Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Szűcs, V., Szabó, E., Tarcea, M., Guerrero, L., Bánáti, D.: Élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a vásárlási döntésekben conjoint vizsgálatok alapján. Mark. menedzsment. 52 (2), 69-84, 2019.
Bánáti, D., Győri, Z.: Cereal Food Waste - A Review. In: Proceedings of the 9th International Congress Flour-Bread '17 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '17. Ed.: Antun Jozinović, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 73-79, 2018, (ISSN 1848-2562)
Miquel, S., Champ, C., Day, J., Aarts, E., Bahr, B. A., Bakker, M., Bánáti, D., Calabrese, V., Cederholm, T., Cryan, J., Dye, L., Farrimond, J. A., Korosi, A., Layé, S., Maudsley, S., Milenkovic, D., Mohajeri, M. H., Sijben, J., Solomon, A., Spencer, J. P. E., Thuret, S., Vanden, B. W., Vauzour, D., Vellas, B., Wesnes, K., Willatts, P., Wittenberg, R., Geurts, L.: Poor cognitive ageing: Vulnerabilities, mechanisms and the impact of nutritional interventions. Ageing Res. Rev. 42, 40-55, 2018.
Tennant, D., Bánáti, D., Kennedy, M., König, J., O'Mahony, C., Kettler, S.: Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis: Part II: Application of the uncertainty template to a practical example of exposure assessment. Food Chem. Toxicol. 109, 68-80, 2017.
Vauzour, D., Camprubi-Robles, M., Miquel-Kergoat, S., Andres-Lacueva, C., Bánáti, D., Barberger-Gateau, P., Bowmang, G. L., Caberlotto, L., Clarke, R., Hogervorst, E., Kiliaan, A. J., Lucca, U., Manach, C., Minihane, A. M., Siobhan, E., Perneczky, M. R., Perry, H., Roussel, A. M., Schuermans, J., Sijben, J., Spencer, J. P. E., Thuret, S., de Rest, O., Vandewoude, M., Wesnes, K., William, R. J., Williams, R. S. B., Ramirez, M.: Nutrition for the Ageing Brain: Towards evidence for an optimal diet. Ageing Res. Rev. 35, 222-240, 2017.
Belovai, J., Romvári, R., Fébel, H., Mézes, M., Bánáti, D., Szabó, A.: Influence of Partial Fat Replacement With Lecithin on the Product Characteristics of a Special Hungarian Cold Cut. Acta Aliment. 45 (2), 277-285, 2016.
Frewer, L. J., Fischer, A. R., Brennan, M., Bánáti, D., Lion, R., Meertens, R. M., Rowe, G., Siegrist, M., Verbeke, W., Vereijken, C. M.: Risk/Benefit Communication about Food-A Systematic Review of the Literature.. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 56 (10), 1728-1745, 2016.
Szűcs, V., Szabó, E., Bánáti, D.: Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára. Élelmvizsg. Közl. 61 (2), 622-635, 2015.
Jaeger, H., Knorr, D., Szabó, E., Hámori, J., Bánáti, D.: Impact of terminology on consumer acceptance of emerging technologies through the example of PEF technology. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 29, 87-93, 2015.
Szűcs, V., Szabó, E., Tarcea, M., Bánáti, D.: Romanian Consumers' Willingness to Buy Foodstuffs Containing Food Additives: Results of a Conjoint Study. BUASVMCN-FST. 72 (2), 153-161, 2015.
Barlow, S. M., Boobis, A. R., Bridges, J., Cockburn, A., Dekante, W., Hepburn, P., Houbeng, G. F., Königh, J., Maarten, J. N., Schuermans, J., Bánáti, D.: The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety. Trends Food Sci. Technol. 46 (2), 176-188, 2015.
Olsen, N. V., Bánáti, D.: Ethics in Food Safety Management. In: Food Safety Management: A practical Guide for the Food Industry. Ed.: by Yasmine Motarjemi, Huub Lelieveld, Elsevier AP, USA, 1115-1125, 2014. ISBN: 9780123815040
Szűcs, V., Guerrero, L., Claret, A., Tarcea, M., Szabó, E., Bánáti, D.: Food additives and consumer preferences: A cross-cultural choice based conjoint analysis. Acta Aliment. 43 (Suppl.), 180-187, 2014.
Szűcs, V., Szabó, E., Claret, A., Guerrero, L., Tarcea, M., Szavuj, J., Bánáti, D.: Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra - magyar, spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei. In: 3. Báthory-Brassai nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Ozsváth Judit, Tuzson Tibor, Óbudai Egyetem, Budapest, 63-69, 2013.
Sonne, A. M., Grunert, K. G., Veflen Olsen, N., Granli, B. S., Szabó, E., Bánáti, D.: Consumers' Perceptions of HPP and PEF Food Products. British Food Journal. 114 (1), 85-107, 2012.