Tudóstér: Topa Emőke Anita publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 29 Open Access: 3
2024
  1. Takács, I., Mazák, V., Fenyvesi, A., Bársony, R., Topa, E.: Analysis of activity structure in Szabolcs-Szatmár-Bereg County.
    Braz. J. Biol. 84 1-9, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023)
  2. Czipa, N., Phillips, C., Topa, E., Kovács, B.: Release of elements and phenolic and favonoid compounds from herbs and spices into acacia honey during infusion.
    J. Food Sci. Technol.-Mysore. 61 1-11, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Food Science (2023)
2022
  1. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4047-4057, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  2. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4036-4046, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2021
  1. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3672-3678, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  2. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3649-3656, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3657-3664, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  4. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3665-3671, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2019
  1. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying.
    Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019.
  2. Kántor, A., Fischinger, L., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire = Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (4), 2704-2714, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Különböző fajtamézek beltartalmi paramétereinek vizsgálata.
    In: Tavaszi Szél Konferencia 2019. Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 77, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
  1. Topa, E., Posta, J., Alexa, L., Kántor, A., Czipa, N., Kovács, B.: Analysis of flavonoids: Characterization, sample preparation for GC-MS.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 43-49, 2018. ISBN: 9789634900320
  2. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 22, 2018. ISBN: 9789634900412
  3. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
  4. Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N., Topa, E.: Erdei mézek toxikus elemtartalmának kockázatbecslése.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 80, 2018. ISBN: 9786155545818
  5. Alexa, L., Kántor, A., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Examination of changes in the antioxidant compounds and acidity of the mash of different fruits.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 16, 2018. ISBN: 9789634900412
  6. Topa, E., Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Fűszerek és gyógynövények összes polifenol és flavonoid tartalmának meghatározása.
    In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 401-407, 2018. ISBN: 9786155545900
  7. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B.: GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 24, 2018. ISBN: 9789634900412
  8. Topa, E., Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B.: GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization.
  9. Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Nutritional parameters of different cereal flour's bread.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 33-37, 2018. ISBN: 9789634900320
  10. Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Topa, E., Czipa, N.: Risk assessment for forest honey's toxic element content.
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 6-11, 2018. ISBN: 9789634900320
  11. Kovács, B., Nagy, K., Lévai, L., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Bódi, É.: The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
  1. Kiss, D., Csapó, J., Tóthné Bogárdi, A., Topa, E., Kovács, B.: Analysing the protein content of wheat, corn, soy, and sunflower seed grist with different methods.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 25, 2017. ISBN: 9788055217369
  2. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Arsenic on the Growing Parameters of Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 40, 2017. ISBN: 9788055217369
  3. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Inorganic Arsenic forms on the Uptake of Boron and Calcium by Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 41, 2017. ISBN: 9788055217369
  4. Topa, E., Nyeste, E., Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Czipa, N., Kovács, B.: Egy rektori elképzelés továbbgondolása: egy induktív csatolású plazma optikai emissziós spektrométer optimálása.
    Növénytermelés. 66 (3), 75-94, 2017.
  5. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Examination of the Molybdenum Uptake of the Green Pea at Different Developmental Stages.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 19, 2017. ISBN: 9788055217369
  6. Topa, E., Nyeste, E., Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Kiss, D., Kovács, B.: Optimization of Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometer.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 12, 2017. ISBN: 9788055217369
  7. Topa, E., Nyeste, E., Soós, Á., Kovács, B.: Thermo iCAP 6300 ICP-OE spektrométer optimálása.
    In: 60. Magyar Spektrokémiai Vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia : Program és előadás összefoglalók / Mihucz Viktor Gábor, Debreceni Egyetem, Debrecen, 53-57, 2017. ISBN: 9789639970779
feltöltött közlemény: 29 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK