos-Szabolcsy, É.: Mikroalga fehérjekinyerés hatékonyságának növelése a sejtfeltárás optimlizálásával.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 39, 2023. ISBN: 9786156457233
  4. Elhawat, N., Csajbók, J., Kovács, S., Veres, S., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Phosphorus fertilization rate and dynamics in early development of three giant reed (Arundo donax L.) ecotypes.
    Biomass Bioenerg. 173 1-14, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Agronomy and Crop Science
    D1 Forestry
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
    Q1 Waste Management and Disposal
  5. Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
    J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q2 Plant Science
2022
  1. Kovács, Z., Koroknai, J., Kaszás, L., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Alshaal, T.: Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
  2. Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
    Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q2 Health (social science)
    Q2 Microbiology
    Q1 Plant Science
  3. Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Kovács, S., Bákonyi, N., Makleit, P., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Alshaal, T., Fári, M.: From crops in field to space plants grown in ground bioregenerative life-support facilities: the potential of green biorefining with reflecting the environmental challenges.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 22-22, 2022. ISBN: 9789634904687
  4. Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
  5. Makleit, P., Tóth, C., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Veres, S.: Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
  6. Fári, M., Koroknai, J., Csilléry, G., Tóth, C., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Space pepper breeding program at the University of Debrecen: challenges and results.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 57-57, 2022. ISBN: 9789634904687
  7. Kovács, S., Csatári, G., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Tóth, C., Göblös, S., Fehér, C., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-13, 01:37

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 64
Q1/D1 5 (7.8%)
Q1 17 (26.6%)
Q2 8 (12.5%)
Q3 6 (9.4%)
n.a. 33 (51.6%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (18)
Plant Science (10)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (6)
Agronomy and Crop Science (4)
Horticulture (3)
Food Science (2)
Forestry (2)
Soil Science (1)
Environmental Science (15)
Environmental Chemistry (7)
Ecology (4)
Health, Toxicology and Mutagenesis (3)
Pollution (3)
Waste Management and Disposal (2)
Environmental Science (miscellaneous) (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (6)
Biochemistry (2)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2)
Cell Biology (2)
Biotechnology (1)
Genetics (1)
Molecular Medicine (1)
Physiology (1)
Energy (4)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (4)
Energy (miscellaneous) (1)
Medicine (4)
Medicine (miscellaneous) (4)
Chemistry (2)
Chemistry (miscellaneous) (1)
Inorganic Chemistry (1)
Multidisciplinary (2)
Multidisciplinary (2)
Earth and Planetary Sciences (1)
Paleontology (1)
Space and Planetary Science (1)
Health Professions (1)
Health Professions (miscellaneous) (1)
Immunology and Microbiology (1)
Microbiology (1)
Neuroscience (1)
Neurology (1)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (1)
Toxicology (1)
Social Sciences (1)
Health (social science) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

iDEa társszerzők

További társszerzők

Egyéb társszerzők

További társszerzők
Abd Alla, Neama A.
Pilon-Smits, Elizabeth A. H.
Elhenawy, Ahmed S.
Abd El-Gawad, K. F.
Faizy, Salah E.-D. A.
Lisztes-Szabó Zsuzsa
Omara, Alaa El-Dein
Elmahrouk, Mohammed
El-Marsafawy, Samia M.
Geilfus, Christoph-Martin
Kralovánszky Ubul Pál
Picoli, Edgard Augusto de Toledo
Yavuz, Seckin Reyhan
Aguiar, Vinícius Pinto
Alsaeedi, Abdullah
Belal, El-Sayed B.
Bisztray György Dénes
Costa, Weverton Gomes da
El-Dein Omara, Alaa
Guimaraes, Lucio Mauro da Silva
Jacomini, Franciely Alves
Jánószky Mihály
Kleine, Alaina Anne
Nascimento, Denisson Lima do
Picoli, Edgard Augusto de Toledo
Ribeiro, Wellington Souto
Youssef, Sarwat M.
Zauza, Edival Angelo Valverde