Jelenlegi hely

Dudás László

Dudás László

Dudás László
DE > MÉK
egyetemi tanársegéd
Név: Dudás László
További profilok: MTMT
Szakterület: agrármérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
17
DEA-ban:
17
OA:
3
Publikációs időszak:
2003-2023
2023
  1. László, Z., Dudás, L., Ragán, P., Kocsis, I., Sándor, Z.: Ökológiai jelentőségű másodvetés hatása a talaj tömörödöttségére.
    In: Talajvédelem, Talajtani Kutatás és Oktatás a Digitális Mezőgazdaság korában, Talajtani Vándorgyűlés Hódmezővásárhely, Talajvédelmi Alapítvány, Magyar Talajtani Társaság, SZTE Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 135-147, 2022. ISBN: 9786150191775
2010
  1. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A hazai zöldségtermelés megújítása.
    Gazdálkodás. 54 (7), 806-811, 2010.
2007
  1. Dudás, L., Galambosi, B.: A csalán, mint alternatív élelmiszernövény.
    Agrártud. közl. 27 68-70, 2007.
  2. Fári, M., Hodossi, S., Dudás, L., Budapesti Corvinus Egyetem (Budapest): A magyar zöldségágazat megújításának kiemelt jelentőségű területei.
    In: Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak : 2007. november 7-8., Budapest : összefoglalók / [rend., közread. a] Budapesti Corvinus Egyetem, Inkart Kft., Budapest, 290-291, 2007.
  3. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A paradicsomfajták változatos világa.
    Agroinform. 16 (8), 20-21, 2007.
  4. Dudás, L.: A zöldségfélék táplálkozási jelentősége.
    In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 42-49, 2007. ISBN: 9789639773141
  5. Dudás, L.: Biológiai érettségben betakarított étkezési paprikák.
    In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés (Szántóföldi zöldségtermesztés). Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Kht., [Kecskemét], 98-101, 2007.
  6. Oláh, J., Ledóné Darázsi, H., Krecz, Á., Parragh, D., Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Comparative study of heirloom tomato varietes.
    Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007.
  7. Dudás, L.: Hőigény.
    In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 89-95, 2007.
  8. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Legfontosabb zöldségnövényeink egyike.
    Agroinform. 16 (12), 15, 2007.
  9. Dudás, L.: Paprika.
    In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 28-30, 2007. ISBN: 9789639773141
  10. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Zöldségtermesztésünk korszerűsítésének indokai és a fejlesztés lehetséges irányai.
    In: Ágazatspecifikus innováción alapuló projektek generálása a zöldség termékpályán c. interaktív konferencia. Szerk.: Felföldi János, Szabó Erika, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 51-57, 2007, (Szaktanácsadási füzetek, 1588-8665 ; 16.)
2006
2003
frissítve: 2024-02-04, 01:33

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 10
Q3 1 (10%)
n.a. 9 (90%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (1)
Horticulture (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők