EN HU

Juhászné Tóth Réka

Név: Juhászné Tóth Réka
További profilok: MTMT ORCID

Teljes publikációs lista

2022
1.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 15 (1), 84-93, 2022.
2021
2.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 80, 2021. ISBN: 9786155586996
3.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021: Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 133-143, 2021. ISBN: 9786158199117
2020
4.
Rakonczás, N., Juhászné Tóth, R., Soós, Á., Kállai, Z., Kovács, B., Holb, I., Kovács, S.: Could bentonite product choice fit the desired wine style?.
Mitteilungen Klosterneuburg. 70, 87-101, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Horticulture
5.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
6.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
7.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2020. ISBN: 9786155586606
2019
8.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Zurbó, Z., Csapó, J.: A szelén szerepe a táplálkozásban; szelénnel dúsított tej és tejtermékek előállítása.
Magyar Állatorv. L. 141, 625-631, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Veterinary (miscellaneous)
9.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
10.
Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Csubák, M.: Parlagfűmag olajtartalmának extrakciója.
Magyar Gyomkut. Tech. 20 (1), 93, 2019.
11.
Zurbó, Z., Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
12.
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: Preparation of selenium enriched smearcase cheese and whey cheese.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (3), 2612-2616, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
13.
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: Szelénnel dúsított gomolya és orda előállítása.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (3), 2607-2611, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
14.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Zurbó, Z., Csapó, J.: Szelénnel dúsított tej előállítása.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
15.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Nyeste, E., Csapó, J.: Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 51, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
16.
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: A szelén szerepe az emberi táplálkozásban = Role of selenium in human nutrition.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 56-57, 2018. ISBN: 9786155545818
17.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Nutritional Role of Selenium, Production of Selenium Enriched Milk.
In: One Health and Food Safety Conference Proceedings. Ed.: Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Deutsche Forschungsgemeinschaft, Bonn, 92, 2018.
18.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Production of selenium enriched cheese.
In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 147, 2018. ISBN: 9786061215461
19.
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: Production of selenium enriched milk and dairy products.
In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26-27, 2018. ISBN: 9789634900245
20.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Production of selenized milk.
In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 21, 2018.
21.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Szelénes tej előállítása.
In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Absztraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 63, 2018. ISBN: 9786155586262
22.
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: The role of selenium in nutrition: A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 128-144, 2018.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem