Jelenlegi hely

Gál Ferenc

Gál Ferenc

Gál Ferenc
Név: Gál Ferenc
Szakterület: élelmiszertechnológia

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
8
DEA-ban:
8
OA:
4
Publikációs időszak:
2016-2023
2023
  1. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Fidler, G., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 50, 2023. ISBN: 9786156457233
  2. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
2022
  1. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: The effect of phytonutrient-enriched diet on microbial communities of the gastrointestinal tract of poultry.
    In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és XV. Fermentációs Kollokvium : Absztraktfüzet, [s.n.], Kecskemét, 49, 2022.
2020
2019
2018
2016
  1. Homoki, J., Kun-Nemes, A., Fazekas, E., Gyémánt, G., Balogh, P., Gál, F., Al, -., Mortier, J., Wolber, G., Babinszky, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin composition, antioxidant efficiency, and alpha-amylase inhibitor activity of different Hungarian sour cherry varieties (Prunus cerasus L.).
    Food Chem. 194 (1), 222-229, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Analytical Chemistry
    D1 Food Science
    D1 Medicine (miscellaneous)
frissítve: 2024-04-14, 01:08

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 5
Q1/D1 3 (60%)
Q1 4 (80%)
n.a. 1 (20%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (2)
Food Science (2)
Multidisciplinary (2)
Multidisciplinary (2)
Chemistry (1)
Analytical Chemistry (1)
Medicine (1)
Medicine (miscellaneous) (1)
Nursing (1)
Nutrition and Dietetics (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők