Tudóstér: Gál Tímea publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 39 Open Access: 25
2024
  1. Buglyó, -., Gál, T.: A közösségi média hatása a magyar nők egészségtudatosságára.
    Régiókut. szle. 8 (2), 1-12, 2024.
  2. Buglyó, -., Gál, T.: Az egészség ára - Az egészségesnek vélt élelmiszerek iránti fogyasztási és vásárlási szokások vizsgálata különös tekintettel az árra.
    Táplálkozásmarketing. 10 (2), 3-16, 2024.
2023
  1. Szakály, Z., Soós, M., Gál, T., Antal, E., Pilling, R., Szilágyi, C.: Az édes íz fogyasztói preferenciái.
    Új Diéta. 32 (1), 22-25, 2023.
  2. Premordia, I., Gál, T.: Food neophilics' choice of an ethnic restaurant: The moderating role of authenticity.
    PLoS One. 18 (5), 1-21, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary (2022)
2022
  1. Kardos, V., Gál, T.: Az online vásárlási szokások vizsgálata a generációk szempontjából.
    Studia Mundi - Economica. 9 (2), 1-11, 2022.
  2. Rafinda, A., Gál, T.: COVID-19 pandemic and its impact on household financial behavior in Indonesia.
    Oradea J. Bus. Econ. "Accepted by publisher" 1-10, 2022.
  3. Kardos, V., Gál, T.: Webáruházak fogyasztói megítélésének vizsgálata netnográfiával a COVID-19 időszakában.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (1), 33-42, 2022.
2021
  1. Kardos, V., Gál, T.: A közösségi média hatása a médiafogyasztásra és a reklámpiacra.
    Régiókut. szle. 6 (1), 121-132, 2021.
  2. Premordia, I., Gál, T.: Dear customer, thank you for your review: the service failure-recovery dyadic interactions in the restaurant industry.
    IRMM. 11 (3), 49-57, 2021.
  3. Premordia, I., Gál, T.: Experience: What are the determining factors of service failure affecting behavioral intentions?.
    Netw. Intell. Stud. 9 (17), 69-83, 2021.
  4. Rafinda, A., Gál, T., Rafinda, A., Purwaningtyas, P.: The Effect of Financial Incentives on Task Attractiveness and Individual Performance.
    Performance. 28 (1), 54-62, 2021.
2020
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model.
    Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  2. Rafinda, A., Gál, T.: Financial literacy of economics and non-economics students.
    IRMM. 10 (3), 35-38, 2020.
  3. Rafinda, A., Suroso, A., Gál, T.: Predictive Power of Situational Factor and Individual Factor on Misreporting Behaviour.
    IRMM. 10 (1), 84-90, 2020.
  4. Suroso, A., Rafinda, A., Gál, T.: The evaluation of entrepreneur incubation program at higher education.
    Int. J. Entrepreneur Knowledge. 8 (2), 14-26, 2020.
2019
  1. Rafinda, A., Gál, T., Purwaningtyas, P.: Business ethics course on student moral reasoning.
    Oradea J. Bus. Econ. 4 (Spec.), 60-68, 2019.
  2. Soós, M., Gál, T., Szakály, Z.: Egy netnográfiai kutatás eredményei az alma-, megy- és céklalé vonatkozásában.
    In: Ismerjük a vevőt? A vásárlás pszichológiája - Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXV. Országos Konferenciájának előadásai. Szerk.: Veres Zoltán, Sasné Grósz Annamária, Liska Fanny, Pannon Egyetem, Veszprém, 423-434, 2019. ISBN: 9786150058
  3. Rafinda, A., Gál, T.: The Educational Programme for Micro Investment in Agriculture in Indonesian Rural Area.
    SEA: Pract. Appl. Sci. 7 (19), 23-28, 2019.
2018
  1. Árváné Ványi, G., Márton, M., Gál, T.: A coaching szemlélet stratégiai szintű alkalmazásának lehetőségei.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 1-13, 2018.
  2. Gál, T., Kovács, B., Árváné Ványi, G.: Heutagógiai módszerek alkalmazása a vállalkozói képzésekben.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 364-373, 2018.
  3. Gál, T., Árváné Ványi, G.: Hogyan tanul a Z generáció?.
    Gradus. 5 (1), 66-73, 2018.
  4. Gál, T., Popovics, P., Árváné Ványi, G.: Learning motivations, styles and expectations of students: a survey at the University of Debrecen.
    Apstract. 12 (1-2), 41-46, 2018.
  5. Szakály, Z., Kiss, M., Gál, T., Kovács, B.: Nemzetközi piacszegmentáció a tejtermékek piacán.
    Tejgazdaság. 75 (1), 43-54, 2018.
  6. Rafinda, A., Gál, T., Rafinda, A., Suroso, A., Purwaningtyas, P.: Procedural Justice of Government Agencies in Banyumas Regency.
    J. Appl. Econ. Sci. 13 (6), 1782-1790, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
    Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
2017
  1. Csipkés, M., Nagy, S., Gál, T.: Analysis of Romania's energy management from 2000 until today.
    Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 26 (1), 44-45, 2017.
  2. Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017.
  3. Árváné Ványi, G., Katonáné Kovács, J., Papovics, P., Gál, T.: A Z generáció felsőoktatással kapcsolatos motivációinak és elvárásainak vizsgálata.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (4), 1-13, 2017.
  4. Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány.
    Veztud. 48 (4), 46-54, 2017.
  5. Gál, T., Popovics, P., Katonáné Kovács, J., Gergely, É., Árváné Ványi, G.: Szervezeti kultúra és vezetői tulajdonságok vizsgálata az Észak-alföldi régióban.
    Taylor. 9 (2), 14-22, 2017.
2016
  1. Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Online fogyasztói csoportok azonosítása az egészségtudatos táplálkozás terén netnográfiai kutatással.
    In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 119-127, 2016. ISBN: 9789634728504
  2. Csipkés, M., Gál, T.: Optimization of the production structure of field energy crops.
    Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 25 (1), 527-537, 2016.
2014
  1. Gál, T., Hankó, F.: A reklámok hatása a gyermekek vásárlási szokásaira.
    Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 97-102, 2014.
2013
  1. Gál, T., Nagy, L., Dávid, L., Vasa, L., Balogh, P.: Technology Planning System as a Decision Support Tool for Dairy Farms in Hungary.
    APH. 10 (8), 231-244, 2013.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Engineering (miscellaneous)
    Q2 Multidisciplinary
2012
  1. Gál, T.: Efficiency analysis of dairy farms in the Northern Great Plain Region using deterministic and stochastic DEA models.
    Apstract. 6 (5), 115-124, 2012.
2010
  1. Gál, T., Grasselli, G., Komlósi, I.: Szarvasmarhatelepek hatékonyságának elemzése Data Envelopment Analysis (DEA) segítségével.
    Agrártud. közl. 40 17-21, 2010.
  2. Gál, T., Komlósi, I.: Sztochasztikus Data Envelopment Analysis (DEA) alkalmazása magyarországi tehenészeti telepek hatékonyságának mérésére.
    Acta agrar. Kvár. 14 (3), 10-19, 2010.
2009
  1. Csipkés, M., Gál, T., Szendrei, J., Nagy, L.: Cost Optimisation of Biomass Transformation in the Biogas Process.
    In: Economic Science for Rural Development: Finances, Taxes, Investment and Support System. Ed.: Uldis Ivan, [s.n.], Jelgava, 174-179, 2009. ISBN: 9789984993737
  2. Grasselli, G., Gál, T., Szendrei, J.: Possibilities to establish biogas plants in the Northern Great Plain Region, based on cattle and pig manure.
    Hung. agricult. engineering. 22 85-87, 2009.
2008
  1. Nagy, L., Gál, T.: Adaptation of optimal cereal-acquisition strategies in order to reduce market risk.
    In: XI. Nemzetközi Tudományos Napok : Vállalkozások ökonómiája : Gyöngyös, 2008. március 27-28.. Szerk.: Magda Sándor, Dinya László, Károly Róbert Főiskola, Gyöngyös, 572-578, 2008.
feltöltött közlemény: 39 Open Access: 25
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK