Tudóstér: Novák Anna publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 12 Open Access: 4
2018
  1. Novák, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Comparative study of special honey products and herbhoneys.
    Agrártud. Közl. 74 117-120, 2018.
2017
  1. Novák, A., Kovács, B., Alexa, L., Kántor, A., Czipa, N.: Comparative study of acacia honeys and herbhoneys quality parameters.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 33, 2017. ISBN: 9788055217369
  2. Novák, A., Kovács, B., Czipa, N.: Méz és gyógynövény-kivonatos méhtermékek minőségi paramétereinek összehasonlító vizsgálata.
    Agrártud. Közl. 72 117-120, 2017.
  3. Nagy, É., Novák, A., Daróczi, L., Jávor, A.: Ragweed components in honey.
    Agrártud. Közl. 73 65-68, 2017.
2016
  1. Novák, A., Kovács, B., Czipa, N.: Boza beltartalmi paramétereinek változása az alapanyagok függvényében.
    Agrártud. közl. 67 67-70, 2016.
  2. Czipa, N., Novák, A., Kovács, B.: Fajtamézek botanikai eredetének vizsgálata.
    Élelmvizsg. közl. 62 (4), 1317-1324, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Novák, A., Soós, Á., Nagy, É., Kovács, B., Czipa, N.: Gyógynövény kivonatos méhkészítmények mikroelem tartalmának vizsgálata.
    In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 125-133, 2016. ISBN: 9786155391798
  4. Novák, A., Nagy, É., Daróczi, L., Kovács, B., Czipa, N.: Méhek takarmányozása gyógynövény tartalmazó etetősziruppal és a kész termék vizsgálata.
    In: Felmelegedés Ökolábnyom Élelmiszerbiztonság : LVIII. Georgikon Napok. 2016. szeptember 29-30, Keszthely. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 126, 2016. ISBN: 9789639639850
  5. Novák, A., Nagy, É., Daróczi, L., Kovács, B., Czipa, N.: Méhek takarmányozása gyógynövényt tartalmazó etetősziruppal és a késztermék vizsgálata.
    In: LVIII. Georgikon Napok : Kivonat-kötet : Programfüzet, valamint az elhangzó és poszter előadások rövid kivonatainak gyűjteménye, Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely, 126, 2016. ISBN: 9789639639843
  6. Novák, A., Soós, Á., Kovács, B., Czipa, N.: Mézek és gyógynövény kivonatos méhkészítmények makroelemtartalmának vizsgálata.
    In: Őshonos- és tájfajták, ökotermékek, egészséges táplálkozás, vidékfejlesztés : a XXI. század mezőgazdasági stratégiái : tudományos konferencia, Nyíregyháza. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 279-285, 2016. ISBN: 9786155545696
  7. Novák, A., Soós, Á., Kovács, B., Czipa, N.: Mézek és gyógynövény kivonatos méhkészítmények makroelem tartalmának vizsgálata = Analysis of makroelement content in honeys and herdhoneys.
    In: Őshonos- és tájfajták - Ökotermékek - Egészséges Táplálkozás - Vidékfejlesztés: A XXI. század mezőgazdasági stratégiái Konferencia. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Kosztyuné Krajnyák Edit, Tóth Csilla, Lajtos István, Nyíregyházi Egyetem, Nyíregyháza, 62, 2016. ISBN: 9786155545696
2015
  1. Novák, A., Czipa, N.: Mézsör alapanyagául szolgáló mézek minőségi vizsgálata.
feltöltött közlemény: 12 Open Access: 4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK