• English, British
  • Magyar

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 29
Q3 5 (17.2%)
Q4 2 (6.9%)
n.a. 22 (75.9%)

Egyéb társszerzők

Petróczi István Mihály
További társszerzők
Petróczi István Mihály
Csősz Lászlóné
Tömösközi Sándor
Kertész Zoltánné
Purnhauser László
Czankné Csatlós Éva
Szabóné Czank Bernadett
Horváth-Almássy Katalin
Süliné Pápai Márta
Bara-Herczegh Ottilia
Baráné Herczegh Ottilia
Dévényi Károlyné
Lehoczki-Krsjak Szabolcs
Markovics Erzsébet
Szebellédy Lajosné

iDEa Tudomány

iDEa Tehetség

iDEa

Ács Péterné Bozóky Erika

Ács Péterné Bozóky Erika

Ács Péterné Bozóky Erika
Elérhetőség
Név: Ács Péterné Bozóky Erika
További profilok: MTMT
Szakma
Szakterület: okl. élelmiszermérnök
Oktatott tárgyak
Az adatok a NEPTUN rendszerből származnak.
Média anyagok

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe >>
Hiányzó közlemények feltöltése >>
Hitelesített Publikációs Lista igénylése >>
OA letöltési statisztika megtekintése >>
Feltöltött közlemény:
DEA-ban:
OA:
Publikációs időszak:
84
84
3
1983-2016
2016
  1. Ács, P., Petróczi, I.: A műtrágyázás segíthet?.
    Gabonakutató Híradó 30 (2), 12, 2016.
  2. Ács, K., Ács, P., Varga, M., Tóth, B., Mesterházy, Á.: Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztákban.
    In: XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Polgár Zsolt, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 61, 2016. ISBN: 9789633960851
  3. Ács, P., Bóna, L., Langó, B., Ács, K., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Effects of fertilizer active agents on quality parameters of Hungarian triticale varieties in long-term fertilization trials.
    In: 9th International Triticale Symposium: Book of Abstracts. Ed.: Bona L., Cooper K, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 77, 2016. ISBN: 9789631256499
  4. Ács, P., Bóna, L., Kovács, Z., Langó, B., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Műtrágya hatóanyag arányok hatása a szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőire műtrágyázási tartamkísérletben.
    In: XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Polgár Zsolt, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 65, 2016. ISBN: 9789633960851
  5. Ács, K., Ács, P., Varga, L., Bóna, L., Petróczi, I.: Quality parameters of flour blends using Hungarian triticale varieties.
    In: 9th International Triticale Symposium: Book of Abstracts. Ed.: Bona L., Cooper K, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 76, 2016. ISBN: 9789631256499
  6. Ács, P., Bóna, L., Langó, B., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőinek változása műtrágyázási tartamkísérletben.
    Agrártud. közl. 67 21-26, 2016.
2015
  1. Ács, K., Ács, P., Varga, M., Mesterházy, Á.: Changing the of free deoxynivalenol (DON) in sourdough with and without yeast.
    In: 3rd Conference of Cereal Biotechnology and Breeding / CBB3 : November 2-4, 2015, Berlin, Germany, Embassy of Hungary, Berlin, 17-18, 2015. ISBN: 9789630596688
  2. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Tömösközi, S., Langó, B.: Novel Results in Triticale Utilization: Technological and Nutritional Aspects.
    In: Production and Processing of Food Crops for Value Addition : Technology and Genetic Options. Ed.: R. K. Behl, A. P. Singh, A. B. Lal, G. Haesaert, Jodhpur: Agrobios, New Delhi, 130-140, 2015. ISBN: 9789381191057
  3. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Langó, B., Véha, A., Ács, K., Bóna, L.: Quality parameters of triticale varieties in long-term fertilization trials.
    In: 3rd Conference of Cereal Biotechnology and Breeding : CBB3 : November 2-4, 2015, Berlin, Germany, Embassy of Hungary, Berlin, 16-17, 2015. ISBN: 9789630596688
  4. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Szabóné Czank, B., Langó, B., Bóna, L.: Quality properties of triticale in long-term fertilization trials.
    In: Cereals&Europe Spring Meeting : Final programme, [s.n.], [s.l.], 37-38, 2015.
  5. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Szabóné Czank, B., Langó, B., Bóna, L.: Rozsbuza fajták minőségi jellemzőinek változása műtrágya tartamkísérletben.
    In: XXI. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártud. Kutatóközp., Martonvásár, 155, 2015. ISBN: 9789638351432
  6. Bóna, L., Ács, P., Tömösközi, S., Langó, B.: Triticale end-use: technological and nutritional aspects.
    In: Cereals&Europe Spring Meeting : Final programme, [s.n.], [s.l.], 23, 2015.
2014
  1. Ács, P., Langó, B., Bóna, L.: "Rozsbuza" a gazdálkodásban és az ember étrendjében.
    Gabonakutató Híradó 28 (2), 11, 2014.
  2. Ács, K., Varga, M., Lehoczki-Krsjak, S., Kótai, C., Ács, P., Salgó, A., Mesterházy, Á.: Fehérjék minőségének és mennyiségének változása különböző fungicidekkel kezelt, eltérő genotípusú búzafajtáknál.
    Georgicon Agric. 19 (1), 31-35, 2014.
  3. Ács, P., Kovács, Z.: Funkcionális élelmiszerkutatások.
    In: A kilencedik évtizedben.... Szerk.: Matuz János, Szilágyi László, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 341-353, 2014. ISBN: 9789631202663
  4. Ács, P., Papp, M., Berki, L., Cseuz, L., Beke, B., Szabó, C., Fónad, P., Kertész, Z., Csősz, L., Mesterházy, Á.: GK Pilis.
    [szabadalom]
  5. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Tömösközi, S., Langó, B.: Human utilization of triticale: technological and nutritional aspects.
    Commun. Agric. Appl. Biol. Sci. 79 (4), 139-152, 2014.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Medicine (miscellaneous)
  6. Czank, B., Ács, P., Kovács, Z., Czankné Csatlós, É., Bóna, L.: Leveles tészta előállítása tritikálé felhasználásával.
    In: XX. Növénynemesítési Tudományos Nap : Növénynemesítés a megújuló mezőgazdaságban. Szerk.: Veisz Ottó, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 105-109, 2014. ISBN: 9789638351425
  7. Ács, P., Kovács, Z.: Minőségvizsgálati kutatások.
    In: A kilencedik évtizedben.... Szerk.: Matuz János, Szilágyi László, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 85-93, 2014. ISBN: 9789631202663
  8. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Pauk, J., Tömösközi, S., Langó, B.: Position of triticale in Europe: Novel aspects in breeding and human utilization.
    In: International Conference on New Approaches in Food Security and Value Addition : Technological and Genetic Options, Post Graduate Department of Food Technology, Raja Balwant Singh Engineering Technical Campus, Agra, 44, 2014.
  9. Czank, B., Ács, P., Kovács, Z., Czankné Csatlós, É., Bóna, L.: Puff pastry production using triticale.
    In: ICoSTAF'14: International Conference on Science and Technique Based on Applied and Fundamental Research : Book of abstracts : ICoSTAF'14 : 25 April 2014, Szeged. Ed.: Gábor Keszthelyi-Szabó, Cecilia Hodúr, Judit Krisch, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, 15, 2014. ISBN: 9789633062760
  10. Bóna, L., Ács, P., Matuz, J., Tömösközi, S., Langó, B.: Rozsbúza: egy új lehetőség a gabonatermesztésben és feldolgozásban.
    In: Az 5. Báthory-Brassai Konferencia tanulmánykötetei : Tanulmányok, publikációk és előadások az 5. Báthory-Brassai Konferencia programjából. Szerk.: Rajnai Zoltán, Fregan Beatrix, Ozsváth Judit, Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskola, Budapest, 76-82, 2014. ISBN: 9786155460388
2013
  1. Bóna, L., Ács, P., Palágyi, A.: A Kisgabonák - gyógygabonák!.
    Agrofórum. 24 (9), 30-32, 2013.
  2. Petróczi, I., Hoyer, R., Ács, P., Kovács, Z.: A precíziós trágyázást segítő diagnosztikai rendszer kalibrációja közép-európai búzafajtákra.
    In: XIX. Növénynemesítési Tudományos Nap : összefoglalók. Szerk.: Hoffmann Borbála, Kollaricsné Horváth Margit, Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely, 58, 2013. ISBN: 9789639639508
  3. Ács, P., Bóna, L.: A Szegedi Rozsbuza Kenyér.
    Magy. Mezőgazd. 68 (3), 18-19, 2013.
Mindet mutasd