Tudóstér: Karnai Laura publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 21 Open Access: 11
2022
  1. Oláh, B., Szűcs, I., Karnai, L.: A passzív sportfogyasztási szokások vizsgálata a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói körében = Investigation of passive sport consumption around the students of Faculty of Economics, University of Debrecen.
    Economica. 13 (1-2), 45-52, 2022.
  2. Oláh, B., Szűcs, I., Karnai, L.: Az aktív sportfogyasztási szokások vizsgálata a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói körében = Investigation of active sport consumption around the students of Faculty of Economics, University of Debrecen.
    Táplálkozásmarketing. 9 (2), 57-65, 2022.
  3. Apáti, F., Balsa-Budai, N., Fehér, A., Kontor, E., Szakály, Z., Kurmai, V., Balogh-Vida, V., Farkas, N., Kiss, M., Karnai, L., Szőllősi, L.: Élelmiszer-fogyasztói szokások, trendek várható változása.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 142 p., 2022.
2021
  1. Oláh, B., Karnai, L.: A kávéfogyasztási szokások vizsgálata.
    Táplálkozásmarketing. 8 (1), 59-70, 2021.
  2. Karnai, L., Tóth, E., Fróna, D., Szenderák, J., Harangi-Rákos, M.: A mezőgazdaság digitalizálása, mint a magyar mezőgazdaság kiemelt iránya = Digitalization of agriculture as a priority direction of hungarian agriculture`s development.
    Gazdálktud. közl. 9 (1), 47-52, 2021.
  3. Karnai, L., Szűcs, I., Bársony, P., Fehér, M.: A szezonon kívüli ponty szaporítás alkalmazásának ökonómiai szempontú értékelése: A kombinált (zárt rendszerű előnevelés és tógazdasági utónevelés) ponty nevelési technológia gazdasági elemzése.
    In: A XLIV. Halászati Tudományos Tanácskozás kiadványa = Proceedings of the 44th Scientific Conference on Fisheries & Aquaculture. Szerk.: Nagyné Biró Judit, NAIK HAKI, Szarvas, 27-30, 2020, (Halászatfejlesztés, ISSN 1219-4816 ; 37) ISBN: 9789637120428
  4. Karnai, L., Szőllősi, L., Bauerné Gáthy, A., Szűcs, I.: Attitudes of Debrecen University students towards healthy life based on their dietary habits.
    Int. J. Quality Res. 15 (1), 125-138, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Industrial and Manufacturing Engineering
    Q3 Management Science and Operations Research
    Q3 Safety, Risk, Reliability and Quality
  5. Bauerné Gáthy, A., Soltész, A., Karnai, L., Szűcs, I.: Examination of the perceived and real environmental and health consciousness of students attending the University of Debrecen.
    Int. Rev. Appl. Sci. Eng. 12 (1), 92-100, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Engineering (miscellaneous)
    Q4 Environmental Engineering
    Q4 Information Systems
    Q4 Management Science and Operations Research
    Q4 Materials Science (miscellaneous)
2020
  1. Karnai, L., Szűcs, I.: Profitability analysis of fish production in an extensive pond fish system: a Hungarian case study.
    Annals PAAAE. 22 (2), 60-69, 2020.
2019
  1. Karnai, L.: A debreceni egyetemisták táplálkozási gyakorlatának vizsgálata.
    In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 362-363, 2019. ISBN: 9786155586422
  2. Karnai, L., Szűcs, I.: A táplálkozási gyakorlat vizsgálata a debreceni egyetemisták körében.
  3. Karnai, L., Szűcs, I.: Táplálkozási szokások vizsgálata a debreceni egyetemisták körében.
    Táplálkozásmarketing. 6 (2), 39-50, 2019.
2018
  1. Fenyves, V., Bács, Z., Karnai, L., Nagy, A., Tarnóczi, T.: Financial Performance Measurement of Hungarian Retail Food Companies.
    Contemporary Economics. 12 (4), 459-472, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
  2. Karnai, L., Szűcs, I.: Outlooks and perspectives of the common carp production.
    Annals PAAAE. 20 (1), 64-72, 2018.
  3. Karnai, L.: Production and trade of trout in the EU28.
    J. Cent. Eur. Agric. 19 (3), 615-628, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Agronomy and Crop Science
    Q4 Animal Science and Zoology
2017
  1. Szőllősi, L., Molnár, S., Ladányi, K., Karnai, L., Szűcs, I.: Cost analysis of pig slaughtering: a hungarian case study.
    Apstract. 11 (3-4), 121-130, 2017.
  2. Karnai, L., Szűcs, I.: Pontytermelés és kereskedelem az EU28-ban.
    Anim. Welf. Etol. Tartástechnol. 13 (2), 60-67, 2017.
2016
  1. Karnai, L.: A család megélhetési modell vizsgálata egy kézműves bonbongyártó vállalkozás példáján keresztül.
    In: interTALENT UNIDEB. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Debreceni Egyetem, Debrecen, 109-110, 2016. ISBN: 9789634732457
  2. Karnai, L.: A hazai kézműves bonbongyártás technológiája és költség viszonya.
    Acta Carolus Robertus. 6 (1), 83-91, 2016.
  3. Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata.
    Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016.
2015
  1. Karnai, L., Szűcs, I.: Kézműves csokoládéfogyasztás főbb jellemzői Hajdú-Bihar megyében.
    Táplálkozásmarketing. 2 (2), 59-66, 2015.
feltöltött közlemény: 21 Open Access: 11
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK