Dudás László
DE >
MÉKegyetemi tanársegéd
Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2003-2023
2023
László, Z.,
Dudás, L.,
Ragán, P.,
Kocsis, I.,
Sándor, Z.:
Ökológiai jelentőségű másodvetés hatása a talaj tömörödöttségére.
In: Talajvédelem, Talajtani Kutatás és Oktatás a Digitális Mezőgazdaság korában, Talajtani Vándorgyűlés Hódmezővásárhely, Talajvédelmi Alapítvány, Magyar Talajtani Társaság, SZTE Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 135-147, 2023. ISBN: 9786150191775
2010
2007
Fári, M.,
Hodossi, S.,
Dudás, L.,
Budapesti Corvinus Egyetem (Budapest):
A magyar zöldségágazat megújításának kiemelt jelentőségű területei.
In: Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak : 2007. november 7-8., Budapest : összefoglalók / [rend., közread. a] Budapesti Corvinus Egyetem, Inkart Kft., Budapest, 290-291, 2007.
Oláh, J.,
Ledóné Darázsi, H.,
Krecz, Á.,
Parragh, D.,
Hodossi, S.,
Dudás, L.,
Fári, M.:
Comparative study of heirloom tomato varietes.
Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007.
Dudás, L.:
Hőigény.
In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 89-95, 2007.
Dudás, L.:
Paprika.
In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 28-30, 2007. ISBN: 9789639773141
Hodossi, S.,
Dudás, L.,
Fári, M.:
Zöldségtermesztésünk korszerűsítésének indokai és a fejlesztés lehetséges irányai.
In: Ágazatspecifikus innováción alapuló projektek generálása a zöldség termékpályán c. interaktív konferencia. Szerk.: Felföldi János, Szabó Erika, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 51-57, 2007, (Szaktanácsadási füzetek, 1588-8665 ; 16.)
2006
Veres, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Dudás, L.,
Koroknai, J.,
Zsiláné André, A.,
Fári, M.,
Holb, I.:
Effect of Culture Vessels on the Biomass Production and Total Antioxidant Capacity in Pea Seedlings Germinated under Pam-System.
Acta horticulturae. 725 517-521, 2006.
2003
Veres, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Koroknai, J.,
Dudás, L.,
Holb, I.,
Nyéki, J.,
Fári, M.:
Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
frissítve: 2024-09-01, 01:30