Tudóstér: Tóth Anna Rita publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 7 Open Access: 4
2020
  1. Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
    Int. j. hortic. sci. 26 60-64, 2020.
2019
  1. Gulyás, G., Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method.
    Int. J. Hortic. Sci 25 (1-2.), 11-14, 2019.
  2. Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production.
    Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019.
  3. Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing.
    In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
  4. Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato.
    Agrártud. Közl. 2 137-140, 2019.
2018
  1. Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
    In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
2015
  1. Raczkó, V., Tóth, A., Ujlaki, G., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Magnézium lombtrágyázás hatása paradicsom (Lycopersicon lycopersicum L.) és sztívia (Stevia rebaudiana B.) gazdasági értékmérő tulajdonságaira = The effect of Mg-leaf fertilization on the economical parameters of tomato (Lycopersicon lycopersicum L.) and stevia (Stevia rebaudiana B.).
    In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 15-16, 2015. ISBN: 9789639970540
feltöltött közlemény: 7 Open Access: 4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK