Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Élelmiszertechnológiai Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Food Technology
Tamás, J., Stündl, L., Harsányi, E., Nagy, A.: Decision-making practice of implementing an integrated urban environmental control system in a rapidly industrializing city. In: 100 years of soil science - past achievements and future challenges : Centennial Celebration and Congress of the International Union of Soil Sciences : Abstract book / Sara Marinari, Giuseppe Corti, Edoardo A.C. Costantini, Italian Society of Soil Science, Florence, 238 (ID ABS WEB: 137643), 2024.
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Paleontology
Q2 Space and Planetary Science
12.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: The Role of Soil Microbiome on Wheat Nutritional Profile. In: Proceedings of the 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed.: Tünde Alapi, Róbert Berkecz, István Ilisz, University of Szeged, Szeged, 267, 2024. ISBN: 9789636880095
Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N. R., Bacsó, Z. R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells. Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, (cikkazonosító: 6124), 2023.
Maghfira, L. L., Stündl, L., Fehér, M., Asmediana, A.: Review on the fatty acid profile and free fatty acid of common carp (Cyprinus carpio). Agrártud. közl. 2023 - 2, 99-105, 2023.