Jelenlegi hely

Stündl László

Stündl László

Név: Stündl László
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Élelmiszertechnológiai Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Food Technology
Fokozat
  • PhD, Debreceni Egyetem (2002)
Szakterület: agrármérnök
Önéletrajz: letöltés
Az adatok a NEPTUN rendszerből származnak.

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
51
DEA-ban:
48
OA:
20
Publikációs időszak:
1996-2020
2020
  1. Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
    Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science (2019)
    Q1 Nutrition and Dietetics (2019)
  2. Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
    Animals (Basel). 10 (347), 1-20, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Animal Science and Zoology (2019)
    Q1 Veterinary (miscellaneous) (2019)
2019
  1. Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
    Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q2 Chemistry (miscellaneous)
    Q2 Drug Discovery
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q3 Molecular Medicine
    Q2 Organic Chemistry
    Q1 Pharmaceutical Science
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry
  2. Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
    Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
    Q2 Medicine (miscellaneous)
2018
  1. Homoki, J., Gyémánt, G., Balogh, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Szarvas, M., Váradi, J., Fenyvesi, F., Kelentey, B., Nemes, J., Gálné Remenyik, J.: Anti-caries bubble gum.
    In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 143, 2018. ISBN: 9786061215461
  2. Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry.
    Molecules. 23 (12), 1-20, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q1 Chemistry (miscellaneous)
    Q2 Drug Discovery
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q3 Molecular Medicine
    Q2 Organic Chemistry
    Q1 Pharmaceutical Science
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry
  3. Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich tart cherry extract on blood antioxidant status in a high fat diet induced obesity mouse model.
    In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 146, 2018. ISBN: 9786061215461
  4. Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M., Fehér, M., Stündl, L.: Különbözö salátafajták értékelése eltérő vízikultúrás termesztéstechnológia mellett.
    In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 37-43, 2018. ISBN: 9789634900092
  5. Takácsné Hájos, M., Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Homoki, D., Stündl, L.: Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett.
    In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
  6. Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
    Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Accounting
    Q3 Business and International Management
    Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
    Q4 Management Science and Operations Research
    Q3 Marketing
    Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
    Q3 Strategy and Management
2017
  1. Juhász, P., Lengyel, S., Udvari, Z., Nagy, S., Stündl, L.: Optimised selenium enrichment of Artemia Sp. Feed to improve red drum (Sciaenops Ocellatus) larvae rearing.
    Acta Biol. Hung. 68 (3), 255-266, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q3 Environmental Science (miscellaneous)
    Q4 Neurology
2016
  1. Harangi, S., Fehérné Baranyai, E., Fehér, M., Tóth, C., Herman, P., Stündl, L., Fábián, I., Tóthmérész, B., Simon, E.: Accumulation of Metals in Juvenile Carp (Cyprinus carpio) Exposed to Sublethal Levels of Iron and Manganese: Survival, Body Weight and Tissue.
    Biol. Trace Elem. Res. 177 (1), 187-195, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Biochemistry
    Q2 Biochemistry (medical)
    Q3 Clinical Biochemistry
    Q3 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Inorganic Chemistry
    Q2 Medicine (miscellaneous)
2015
  1. Csorvási, É., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
    In: XXXIX. Halászati Tudományos Tanácskozás Szarvas, 2015. május 20-21.. Szerk.: Rónyai András, Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Halászati Kutatóintézet, Szarvas, 28, 2015, (ISSN 0230-8312)
  2. Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Különböző tartástechnológiákban nevelt kétnyaras pontyok vágási paramétereinek összehasonlítása.
    In: XXXIX. Halászati Tudományos Tanácskozás Szarvas, 2015. május 20-21.. Szerk.: Rónyai András, Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Halászati Kutatóintézet, Szarvas, 45, 2015, (ISSN 0230-8312)
  3. Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Pinter, G., Stündl, L., Bársony, P.: The Comparison of Carcass Parameters of Table Size Common Carp (Cyprinus Carpio) at Different Feeding Technologies.
    In: World Aquaculture Society Meetings, World Aquaculture Society, Jeju, 103, 2015.
2014
Mindet mutasd
frissítve: 2020-10-22, 01:34

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 28
Q1/D1 4 (14.3%)
Q1 10 (35.7%)
Q2 2 (7.1%)
Q3 2 (7.1%)
n.a. 14 (50%)

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (6)
Food Science (3)
Agronomy and Crop Science (1)
Animal Science and Zoology (1)
Aquatic Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (5)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2)
Molecular Medicine (2)
Biochemistry (1)
Clinical Biochemistry (1)
Medicine (5)
Medicine (miscellaneous) (5)
Biochemistry (medical) (1)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Chemistry (3)
Analytical Chemistry (2)
Chemistry (miscellaneous) (2)
Organic Chemistry (2)
Physical and Theoretical Chemistry (2)
Inorganic Chemistry (1)
Environmental Science (2)
Environmental Engineering (1)
Environmental Science (miscellaneous) (1)
Multidisciplinary (2)
Multidisciplinary (2)
Nursing (2)
Nutrition and Dietetics (2)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (2)
Drug Discovery (2)
Pharmaceutical Science (2)
Business, Management and Accounting (1)
Accounting (1)
Business and International Management (1)
Business, Management and Accounting (miscellaneous) (1)
Marketing (1)
Organizational Behavior and Human Resource Management (1)
Strategy and Management (1)
Decision Sciences (1)
Management Science and Operations Research (1)
Immunology and Microbiology (1)
Immunology and Microbiology (miscellaneous) (1)
Neuroscience (1)
Neurology (1)
Veterinary (1)
Veterinary (miscellaneous) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

iDEa társszerzők

További társszerzők

Egyéb társszerzők

További társszerzők