Tudóstér: Nagy Nikoletta Edit publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 5
2021
  1. Bojté, C., Helenkár, A., Nagy, N., Tóth, B., Hajósné Novák, M., Micsinai, A., Parádi, I., Szemán-Nagy, G., Tálas, L., Bojtor, C., Nagy, J.: Búza (Triticum aestivum L.) vetőmagok minősítése MALDI-TOF MS módszerrel.
    Növénytermelés. 70 (1), 45-57, 2021.
  2. Nagy, N., Popovics, T., Tatárvári, K., Pepó, P.: The effect of different fertilizer doses on the yield of soybean varieties cultivated in the Central Hungarian Region on the basis of the results of the cultivation technologies implemented in the VEKOP-2.1.1-15-2016-00177 tender.
    Gradus. 8 (2), 9-17, 2021.
2019
  1. Bojté, C., Bojtor, C., Hajósné Novák, M., Illés, Á., Horváth, B., Lovász, C., Nagy, J., Czerődiné Kempf, L., Nagy, N., Tímár, E., Micsinai, A.: A szója (Glycine max L.) vetőmagok genetikai homogenitás vizsgálata Maldi-TOF Készülékkel.
    In: Hungalimentaria 2019 : "Ésszel a kosárba" : konferencia és kiállítás, Wessling Hungary Kft., Budapest, 24-25, 2019.
  2. Nagy, N., Pepó, P.: Comparative study of different soybean genotypes in irrigation technology.
    Agrártud. Közl. 1 91-96, 2019.
  3. Bojté, C., Lovász, C., Tímár, E., Lajkó, L., Nagy, J., Nagy, N., Bodnár, K., Czerődiné Kempf, L., Horváth, B., Micsinai, A., Tóth, S.: Development of seed analyses by means of various matrix solutions and the MALDI-TOF MS technique.
    Agrártud. Közl. 2019 (1), 53-57, 2019.
  4. Nagy, N., Bojté, C., Tatárvári, K.: Eltérő szójatermesztési technológiák összehasonlító elemzése az igen korai éréscsoportban.
    Gradus. 6 (2), 47-52, 2019.
2018
  1. Nagy, N., Popovics, T., Bojté, C., Tatárvári, K.: Napjainkban elfogadott helyes agrotechnológia hatása a közép-magyarországi régióban termesztett gmo mentes szójabab termésátlagára, fehérje- és olajtartalmára.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 302-308, 2018. ISBN: 9786155837159
  2. Nagy, N., Pepó, P., Tatárvári, K., Bojté, C.: Szójatermesztésben alkalmazható csávázó- és oltóanyagok hatása a termésátlagra és beltartalomra kisparcellás körülmények között.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 158-165, 2018. ISBN: 9786155837159
2017
  1. Nagy, N., Aranyi, N., Pepó, P.: Investigation of soybean production with microbiological preparation the soil, in West Hungarian region.
    Ann. Acad. Romanian Sci. Ser. Agric. Silvic. Vet. Med. Sci. 6 (1), 53-59, 2017.
  2. Nagy, N., Pepó, P., Mándi, L.: Szója oltóanyagok összehasonlító vizsgálata oltott talajon.
    Agrártud. Közl. 72 113-116, 2017.
2016
  1. Nagy, N., Pepó, P., Mándi, L.: Különböző szója oltóanyagok hatásainak vizsgálata.
    In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 209-217, 2016. ISBN: 9786155391798
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 5
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK