Tudóstér: Vida Viktória publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 38 Open Access: 16
2023
  1. Madai, H., Vida, V., Jávor, B., Nábrádi, A.: A magyarországi meghatározó árutermelő juhászatok üzemtani elemzése.
    Gazdálkodás. 67 (4), 291-314, 2023.
  2. Marczin, T., Kovács, K., Nagy, A., Vida, V.: A sertéságazat helyzetének bemutatása (jövedelmezőség, hatékonyság).
    Gazdálkodás. 67 (3), 226-246, 2023.
  3. Vida, V., Madai, H.: Hajdú-Bihar megye demográfiai helyzete a 2022-es népszámlálási adatok alapján.
    Debr. szle. 31 (2), 138-147, 2023.
  4. Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei.
    TM. 10 (1), 81-97, 2023.
  5. Khalid, M., Vida, V.: Strategic Marketing Plan for APPLE Inc..
    Netw. Intell. Stud. 11 (21), 61-74, 2023.
2022
  1. Vida, V., Kovács, T., Nagy, A., Madai, H., Bittner, B.: Food waste in EU countries.
    Apstract. 16 (2), 1-10, 2022.
  2. Vida, V., Feketéné Ferenczi, A.: Mézfogyasztási és vásárlási szokások alakulása Hajdú-Bihar megyében = Honey consumption and purchasing habits in Hajdú-Bihar county.
    Régiókut. szle. 7 (1), 88-101, 2022.
2021
  1. Vida, V., Popovics, P.: A COVID-19 járvány hatása Magyarországon az élet különböző területeire (munka, magánélet, egészségi és mentális állapot).
    Régiókut. szle. 6 (1), 25-36, 2021.
  2. Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: A hazai méhészeti ágazat helyzetének elemzése (termelés, kereskedelem).
    Táplálkozásmarketing. 8 (2), 21-34, 2021.
  3. Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: Családi gazdasági keretek között működő méhészeti vállalkozás üzemtani vizsgálata.
    Gazdálkodás. 65 (3), 237-255, 2021.
  4. Kovács, K., Vida, V., Madai, H., Szűcs, I.: Jó színvonalú hazai tejtermelő üzem gazdasági elemzése.
    Tejgazdaság. 78 (1-2), 43-64, 2021.
  5. Szűcs, I., Nagy, A., Vida, V.: The Practice of Project Management: workbook.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 52 p., 2021.
2020
  1. Szűcs, I., Nagy, A., Vida, V.: A projektmenedzsment gyakorlata: munkafüzet.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 52 p., 2020. ISBN: 9789634902430
  2. Vida, V., Szűcs, I.: Hajdú-Bihar megye társadalmi helyzetének bemutatása a számok tükrében.
    Régiókut. szle. 5 (1), 27-40, 2020.
  3. Vida, V., Popovics, P.: Impact of the COVID-19 on Behaviour: A Survey of Different Aspects of Life of the Hungarian Population.
    Cross Cult. Management J. 22 (2), 161-174, 2020.
  4. Vida, V., Szűcs, I.: Pork production and consumption issues from the perspective of the religion and the World's growing population.
    Apstract. 14 (1-2), 121-128, 2020.
2019
  1. Szőllősi, L., Kovács, K., Vida, V.: Az üzleti tervezés alapjai munkafüzet.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 65 p., 2019. ISBN: 9789634901778
  2. Szőllősi, L., Kovács, K., Vida, V.: Business Planning Basics: Workbook.
    University of Debrecen, Debrecen, 64 p., 2019. ISBN: 9789634902300
2017
  1. Vida, V., Szűcs, I.: Global tendencies in pork meat - production, trade and consumption.
    Apstract. 11 (3-4), 105-112, 2017.
2016
  1. Vida, V., Szűcs, I.: A sertéshúsfogyasztási szokások vizsgálata a 4P alapján - A termékkel kapcsolatos kérdések bemutatása.
    Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 12 (2), 47-54, 2016.
  2. Vida, V., Szűcs, I.: Társadalmi-kulturális kérdések és a tradíciók szerepe a sertéshúsfogyasztásban.
    Táplálkozásmarketing. 3 (2), 79-89, 2016.
2014
  1. Szakály, Z., Szente, V., Pető, K., Balogh, P., Csapóné Riskó, T., Fodor, M., Hernádi, L., Huszka, P., Keller, B., Kontor, E., Lugasi, A., Oláh, J., Szabóné Pataky, E., Polereczki, Z., Prokisch, J., Vida, V., Fehér, A., Jasák, H., Kiss, M., Kiss, V., Soós, M., Szabó, S., Szűcs, I.: Táplálkozásmarketing.
2013
  1. Vida, V.: Consumer attitudes and preferences about the pork meat in Hungary (based on cluster analysis).
    Apstract. 7 (4-5), 151-158, 2013.
2012
  1. Szűcs, I., Vida, V.: Sertéságazat a számok tükrében.
    Agrárium. 22 (9), 42-43, 2012.
  2. Vida, V.: Sertéshús.
    In: Agrártermékek közvetlen értékesítése, marketingje. Szerk.: Szakály Zoltán, Szente Viktória, Magyar Agrárkamara, Budapest, 193-199, 2012. ISBN: 9786155224249
2010
  1. Vida, V.: Sertéshúsfogyasztással kapcsolatos fogyasztói preferenciák, attitűdök elemzése az Észak-alföldi régióban I..
    Élelm. Táplálk. Mark. 7 (1), 27-30, 2010.
2009
  1. Vida, V.: Az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának alakulása Magyarországon.
    Agrártud. közl. 34 7-17, 2009.
  2. Vida, V.: Consumption situation the food market of animal origin.
    In: AVAcongress 4 : International Congress on the Aspects and Visions of Applied Economics and Informatics : Debrecen, 26th - 27th March 2009 : book of abstracts / [ed. András Nábrádi, János Lazányi, Veronika Fenyves] ; [org. International MBA Network and University of Debrecen Centre for Agricultural Sciences and Engineering Faculty of Agricultural Economics and Rural Development], Agroinform Kiadó és Nyomda Kft, Budapest, 23, 2009. ISBN: 9789635028979
  3. Nábrádi, A., Pető, K., Vida, V., Szabó, E., Bartha, A., Kovács, K.: Efficiency indicators in different dimension.
    Apstract. 3 (1-2), 7-22, 2009.
  4. Bartha, A., Vida, V.: EU enlargement of Hungarian meat market.
    In: AVAcongress 4 : International Congress on the Aspects and Visions of Applied Economics and Informatics : Debrecen, 26th - 27th March 2009 : book of abstracts / [ed. András Nábrádi, János Lazányi, Veronika Fenyves] ; [org. International MBA Network and University of Debrecen Centre for Agricultural Sciences and Engineering Faculty of Agricultural Economics and Rural Development], Agroinform Kiadó és Nyomda Kft, Budapest, 23, 2009. ISBN: 9789635028979
  5. Vida, V.: Helyzetelemzés és megoldási lehetőségek az állati eredetű élelmiszerek piacán.
    Anim. Welf. Etol. Housing sys. 5 (4), 480-487, 2009.
  6. Bartha, A., Vida, V., Nábrádi, A.: The current situation of Eu's food chain.
    In: A resilient European food industry and food chain in a challanging world : Book of Abstracts, Mediterranean Agronomic Institute of Chania, CIHEAM, [Chania], 16, 2009.
  7. Bartha, A., Vida, V., Nábrádi, A.: The Effect of EU Enlargement to the Hungarian Agricultural Trade.
    In: Seasonal working and its social aspects in the Hungarian agricultural sector. Szerk.: Szabados György, Berde Csaba, Dajnoki Krisztina, [S. n.], Berlin, 53, 2009.
2008
  1. Nábrádi, A., Pető, K., Vida, V., Szabó, E., Farkasné Fekete, M.: A hatékonyság mérésének módszertana.
    In: Hatékonyság a mezőgazdaságban. Szerk.: Farkasné Fekete Mária, Agroinform Kiadó, Budapest, 23-51, 2008.
  2. Vida, V.: Az élelmiszerfogyasztás tendenciáinak vizsgálata Magyaroszágon.
    Anim. welf. etol. tartástechnol. 4 (2), 494-506, 2008.
  3. Nábrádi, A., Pető, K., Vida, V., Szabó, E.: Efficiency indicators of various levels.
    In: Efficiency in Agriculture. Szerk.: Farkasné Fekete Mária, Agroinform Kiadó, Budapest, 23-51, 2008.
  4. Vida, V.: Funkcionális élelmiszerek - A jövő élelmiszerei.
    In: Vállalkozások ökonómiája : XI. Nemzetközi Tudományos Napok. Szerk.: Magda Sándor, Dinya László, Károly Róbert Főiskola, Gyöngyös, 294-303, 2008. ISBN: 9789638783110
  5. Tikász, I., Bárány, L., Szűcs, I., Vida, V.: Szabadtartásos baromfitermékek fogyasztói értékítélete.
    Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 81-87, 2008.
feltöltött közlemény: 38 Open Access: 16
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK