• English, British
  • Magyar

Egyéb társszerzők

Petróczi István Mihály
További társszerzők
Petróczi István Mihály
Csősz Lászlóné
Tömösközi Sándor
Kertész Zoltánné
Purnhauser László
Czankné Csatlós Éva
Szabóné Czank Bernadett
Horváth-Almássy Katalin
Süliné Pápai Márta
Bara-Herczegh Ottilia
Baráné Herczegh Ottilia
Dévényi Károlyné
Lehoczki-Krsjak Szabolcs
Markovics Erzsébet
Szebellédy Lajosné

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

iDEa Tudomány

iDEa Tehetség

iDEa

Ács Péterné Bozóky Erika

Ács Péterné Bozóky Erika

Ács Péterné Bozóky Erika
Elérhetőség
Név: Ács Péterné Bozóky Erika
További profilok: MTMT
Szakma
Szakterület: okl. élelmiszermérnök
Oktatott tárgyak
Az adatok a NEPTUN rendszerből származnak.
Média anyagok

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe >>
Hiányzó közlemények feltöltése >>
Hitelesített Publikációs Lista igénylése >>
OA letöltési statisztika megtekintése >>
Feltöltött közlemény:
DEA-ban:
OA:
Publikációs időszak:
84
84
3
1983-2016
2016
  1. Ács, P., Petróczi, I.: A műtrágyázás segíthet?.
    Gabonakutató Híradó 30 (2), 12, 2016.
  2. Ács, K., Ács, P., Varga, M., Tóth, B., Mesterházy, Á.: Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztákban.
    Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 2016.
  3. Ács, P., Bóna, L., Langó, B., Ács, K., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Effects of fertilizer active agents on quality parameters of Hungarian triticale varieties in long-term fertilization trials.
    Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 2016.
  4. Ács, P., Bóna, L., Kovács, Z., Langó, B., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Műtrágya hatóanyag arányok hatása a szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőire műtrágyázási tartamkísérletben.
    Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 2016.
  5. Ács, K., Ács, P., Varga, L., Bóna, L., Petróczi, I.: Quality parameters of flour blends using Hungarian triticale varieties.
    Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 2016.
  6. Ács, P., Bóna, L., Langó, B., Véha, A., Pepó, P., Petróczi, I.: Szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőinek változása műtrágyázási tartamkísérletben.
    Agrártud. közl. 67 21-26, 2016.
2015
  1. Ács, K., Ács, P., Varga, M., Mesterházy, Á.: Changing the of free deoxynivalenol (DON) in sourdough with and without yeast.
    Embassy of Hungary, Berlin, 2015.
  2. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Tömösközi, S., Langó, B.: Novel Results in Triticale Utilization: Technological and Nutritional Aspects.
    Jodhpur: Agrobios, New Delhi, 2015.
  3. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Langó, B., Véha, A., Ács, K., Bóna, L.: Quality parameters of triticale varieties in long-term fertilization trials.
    Embassy of Hungary, Berlin, 2015.
  4. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Szabóné Czank, B., Langó, B., Bóna, L.: Quality properties of triticale in long-term fertilization trials.
    [s.n.], [s.l.], 2015.
  5. Ács, P., Petróczi, I., Kovács, Z., Szabóné Czank, B., Langó, B., Bóna, L.: Rozsbuza fajták minőségi jellemzőinek változása műtrágya tartamkísérletben.
    MTA Agrártud. Kutatóközp., Martonvásár, 2015.
  6. Bóna, L., Ács, P., Tömösközi, S., Langó, B.: Triticale end-use: technological and nutritional aspects.
    [s.n.], [s.l.], 2015.
2014
  1. Ács, P., Langó, B., Bóna, L.: "Rozsbuza" a gazdálkodásban és az ember étrendjében.
    Gabonakutató Híradó 28 (2), 11, 2014.
  2. Ács, K., Varga, M., Lehoczki-Krsjak, S., Kótai, C., Ács, P., Salgó, A., Mesterházy, Á.: Fehérjék minőségének és mennyiségének változása különböző fungicidekkel kezelt, eltérő genotípusú búzafajtáknál.
    Georgicon Agric. 19 (1), 31-35, 2014.
  3. Ács, P., Kovács, Z.: Funkcionális élelmiszerkutatások.
    Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 2014.
  4. Ács, P., Papp, M., Berki, L., Cseuz, L., Beke, B., Szabó, C., Fónad, P., Kertész, Z., Csősz, L., Mesterházy, Á.: GK Pilis.
    [szabadalom]
  5. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Tömösközi, S., Langó, B.: Human utilization of triticale: technological and nutritional aspects.
    Commun. Agric. Appl. Biol. Sci. 79 (4), 139-152, 2014.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Medicine (miscellaneous)
  6. Czank, B., Ács, P., Kovács, Z., Czankné Csatlós, É., Bóna, L.: Leveles tészta előállítása tritikálé felhasználásával.
    Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 2014.
  7. Ács, P., Kovács, Z.: Minőségvizsgálati kutatások.
    Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 2014.
  8. Bóna, L., Ács, P., Lantos, C., Pauk, J., Tömösközi, S., Langó, B.: Position of triticale in Europe: Novel aspects in breeding and human utilization.
    Post Graduate Department of Food Technology, Raja Balwant Singh Engineering Technical Campus, Agra, 2014.
  9. Czank, B., Ács, P., Kovács, Z., Czankné Csatlós, É., Bóna, L.: Puff pastry production using triticale.
    Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, 2014.
  10. Bóna, L., Ács, P., Matuz, J., Tömösközi, S., Langó, B.: Rozsbúza: egy új lehetőség a gabonatermesztésben és feldolgozásban.
    Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskola, Budapest, 2014.
2013
  1. Bóna, L., Ács, P., Palágyi, A.: A Kisgabonák - gyógygabonák!.
    Agrofórum. 24 (9), 30-32, 2013.
  2. Petróczi, I., Hoyer, R., Ács, P., Kovács, Z.: A precíziós trágyázást segítő diagnosztikai rendszer kalibrációja közép-európai búzafajtákra.
    Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely, 2013.
  3. Ács, P., Bóna, L.: A Szegedi Rozsbuza Kenyér.
    Magy. Mezőgazd. 68 (3), 18-19, 2013.
Mindet mutasd