Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Szűts, V., Kelemen-Valkony, I., Ötvös, F., Répás, Z., Kovács, A., Tóth, L., Kiss, A., Lőrincz, Á., Szabó, B., Gajdán, K., Kertai, Z., Houshmand, N., Szűts, M., Obistioiu, D., Velciov, A., Halasy, K., Deim, Z., Deák, D., Gál, J., Csanádi, J., Domonkos, I.: Life style and structure differences between species of freshwater fish. Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.