Tudóstér: Iglói Attila publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 8 Open Access: 0
2010
  1. Vig, A., Iglói, A., Adanyi, N., Gyémánt, G., Csutorás, C., Kiss, A.: Development and characterization of a FIA system for selective assay of l-ascorbic acid in food samples.
    Bioprocess biosyst. eng. 33 (8), 947-952, 2010.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Bioengineering
    Q2 Biotechnology
    Q1 Medicine (miscellaneous)
2006
  1. Peles, F., Keresztúri, P., Iglói, A., Béri, B., Szabó, A.: A Staphylococcus aureus jelentősége és előfordulása néhány Hajdú-Bihar megyei tejtermelő gazdaságban.
    In: XXXI. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem], Mosonmagyaróvár, 1-5, 2006.
  2. Keresztúri, P., Sándor, Z., Peles, F., Iglói, A., Szabó, A.: Influence of soil phosphorus forms on the vam fungi sporulation in the case of five different soil types.
    Cereal Res. Commun. 34 (1), 219-222, 2006.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
  3. Iglói, A., Hernádi, F., Peles, F., Keresztúri, P., Szabó, A.: In vitro Candida albicans model for evaluating the inhibitory effect of known and potential antifungal agents on germ tube formation.
    Clin Microbiol Infect. 12 (Supplement), 90, 2006.
  4. Peles, F., Keresztúri, P., Iglói, A., Szabó, A.: The effect of environmental factors on the microbiological quality of bulk tank milk.
    Cereal Res. Commun. 34 (1), 755-758, 2006.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
2005
  1. Kovács, K., Keresztúri, P., Kaszáné Kiss, M., Lakatos, G., Iglói, A., Peles, F., Szabó, A.: Kommunális szennyvíz bevezetés hatásainak tanulmányozása egy Tisza-menti holtág üledékében.
    Hidrológiai Közlöny. 85 (6), 73-75, 2005.
  2. Peles, F., Keresztúri, P., Iglói, A., Szabó, A.: Néhány Hajdú-Bihar megyei tejtermelő gazdaság értékelése a tartás és a tejminőség szempontjából: [elektronikus dokumentum].
    In: XI. Ifjúsági Tudományos Fórum : [elektronikus dokumentum] / Veszprémi Egyetem MTK, Veszprémi Egyetem, Keszthely, 1-5, 2005.
2004
  1. Peles, F., Iglói, A., Keresztúri, P., Szabó, A.: A nyers tej mikrobiológiai minőségének az alakulása Hajdú-Bihar megye eltérő méretű gazdaságaiban (2000-2002).
    In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2004. évi Nagygyűlése és a X. Fermentációs Kollokvium előadás kivonatok, Magyar Mikrobiológiai Társaság, Budapest, 1, 2004.
feltöltött közlemény: 8 Open Access: 0
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK