Jelenlegi hely

Koroknai Judit Ágnes

Koroknai Judit Ágnes

Koroknai Judit Ágnes
Név: Koroknai Judit Ágnes
Szakterület: kertészmérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
49
DEA-ban:
49
OA:
13
Publikációs időszak:
2003-2024
2024
  1. Kaszás, L., Kovács, Z., Elhawat, N., Koroknai, J., Fári, M., Cziáky, Z., Veres, S., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: A parlagfű, az amarant és a mungóbab biofinomítási potenciáljának feltárása.
    In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2024. ISBN: 9789634906568
  2. Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
    Biomass Bioenerg. 188 1-11, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Agronomy and Crop Science (2023)
    D1 Forestry (2023)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2023)
    Q1 Waste Management and Disposal (2023)
  3. Kovács, Z., Kaszás, L., Veres, S., Koroknai, J., Elhawat, N., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
    In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
2023
  1. Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
    J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q2 Plant Science
2022
  1. Kovács, Z., Koroknai, J., Kaszás, L., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Alshaal, T.: Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
  2. Fári, M., Tóth, C., Koroknai, J., Csilléry, G., Guttmann, K., Guttmann, G., Makleit, P., Veres, S.: Characterisation of volume utilization efficiency (vue) of the Hungarian space pepper cultivars grown in ground bioregenerative life-support facilities.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 56-56, 2022. ISBN: 9789634904687
  3. Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
    Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q2 Health (social science)
    Q2 Microbiology
    Q1 Plant Science
  4. Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
  5. Makleit, P., Tóth, C., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Veres, S.: Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
  6. Fári, M., Koroknai, J., Csilléry, G., Tóth, C., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Space pepper breeding program at the University of Debrecen: challenges and results.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 57-57, 2022. ISBN: 9789634904687
  7. Kovács, S., Csatári, G., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Tóth, C., Göblös, S., Fehér, C., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
2020
  1. Kovács, Z., Alshaal, T., Elhawat, N., Kaszás, L., Koroknai, J., Prokisch, J., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Agronomic fortification to enhance the organic selenium content of alflafa green biomass.
    In: 4th National Conference of Young Biotechnologists "FIBOK 2020" online conference : abstract book. Ed.: by Tünde Pusztahelyi, Levente Czeglédi, Éva Domokos-Szabolcsy, Tamás Emri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 29, 2020. ISBN: 9789634902720
  2. Domokos-Szabolcsy, É., Kovács, Z., Kaszás, L., Koroknai, J., Fári, M.: Évelő növényi zöld biomassza, mint értékes fehérje és fitonutrines forrás = Green biomass of perennial crops as valuable source of protein and phytonutrients.
    In: VII. Nemzetközi Tudományos Napok : 17 th International Scientific Days : A tudományos napok publikációi. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Károly Róbert Nonprofit Kft., Gyöngyös, 298-305, 2020. ISBN: I9786155969027
  3. Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.).
    Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
2019
  1. Kurucz, E., Enkhbileg, E., Bíró, B., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Fenyvesi, A.: A kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) gyors neutron sugárérzékenységének a vizsgálata.
    In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága,, Budapest, 368-371, 2019. ISBN: 9789638351456
2018
2017
  1. Koroknai, J., Makleit, P., Kovács, S., Bákonyi, N., Tóth, I., Kurucz, E., Lisztes-Szabó, Z., Zsiláné André, A., Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Fári, M.: Épített belső terek levegőminőségének javítása aktív és passzív rizo-fitofiltrációval..
    In: XXIII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 112, 2017. ISBN: 9789638351449
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 01:31

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 19
Q1/D1 2 (10.5%)
Q1 4 (21.1%)
Q2 2 (10.5%)
Q3 1 (5.3%)
n.a. 12 (63.2%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (6)
Plant Science (4)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2)
Agronomy and Crop Science (1)
Food Science (1)
Forestry (1)
Horticulture (1)
Soil Science (1)
Energy (2)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2)
Environmental Science (2)
Ecology (1)
Waste Management and Disposal (1)
Health Professions (1)
Health Professions (miscellaneous) (1)
Immunology and Microbiology (1)
Microbiology (1)
Social Sciences (1)
Health (social science) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

További társszerzők
Enkhbileg, Enkhjin
Lisztes-Szabó Zsuzsa
Otoni, Wagner Campos