Jelenlegi hely

Popovics Péter András

Popovics Péter András

Popovics Péter András
DE > GTK
Vállalkozásfejlesztés Tanszék
adjunktus
Név: Popovics Péter András
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Gazdálkodástudományi Intézet. Vállalkozásfejlesztés Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Applied Economics Sciences. Department of Enterprise Development
További profilok: Google Scholar, MTMT, Scopus Author ID
Fokozat
  • PhD, Debreceni Egyetem (2007)
  • Habilitáció, Debreceni Egyetem (2021)
Szakterület: agrárközgazdász
Önéletrajz: letöltés
Önéletrajz angolul: letöltés

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
51
DEA-ban:
46
OA:
19
Publikációs időszak:
2001-2024
2024
2023
2022
  1. Kiss, N., Popovics, P.: Gluten sensitive opinions on the price of gluten-free products.
    SEA: Pract. Appl. Sci. 10 (28), 17-24, 2022.
2021
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
    Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Genetics
2020
  1. Popovics, P.: An Innovative Education System at the University of Debrecen.
    Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 29 (1), 387-394, 2020.
  2. Villás, R., Popovics, P.: The neccessity of introducing controlling system in SMEs.
    Cross Cult. Management J. 22 (2), 105-110, 2020.
2019
  1. Szakály, Z., Véha, M., Popovics, P., Fehér, A.: Consumer perception of personalised diet - The concept of lifelong health.
    In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 34-43, 2019. ISBN: 9789634901327
  2. Szakály, Z., Véha, M., Popovics, P., Fehér, A.: Different aspects of the health behaviour of the Hungarian population.
    In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 6-21, 2019. ISBN: 9789634901327
  3. Popovics, P., Jutkusz, L., Pető, K., Szakály, Z., Bács, Z.: Fostering innovation at University of Debrecen.
    In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891
2018
  1. Kiss, V., Kiss, M., Popovics, P., Szakály, Z.: Examination of Lifestyle of Health and Sustainability market groups with particular focus on Hungary.
    In: Relationships on Food Markets : Consumers' Perspective. Eds.: Michal Gazdecki, Elzbieta Gorynska-Goldmann, Poznan University of Life Sciences, Poznan, 76-86, 2018. ISBN: 9788371609220
Mindet mutasd
frissítve: 2024-02-04, 01:48

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 29
Q2 1 (3.4%)
Q4 1 (3.4%)
n.a. 27 (93.1%)
-
OK

SCImago kategóriák

Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Genetics (1)
Medicine (1)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Social Sciences (1)
Geography, Planning and Development (1)
Urban Studies (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők