Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Víz- és Környezetgazdálkodási Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Water and Environmental Management
Kiss, N. É., Pásztorné, O. A., Szabó, A., Kun, S., Tamás, J., Nagy, A.: Water management strategies for lettuce cultivation in soil and soilless systems under controlled conditions. In: EGU General Assembly 2025, European Geosciences Union, Vienna, EGU25-10254, 2025.
Kiss, N. É., Szabó, A., Kun, S., Tamás, J., Nagy, A.: A tápanyag-utánpótlás és a vízvisszatartást elősegítő adalékanyagok összefüggéseinek vizsgálata kukorica jelzőnövényen. In: LXV. Georgikon Napok Tudományos Konferencia : Kivonatkötet. Szerk.: Pőr Csilla, Szabó-Soós Adrienn, Szabó Péter, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus, Keszthely, 117, 2024. ISBN: 9786156338105
Kun, S., Szabó, A., Bódi, E., Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: Az aszály kukorica állomány talajnedvességtartalmára gyakorolt hatása öntözött és nem öntözött körülmények között. In: LXV. Georgikon Napok Tudományos Konferencia : Kivonatkötet. Szerk.: Pőr Csilla, Szabó-Soós Adrienn, Szabó Péter, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus, Keszthely, 121-122, 2024. ISBN: 9786156338105
Kiss, N. É., Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Enhancing soil water retention and optimizing nutrient supply in maize cultivation. In: Budapest Soil Health Forum : Book of abstracts. Ed.: Nándor Csikós; Ágota Horel; Gergely Tóth; Zsófia Bakacsi, Institute for Soil Sciences : HUN-REN Centre for Agricultural Resear, Budapest, 82-82, 2024. ISBN: 9786155387135
Nxumalo, G., Kiss, N. É., Fehér, Z. Z., Magyar, T., Bódi, E., Szabó, A., Pásztor, D., Tamás, J., Nagy, A.: Optimizing of alternative water resources reutilization on extreme sandy soil. In: EGU General Assembly 2024 : SSS9.10 : Novel monitoring techniques and modeling tools to assess soil health for resilient management of soil and water resources in agroecosystems, European Geosciences Union, Vienna, 1(EGU24-18763), 2024.
Nagy, A., Kiss, N. É., Bódi, E., Magyar, T., Francesco, C., Salvatore, L. G., Haidi, A., Tamás, J., Fehér, Z. Z.: Precision Estimation of Crop Coefficient for Maize Cultivation Using High-Resolution Satellite Imagery to Enhance Evapotranspiration Assessment in Agriculture. Plants-Basel. 13 (9), 1-20, (cikkazonosító: 1212), 2024.
Tamás, J., Nagy, A., Kiss, N. É.: Területi és települési vízgazdálkodás integrációs feladatainak áttekintése a Tisza-Körös völgyi Együttműködő Vízgazdálkodási Rendszer (TIKEVIR) hatásterületén. Hidrológiai Közlöny 104 (4), 63-67, 2024.
Kiss, N. É.: Broiler csirke tartáshoz kapcsolódó környezeti terhelés értékelése körforgásos szemlélet alapján = Assessment of environmental burden associated with broiler chicken production based on a circular approach. Állatteny. takarm. 72 (1), 98-100, 2023.
Kiss, N. É., Tamás, J., Mannheim, V., Nagy, A.: Comparing the environmental impact of poultry manure and chemical fertilizers. Front Built Environ. 9, 1-8, (cikkazonosító: 1237476), 2023.
Nagy, A., Magyar, T., Kiss, N. É., Tamás, J.: Composted sewage sludge utilization in phytostabilization of heavy metals contaminated soils. Int. J. Phytoremediat. 25 (11), 1510-1523, 2023.
Kiss, N. É., Szabó, A., Gorliczay, E., Tamás, J., Nagy, A.: Examination the parameters of compost solution depending on the extraction time and temperature. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 44, 2023. ISBN: 9789634905356
Tamás, J., Fehér, Z. Z., Kiss, N. É., Pásztor, D., Nagy, A.: Mobile photogrammetric raster clouds to apply classification of time series data. In: EGU Gallileo Conferences : A European vision for hydrological observations and experimentation, European Geosciences Union, Munchen, GC8-Hydro-104, 2023.
Tamás, J., Fehér, Z. Z., Kiss, N. É., Pásztor, D., Nagy, A.: Time series data classification with mobile photogrammetric raster clouds. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: A brojlercsirketartás környezeti terhelésének meghatározása = Assessment of environmental impact of broiler chicken breeding. Acta Academiae Nyiregyhaziensis. 7, 202-207, 2022.
Kiss, N. É., Fehér, Z. Z., Nagy, A., Bódi, E., Pásztor, D., Magyar, T., Nikl, A., Quang, H. T., Tamás, J.: A mélytanuló algoritmusokkal támogatott, gépjárművel végzett, fotogrammetriai alapú térbeli adatgyűjtés lehetőségei a precíziós mezőgazdaságban. In: Az elmélet és a gyakorlat találkozása a térinformatikában XIII.. Szerk.: Abriha-Molnár Vanda Éva, Debreceni Egyetem, Debrecen, 185-190, 2022. ISBN: 9789636150396
Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: A műtrágyák szerves trágyával történő helyettesíthetőségének vizsgálata környezetvédelmi aspektusból az előállításuk alapján. Georgicon Agricul. 26 (3), 87-109, 2022.
Gorliczay, E., Kiss, N. É., Nagy, A., Tamás, J.: Baromfitrágya alapú komposzt szuszpenziók szervetlen kémiai paramétereinek vizsgálata. In: Absztraktkötet : II. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium = Book of abstracts : 2nd International Symposium on Environmental, Health and Safety (ISEHS) / [szerk. Bellér Gábor], Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 7-7, 2022.
Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: Broiler csirketenyésztés környezeti terhelésének meghatározása. In: Műszaki tudomány az észak-kelet magyarországi régióban 2022 : konferencia előadások kivonatai. Szerk.: Kocsis Imre, Dezső Gergely, MTA TABT Debreceni Területi Bizottság Titkársága, Nyíregyháza, 51, 2022. ISBN: 9786156032508
Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: Contribution of feeding processes to the environmental impact of broiler chicken production. In: Scientific Programme Multidisciplinary Conference on Sustainable Development, Bioengineering faculty of animal resources, Timisoara, 33, 2022.
Kiss, N. É., Tamás, J., Nagy, A.: Contribution of Feeding Processes to the Environmental Impact of Broiler Chicken P roduction. Animal Sci. Biotechn. 55 (1), 24-32, 2022.