Tudóstér: Gorliczay Edit publikációi

- szűkítés
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
2020
  1. Kiss, N., Tamás, J., Gorliczay, E., Gálya, B., Nagy, A., Jóvér, J., Riczu, P.: Analysis of nutritional parameters of biogas slurry.
    Nat. Res. Sustain. Develop. 10 (1), 57-66, 2020.
2019
  1. Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System.
    Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019.
2018
  1. Gorliczay, E., Pecsmán, D., Tamás, J.: Testing laboratory parameters of compost tea.
    Agrártud. Közl. 75 31-36, 2018.
2016
  1. Gorliczay, E., Tamás, J., Mézes, L.: A pH és a hőmérséklet hatása a zeolittal és biocharral előkezelt baromfi almos trágya ammónia kibocsátására.
    In: Kihívások a mai modern mezőgazdaságban : Tudományos konferencia előadásai. Szerk.: Futó Zoltán, Szent István Egyetemi Kiadó, [Gödöllő], 170-176, 2016. ISBN: 9789632695945
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK