Tudóstér: Kárnyáczki Zsuzsanna publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 9 Open Access: 3
2017
  1. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J.: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
    Acta Aliment. 46 (4), 403-410, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2015
  1. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
    Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015.
2014
  1. Kárnyáczki, Z., Óré-Sütő, B.: Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással.
    Élelmvizsg. Közl. 60 (1), 58-67, 2014.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2012
  1. Gyimes, E., Csanádi, J., Szabó, P., Krisch, J., Gábor, M., Kovács, E., Horváth-Almássy, K., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J., Kárnyáczki, Z., Szűcs, T., Tóth, Z., Véha, A.: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények.
    Élelm. Tud. Technol. 2 6-14, 2012.
  2. Lendvai, E., Krisch, J., Kárnyáczki, Z., Fenyvessy, J., Tóth, Z., Csanádi, J.: Új szimbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése.
    Tejgazdaság. 72 (1-2), 37-45, 2012.
2011
  1. Sütő, B., Kárnyáczki, Z., Béri, B.: Effect of vitemin E and Selenium supplementation on the antioxidant content of milk and dairy products in dairy cows.
    J. Agric. Sci. 44 9-12, 2011.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q1 Animal Science and Zoology
    Q3 Genetics
  2. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    In: XVII. Ifjúsági Tudományos Fórum : Konferencia, Pannon Agrártudományi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, [1-6], 2011. ISBN: 9789639639423
2010
  1. Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd.
    Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3 36-43, 2010.
  2. Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010.
feltöltött közlemény: 9 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK