Tudóstér: Harcsa Imre Milán publikációi
PDF
tudományos
nem tudományos
OA
nem OA
könyv
könyvrészlet
folyóiratcikk
szabadalom
időszaki kiadvány
csak a Scopusban szereplők listázása
pályázati azonosítók megjelenítése
nyelv választása
magyar
idegen nyelv
szerzőség választása
első szerző
utolsó szerző
SCImago
Q1/D1
Q1
Q2
Q3
Q4
Q1-Q4
besorolás nélkül
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
-
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
szűkítés
feltöltött közlemény:
13
Open Access:
4
2020
Harcsa, I.
, Kovács, S., Nábrádi, A.:
Economic analysis of subcontract distilleries by simulation modeling method
.
Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ.
29 39-49, 2020.
2019
Harcsa, I.
, Kovács, S., Nábrádi, A.:
Pálinkafőzdék gazdasági elemzése szimulációs modellezési eljárással
.
Gazdálkodás.
63 (2), 116-128, 2019.
2017
Harcsa, I.
:
"Csak az aljas köznép előtt kedves" italtól a Hungarikumig, avagy a pálinka becsülete
.
In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VII. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümé kötet . Szerk.: Dajnoki Krisztina, Pierog Anita, Szálkai Tamás, MTA DAB, Debrecen, 13-14, 2017. ISBN: 9789634739753
Harcsa, I.
:
A pálinka minősítése a XXI. Században
.
Táplálkozásmarketing.
4 (1-2), 39-52, 2017.
Harcsa, I.
:
Energy demand for pálinka production and some practical issues of waste treatment
.
Economic and Regional Studies.
10 (3), 82-95, 2017.
Harcsa, I.
:
Increasing palinka recognition with tourism and gastronomy
.
Apstract.
11 (3-4), 37-44, 2017.
Harcsa, I.
:
Increasing palinka reputation with tourism and gastronomy
.
Harcsa, I.
:
Study on the potential of subcontract palinka distillation
.
Ekon Polj.
64 (4), 1379-1391, 2017.
Harcsa, I.
:
Turizmus és gasztronómia adta lehetőségek a pálinka népszerűsítésére
.
Falu.
32 (2), 53-65, 2017.
2016
Harcsa, I.
:
A magyarországi pálinkafőzés jogszabályi változásai és hatásai
.
ArsBoni.
4 (1), 25-42, 2016.
Harcsa, I.
:
Hungarian Spirits Palinka as a hungaricum II: The effect of tax-free production in Hungary and in the European Union
.
Apstract.
10 (4-5), 137-144, 2016.
Harcsa, I.
:
Pálinkabérfőzdék fejlesztési lehetőségének vizsgálata
.
Gazdálkodás.
60 (4), 350-359, 2016.
2014
Harcsa, I.
, Nábrádi, A., Tar, I.:
Hungarian spirits pálinka as a "Hungaricum" I.
.
Apstract.
8 (2-3), 133-140, 2014.
feltöltött közlemény:
13
Open Access:
4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja:
DEENK