Jelenlegi hely

Répás Zoltán

Név: Répás Zoltán
További profilok: MTMT
Szakterület: PhD hallgató / Okleveles élelmiszermérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
13
DEA-ban:
13
OA:
6
Publikációs időszak:
2021-2024
2024
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
    Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry (2023)
    Q2 Biotechnology (2023)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
    Q1 Food Science (2023)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
  2. Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
    Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science (2023)
    Q2 Food Science (2023)
  3. Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
    Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Medicine (miscellaneous) (2023)
2023
  1. Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
    Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
  2. Répás, Z.: Az extrudált polisztirol alapú csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági kockázatának elemzése.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.:Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 201-209, 2023. ISBN: 9789634905257
  3. Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
    Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
    Q3 Process Chemistry and Technology
2022
  1. Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
  2. Répás, Z., Győri, Z.: Determination of the nutrient content of crops from different countries.
    ÉVIK. 68 (1), 3763-3778, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (1), 3746-3762, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  4. Szűts, V., Kelemen-Valkony, I., Ötvös, F., Répás, Z., Kovács, A., Tóth, L., Kiss, A., Lőrincz, Á., Szabó, B., Gajdán, K., Kertai, Z., Houshmand, N., Szűts, M., Obistioiu, D., Velciov, A., Halasy, K., Deim, Z., Deák, D., Gál, J., Csanádi, J., Domonkos, I.: Life style and structure differences between species of freshwater fish.
    Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.
2021
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása.
    In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium, Debreceni Egyetem DE Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2021.
  2. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények tápanyagtartalmának meghatározása.
    In: XIII. Hungalimentaria konferencia 2021, WESSLING Hungary Kft., Budapest, 68-69, 2021.
  3. Lech, J., Dorfsman, S., Répás, Z., Krüger, T., Gyalai, I., Boros, L.: What to feed or what not to feed-that is still the question.
    Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Clinical Biochemistry
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
frissítve: 2024-12-17, 10:05

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 9
Q1 1 (11.1%)
Q2 4 (44.4%)
Q4 2 (22.2%)
n.a. 2 (22.2%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (4)
Food Science (4)
Agronomy and Crop Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Biochemistry (2)
Biotechnology (1)
Clinical Biochemistry (1)
Medicine (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Medicine (miscellaneous) (1)
Chemical Engineering (1)
Bioengineering (1)
Chemical Engineering (miscellaneous) (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Chemistry (1)
Chemistry (miscellaneous) (1)
Engineering (1)
Industrial and Manufacturing Engineering (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Bakos Csaba Attila
Buzás-Bereczki Orsolya
További társszerzők