Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Balsa-Budai Nikolett
Balsa-Budai Nikolett
DE
>
GTK
Marketing és Kereskedelem Intézet
PhD hallgató 2018-
Elérhetőség
Név:
Balsa-Budai Nikolett
Affiliáció:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce
További profilok:
MTMT
,
Scopus Author ID
Szakma
Szakterület:
Közgazdász
Önéletrajz:
letöltés
Önéletrajz angolul:
letöltés
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
15
DEA-ban:
15
OA:
6
Publikációs időszak:
2018-2025
2025
Kontor, E.
,
Soós, M.
,
Balsa-Budai, N.
,
Kovács, S.
,
Szakály, Z.
:
The unit size effect on chocolate consumption: How to make consumers eat less? (The unit size effect on chocolate consumption)
.
Heliyon.
11 (1), 1-13, 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary (2023)
2023
Balsa-Budai, N.
,
Szakály, Z.
:
Fenntartható élelmiszer-fogyasztással kapcsolatos fogyasztói megítélés feltárása netnográfiával
.
Marketing & Menedzsment.
57 (Klsz.), 5-13, 2023.
2022
Apáti, F.
,
Balsa-Budai, N.
,
Fehér, A.
,
Kontor, E.
,
Szakály, Z.
,
Kurmai, V.
,
Balogh-Vida, V.
,
Farkas, N.
,
Kiss, M.
,
Karnai, L.
,
Szőllősi, L.
:
Élelmiszer-fogyasztói szokások, trendek várható változása
.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 142 p., 2022.
2021
Szakály, Z.
,
Kovács, B.
,
Soós, M.
,
Kiss, M.
,
Balsa-Budai, N.
:
Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary
.
Foods.
10 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q3
Microbiology
Q1
Plant Science
Balsa-Budai, N.
,
Szakály, Z.
:
A fenntartható fogyasztói magatartás vizsgálata a tej és tejhelyettesítők piacán
.
Tejgazdaság.
78 (1-2), 3-17, 2021.
2020
Szakály, Z.
,
Soós, M.
,
Balsa-Budai, N.
,
Kovács, S.
,
Kontor, E.
:
The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary
.
Foods.
9 (5), 1-21, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q3
Microbiology
Q1
Plant Science
2019
Balsa-Budai, N.
,
Kiss, M.
,
Kovács, B.
,
Szakály, Z.
:
Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary
.
Sustainability.
11 (6), 1-15, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q2
Geography, Planning and Development
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Balsa-Budai, N.
,
Kontor, E.
:
A vállalati társadalmi felelősségvállalás és kapcsolata az emberierőforrás-menedzsmenttel
.
In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 206-216, 2019. ISBN: 9789634901327
Kontor, E.
,
Balsa-Budai, N.
,
Papp-Bata, Á.
,
Kiss, M.
:
Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők
.
In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327
Kiss, V.
,
Balsa-Budai, N.
,
Soós, M.
,
Szakály, Z.
:
Examination of sustainable and health-conscious lifestyle among the Hungarian population based on the results of three research
.
In: 5th CARPE Conference : Horizon Europe and beyond : Proceedings. Eds.: Javier Orozco Messana, Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politècnica de Valencia - UPV, Valencia, Spanyolország, 114-118, 2019. ISBN: 9788490487891
Kontor, E.
,
Balsa-Budai, N.
:
Intelligens csomagolási megoldások az egészség- és környezettudatosság jegyében = Intelligent packaging with regard to health- and environmental awareness
.
Új Diéta.
28 (5), 6-9, 2019.
Kesjár, S.
,
Balsa-Budai, N.
,
Soós, M.
:
Kolbászfogyasztási szokások vizsgálata Magyarországon
.
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing.
13 (2), 25-32, 2019.
Balsa-Budai, N.
,
Kiss, V.
:
Tudatos vásárlók a használt termékek piacán = Conscious consumers on the market of second-hand products
.
Közép-Eur. Közl.
12 (2), 197-214, 2019.
2018
Balsa-Budai, N.
,
Szakály, Z.
:
A fenntartható értékrend vizsgálata a debreceni egyetemisták körében
.
Táplálkozásmarketing.
5 (1), 3-20, 2018.
Fehér, A.
,
Balsa-Budai, N.
,
Farkas, N.
,
Szakály, Z.
:
Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás a digitális korban egy netnográfiai kutatás példáján
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 28-28, 2018. ISBN: 97861556060609
frissítve: 2025-01-19, 01:32
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 10
Q1
3 (30%)
Q2
1 (10%)
n.a.
6 (60%)
Szűkítés
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Social Sciences
(
3
)
Health (social science)
(
2
)
Geography, Planning and Development
(
1
)
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Food Science
(
2
)
Plant Science
(
2
)
Health Professions
(
2
)
Health Professions (miscellaneous)
(
2
)
Immunology and Microbiology
(
2
)
Microbiology
(
2
)
Energy
(
1
)
Energy Engineering and Power Technology
(
1
)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
(
1
)
Environmental Science
(
1
)
Environmental Science (miscellaneous)
(
1
)
Management, Monitoring, Policy and Law
(
1
)
Multidisciplinary
(
1
)
Multidisciplinary
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Foods (2)
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing (1)
Heliyon (1)
Közép-Európai Közlemények (1)
Marketing & Menedzsment (1)
Sustainability (1)
Táplálkozásmarketing (1)
Tejgazdaság (1)
Új Diéta (1)
iDEa társszerzők
Szakály Zoltán
közös közlemények (10)
Kontor Enikő
közös közlemények (6)
További társszerzők
Szakály Zoltán
közös közlemények (10)
Kontor Enikő
közös közlemények (6)
Soós Mihály
közös közlemények (5)
Kiss Marietta
közös közlemények (4)
Farkas Noémi Dóra
közös közlemények (2)
Fehér András
közös közlemények (2)
Kiss Virág Ágnes
közös közlemények (2)
Kovács Bence
közös közlemények (2)
Kovács Sándor
közös közlemények (2)
Apáti Ferenc
közös közlemények (1)
Karnai Laura
közös közlemények (1)
Kurmai Viktória
közös közlemények (1)
Papp-Bata Ágnes
közös közlemények (1)
Szőllősi László
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Balogh-Vida Viktória
(közös közlemények: 1)
Kesjár Szilvia
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés