Tudóstér: Süli Ágnes publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 14 Open Access: 8
2018
  1. Süli, Á., Garipoglu, A., Csapó, J., Béri, B., Vargáné Visi, É., Jónás, E.: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
    Appl. Ecol. Environ. Res. 16 (2), 1553-1562, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
2017
  1. Monostori, T., Szarvas, A., Süli, Á., Váraljai, T., Pauk, J., Táborosiné Ábrahám, Z., Bráj, R., Marótiné Tóth, K.: Édesburgonya termesztéstechnológiai kutatások a Dél-Alföldön.
    In: , Mezőgazda Kiadó, Budapest, 297-301, 2017. ISBN: 9789632867267
  2. Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm.
    Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017.
2016
  1. Süli, Á.: Erjedést segítő anyagok és erjedésdinamika I..
    In: 50 év a mezőgazdaság szolgálatában Tanulmánykötet Professzor Szűcsné Dr. Péter Judit 70. születésnapja tiszteletére. Szerk.: Bodnár Károly és Horváth József, SZTE MGK, Hódmezővásárhely, 24-31, 2016. ISBN: 9789633064894
2015
  1. Süli, Á., Béri, B., Csapó, J.: A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételére.
    Állatteny. Takarm. 64 (3), 164-177, 2015.
2014
  1. Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában.
    Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014.
2013
  1. Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére.
    Agrártud. Közl. 51 45-50, 2013.
2012
  1. Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source.
    Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q3 Water Science and Technology
2011
  1. Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
    Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011.
  2. Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition.
    Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011.
  3. Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern.
    Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011.
2009
  1. Süli, Á., Béri, B.: A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére.
    Anim. Welf. Etol. Tartástechnol. 5 (4), 255-262, 2009.
  2. Süli, Á., Béri, B.: Funkcionális élelmiszer-előállítás lehetősége szarvasmarhával.
    Economica. 2 (1), 58-64, 2009.
  3. Süli, Á., Béri, B.: Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával.
    Agrár- Vidékfejleszt. Szle. 4 (2), 157-162, 2009.
feltöltött közlemény: 14 Open Access: 8
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK