Tudóstér: Díaz Fernández Daniel publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 2
2019
  1. Varga, K., Díaz Fernández, D., Csízi, I.: Extenzív gyephasználati módok hatása a degradációs folyamatokra.
    In: "IV. Fenntartható fejlődés a Kárpát medencében" : Absztraktkö tet "Gyepek biodiverzitása a Kárpát medencében". Szerk.: Pápay Gergely, Szent István Egyetem, Gödöllő, 81-86, 2019.
2018
  1. Díaz Fernández, D., Varga, K., Csízi, I.: Bio komposztadagok hatása egy arid termőhelyű ősgyep első növedékének hozamaira.
    Gyepgazdálk. Közl. 16 (1), 11-17, 2018.
  2. Varga, K., Budai, J., Díaz Fernández, D., Csízi, I., Antal, K.: Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 112-113, 2018. ISBN: 9786155545818
  3. Varga, K., Budai, J., Díaz Fernández, D., Csízi, I., Antal, K.: Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 267-277, 2018. ISBN: 9786155545900
  4. Díaz Fernández, D., Csízi, I., Varga, K.: Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 89-90, 2018. ISBN: 9786155545818
  5. Díaz Fernández, D., Csízi, I., Varga, K.: Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 133-140, 2018. ISBN: 9786155545900
2017
  1. Díaz Fernández, D., Csízi, I.: A termés és a fajösszetétel alakulása természetes gyepen komposzttal történő kezelés hatására.
    Agrártud. Közl. 73 35-38, 2017.
2016
  1. Díaz Fernández, D., Csízi, I.: Különböző delelőhelyek klimatikus paramétereinek összehasonlítása egy karcagi legelőn.
    In: Őshonos- és tájfajták, ökotermékek, egészséges táplálkozás, vidékfejlesztés : a XXI. század mezőgazdasági stratégiái : tudományos konferencia, Nyíregyháza. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 119-125, 2016. ISBN: 9786155545696
  2. Díaz Fernández, D., Csízi, I.: Legeltetés közbeni bélsártermelés információs meghatározása egyes juhfajtáknál.
    In: Őshonos- és tájfajták - Ökotermékek - Egészséges Táplálkozás - Vidékfejlesztés: A XXI. század mezőgazdasági stratégiái Konferencia. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Kosztyuné Krajnyák Edit, Tóth Csilla, Lajtos István, Nyíregyházi Egyetem, Nyíregyháza, 111-118, 2016. ISBN: 9786155545696
  3. Halász, A., Bajnok, M., Tasi, J., Díaz Fernández, D.: Szakzsargon a gyepgazdálkodásban - Európai Uniós szakkifejezések honosítása - irodalmi áttekintés.
    Gyepgazdálk. közl. 14 (1), 3-7, 2016.
  4. Díaz Fernández, D., Csízi, I., Pető, K., Nagy, G.: Yield and Sward Composition Responses of Natural Grasslands to Treatments Meeting Sustainability.
    World Acad Sci Eng Technol. 10 717-720, 2016.
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 2
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK