Tudóstér: Soós Gabriella publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 12 Open Access: 4
2019
  1. Soós, G., Csernák, J., Lakatos, P., Zsófi, Z., Palotás, A.: Cognitive disposition to wine consumption: how the brain is wired to select the perfect bottle with a novel musical twist.
    Front. Neurosci. 13 1-9, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Neuroscience (miscellaneous)
2018
  1. Várhelyi, T., Soós, G.: Brand development for the promotion of cooperation between the thermal baths and the region surrounding Eger.
    Selye. 9 (2), 27-34, 2018.
  2. Soós, G., Biacs, P.: The role of product-related information and factors impacting consumer attitudes during health-conscious food purchase in Hungary.
    Stud. Agric. Econ. 120 32-40, 2018.
2016
  1. Soós, G.: A fogyasztók információ-igénye az élelmiszervásárlás során - egy fókuszcsoportos kutatás eredményei.
    Élelm. Táplálk. Mark. 12 (1), 33-38, 2016.
  2. Soós, G.: A termékinformáció fogyasztói magatartást befolyásoló hatása az élelmiszervásárlás során.
    Táplálkozásmarketing. 3 (1), 73-83, 2016.
2015
  1. Soós, G.: Business economics I..
    Eszterházi Károly Főiskola Líceum Kiadó, Eger, 215 p., 2015. ISBN: 9786155509537
  2. Soós, G., Novotny, Á.: Emberi erőforrás gazdálkodás versenykörnyezetben.
    Eszterházi Károly Főiskola Líceum Kiadó, Eger, 222 p., 2015. ISBN: 9786155509681
  3. Soós, G., Novotny, Á.: Resource managment in a competitive environment.
    Eszterházi Károly Főiskola Líceum Kiadó, Eger, 247 p., 2015. ISBN: 9786155509698
  4. Soós, G.: Vállalatgazdaságtan I..
    Eszterházi Károly Főiskola Líceum Kiadó, Eger, 252 p., 2015. ISBN: 9786155509520
  5. Soós, G., Dávid, L.: Wine Marketing - Tools for Innovation, Creativity and Sustainability.
    In: BASIQ 2015 International Conference: New Trends in Sustainable Business and Consumption. Ed.: Vasile Dinu, Bucharest University of Economic Studies, Bucharest, 473-480, 2015. ISBN: 9786013014166
2013
  1. Csorba, L., Soós, G.: A bizonytalanság és a kockázat elméleti összefüggésrendszerének gyakorlati tesztelése.
    In: Környezettudatos gazdálkodás és menedzsment. Szerk.: Ferencz Árpád, Kecskeméti Főiskola KIK Nyomda, Kecskemét, 463-467, 2013. ISBN: 9786155192197
  2. Soós, G., Biacs, P., Kiss, A.: Fogyasztói attitűdök a funkcionális élelmiszer-fogyasztás területén.
    Élelm. Táplálk. Mark. 9 (1), 13-21, 2013.
feltöltött közlemény: 12 Open Access: 4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK