Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2004-2022
2022
Csapó, J.,
Mezőszentgyörgyi, D.,
Szabari, M.,
Kiss, D.,
Sipos, P.:
A rezisztens keményítő előállítása különböző fizikai módszerekkel.
In: XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 24, 2022, 2734-7109 ISBN: 27347109
Csapó, J.,
Mezőszentgyörgyi, D.,
Szabari, M.,
Kiss, D.,
Sipos, P.:
A rost és a rezisztens keményítő mennyiségének meghatározása különböző analitikai-kémiai módszerekkel.
In: XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 25, 2022. ISBN: 27347109
2021
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021: Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 133-143, 2021. ISBN: 9786158199117
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 80, 2021. ISBN: 9786155586996
2020
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2020. ISBN: 9786155586606
2019
Csapó, J.,
Prokisch, J.,
Albert, C.,
Sipos, P.:
Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
Zurbó, Z.,
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tej előállítása.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Nyeste, E.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 51, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
"Természetes" édesítőszerek D- és L-fruktóz tartalmának vizsgálata polarimetriával és nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiával.
In: 24th International Conference on Chemistry = XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 66, 2018, (ISSN 1843-6293)
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
A chemical method combined with heat treatment for the reduction of the antinutritive materials of soybean.
In: BOOK OF ABSTRACTS of the 13th International Scientific Conference Biotechnology and Quality of Raw Materials and Foodstuffs, [Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak Republic], Smolenice, 28, 2018. ISBN: 9788055218748
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
A taumatin édesítőszer hamisítása, és ennek kimutatására alkalmas analitikai módszerek: ThaumatinAdulteration and the AnalyticaJ Methods for deTection of Thaumatin Counterfeiting.
In: 24th International Conference on Chemistry = XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 67, 2018, (ISSN 1843-6293)
2022
Csapó, J.,
Mezőszentgyörgyi, D.,
Szabari, M.,
Kiss, D.,
Sipos, P.:
A rezisztens keményítő előállítása különböző fizikai módszerekkel.
In: XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 24, 2022, 2734-7109 ISBN: 27347109
Csapó, J.,
Mezőszentgyörgyi, D.,
Szabari, M.,
Kiss, D.,
Sipos, P.:
A rost és a rezisztens keményítő mennyiségének meghatározása különböző analitikai-kémiai módszerekkel.
In: XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 25, 2022. ISBN: 27347109
2021
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021: Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 133-143, 2021. ISBN: 9786158199117
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 80, 2021. ISBN: 9786155586996
2020
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2020. ISBN: 9786155586606
2019
Csapó, J.,
Prokisch, J.,
Albert, C.,
Sipos, P.:
Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
Zurbó, Z.,
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tej előállítása.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Nyeste, E.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 51, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
"Természetes" édesítőszerek D- és L-fruktóz tartalmának vizsgálata polarimetriával és nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiával.
In: 24th International Conference on Chemistry = XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 66, 2018, (ISSN 1843-6293)
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
A chemical method combined with heat treatment for the reduction of the antinutritive materials of soybean.
In: BOOK OF ABSTRACTS of the 13th International Scientific Conference Biotechnology and Quality of Raw Materials and Foodstuffs, [Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak Republic], Smolenice, 28, 2018. ISBN: 9788055218748
Csapó, J.,
Albert, C.,
Kiss, D.:
A taumatin édesítőszer hamisítása, és ennek kimutatására alkalmas analitikai módszerek: ThaumatinAdulteration and the AnalyticaJ Methods for deTection of Thaumatin Counterfeiting.
In: 24th International Conference on Chemistry = XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. Szerk.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, 67, 2018, (ISSN 1843-6293)
Süli, Á.,
Garipoglu, A.,
Csapó, J.,
Béri, B.,
Vargáné Visi, É.,
Jónás, E.:
Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
Appl. Ecol. Environ. Res. 16 (2), 1553-1562, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Nutritional Role of Selenium, Production of Selenium Enriched Milk.
In: One Health and Food Safety Conference Proceedings. Ed.: Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Deutsche Forschungsgemeinschaft, Bonn, 92, 2018.
Csapó, J.,
Kiss, D.,
Albert, C.:
Production of antioxidant with natural origin by feather hydrolysis.
In: BOOK OF ABSTRACTS of the 13th International Scientific Conference Biotechnology and Quality of Raw Materials and Foodstuffs, [Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak Republic], Smolenice, 29, 2018. ISBN: 9788055218748
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Production of selenium enriched cheese.
In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 147, 2018. ISBN: 9786061215461
2017
Kiss, D.,
Csapó, J.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Analysing the protein content of wheat, corn, soy, and sunflower seed grist with different methods.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 25, 2017. ISBN: 9788055217369
Albert, C.,
Gombos, S.,
Salamon, R.,
Csiki, Z.,
Prokisch, J.,
Csapó, J.:
Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 10 (1), 5-20, 2017.
2016
2015
Tamás, M.,
Mándoki, Z.,
Márton, M.,
Mészáros, S.,
Lányi, S.,
Csapó, J.:
Különböző talajtípusokon termesztett búza (Triticum aestivum L.) összes és szerves szelén tartalma közötti összefüggés.
Műszaki Szle. 13 (49), 36-40, 2015.
Csapó, J.,
Holló, G.,
Holló, I.,
Salamon, R.,
Salamon, S.,
Toró, S.,
Csapóné Kiss, Z.:
Production of selenium-enriched milk and dairy products.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 5-29, 2015.
2014
Süli, Á.,
Béri, B.,
Csapó, J.,
Vargáné Visi, É.,
Borbélyné Varga, M.:
Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában.
Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014.
Csapó, J.,
Salamon, R.,
Salamon, S.,
Toró, S.,
Csapóné Kiss, Z.:
Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 7 5-20, 2014.
Fenyvessy, J.,
Csanádi, J.,
Csapó, J.,
Csapóné Kiss, Z.:
Tejipari technológia.
Scientia, Kolozsvár, 418 p., 2014. ISBN: 9789731970806
2013
2012
Salamon, R.,
Vargáné Visi, É.,
András, C.,
Csapóné Kiss, Z.,
Csapó, J.:
Synthetic methods for obtaining conjugated linoleic acids (CLA) by catalysis.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 5 32-51, 2012.
2011
Béri, B.,
Vargáné Visi, É.,
Lóki, K.,
Csapóné Kiss, Z.,
Süli, Á.,
Salamon, R.,
Csapó, J.:
Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011.
Csapó, J.,
Lóki, K.,
Béri, B.,
Süli, Á.,
Vargáné Visi, É.,
Albert, C.,
Csapóné Kiss, Z.:
Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011.
Vargáné Visi, É.,
Süli, Á.,
Béri, B.,
Csapóné Kiss, Z.,
Lóki, K.,
Salamon, R.,
Csapó, J.:
Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011.
Tamás, M.,
Mándoki, Z.,
Márton, M.,
Mészáros, S.,
Lányi, S.,
Salamon, R.,
Salamon, S.,
Albert, C.,
Csapó, J.:
Különböző őszibúza (Triticum aestivum L.) hajtás és búzaszem összesszelén- és szervesszelén-tartalma.
Acta agrar. Kvár. 15 (1), 67-84, 2011.
2010
Erdei, É.,
Csapó, J.,
Kovácsné Oskolás, H.,
Szabó, E.,
Szabó, B.:
Effect of sweet sorghum (Sorghum Dochna L.) restorer lines on stalk juice nutritional parameters.
Növénytermelés. 59 (Suppl.), 381-384, 2010.
Tamás, M.,
Mándoki, Z.,
Márton, M.,
Mészáros, S.,
Lányi, S.,
Csapó, J.:
Különböző talajtípusokon termesztett búzafű (Triticum aestivum L.) és búzamag szeléntartalma összefüggésének vizsgálata.
Agrártud. közl. 41 117-121, 2010.
Lóki, K.,
Kalambura, S.,
Mándoki, Z.,
Vargáné Visi, É.,
Albert, C.,
Csapó, J.:
The influence of disposal technology obtained with alkaline treatments on D-amino acid content of slaughterhouse waste.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 3 66-80, 2010.
Márton, M.,
Mándoki, Z.,
Csapóné Kiss, Z.,
Csapó, J.:
The role of sprouts in human nutrition. A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 3 (1), 81-117, 2010.
2009
Erdei, É.,
Csapó, J.,
Pepó, P.,
Tóth, S.,
Szabó, B.:
A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire.
Agrártud. közl. 36 51-56, 2009.
Erdei, É.,
Csapó, J.,
Szabó, B.,
Pepó, P.,
Tóth, S.:
A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire.
Agrártud. közl. 36 51-56, 2009.
Salamon, R.,
Lóki, K.,
Csapóné Kiss, Z.,
Csapó, J.:
Changes in fatty acid composition and conjugated linoleic acid contents of sour dairy products caused by pure cultures.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 276-286, 2009.
Salamon, R.,
Mándoki, Z.,
Csapóné Kiss, Z.,
Győri, A.,
Győri, Z.,
Csapó, J.:
Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 101-109, 2009.
Albert, C.,
Pohn, G.,
Lóki, K.,
Csapó, J.:
Effect of microorganisms on free amino acid and free D-amino acid contents of various dairy products.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 45-53, 2009.
Vargáné Visi, É.,
Albert, C.,
Lóki, K.,
Csapó, J.:
Evaluation of the inactivation of heat sensitive antinutritive factors in fullfat soybean.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 111-117, 2009.
Salamon, R.,
Lóki, K.,
Vargáné Visi, É.,
Mándoki, Z.,
Csapó, J.:
Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 287-293, 2009.
Pohn, G.,
Albert, C.,
Csapóné Kiss, Z.,
Csapó, J.:
Influence of mastitis on D-amino acid content of milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 31-43, 2009.
Csapó, J.,
Salamon, S.,
Vargáné Visi, É.,
Csapóné Kiss, Z.:
Influence of the microwave heating on the water soluble vitamin and D-amino acid content of meat.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 81-88, 2009.
Mezei, Z.,
Pongráczné Barancsi, Á.,
Csapó, J.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések.
Agrártud. közl. 36 101-107, 2009.
Tamás, M.,
Mándoki, Z.,
Márton, M.,
Mészáros, S.,
Lányi, S.,
Csapó, J.:
Különböző talajtípusokon termesztett búzafű (Triticum aestivum L.) és búzamag szeléntartalma közötti összefüggés.
Műszaki Szle. 48 47-50, 2009.
Albert, C.,
Mándoki, Z.,
Csapóné Kiss, Z.,
Csapó, J.:
The effect of microwave pasteurization on the composition of milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 153-165, 2009.
Vargáné Visi, É.,
Lóki, K.,
Albert, C.,
Csapó, J.:
The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 55-64, 2009.
Salamon, R.,
Vargáné Visi, É.,
Csapóné Kiss, Z.,
Győri, A.,
Győri, Z.,
Csapó, J.:
The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 89-100, 2009.
2008
Albert, C.,
Lóki, K.,
Pohn, G.,
Vargáné Visi, É.,
Csapó, J.:
Investigation of performic acid oxidation in case of thiol-containing amino acid enantiomers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 73-80, 2008.
Tamás, M.,
Mándoki, Z.,
Lányi, S.,
Salamon, R.,
Salamon, S.,
András, C.,
Csapó, J.:
Különböző talajtípusokon termesztett búza (Triticum aestivum L.) szeléntartalmának meghatározása.
In: XIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 119-123, 2008.
Csapó, J.,
Albert, C.,
Lóki, K.,
Csapóné Kiss, Z.:
Quantitative determination of the protein of bacterial origin based on D-amino acid contents.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 (1), 81-97, 2008.
Mezei, Z.,
Boros, N.,
Pongráczné Barancsi, Á.,
Győri, Z.,
Csapó, J.:
Takarmány- és közepes minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalmának összefüggései.
In: Ifjúsági Tudományos Fórum (14.)(2008.04.03.)(Keszthely), PE GMK, Keszthely, , 2008. ISBN: 9789639639249
2004
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 02:06