Tudóstér: Gálné Remenyik Judit publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 107 Open Access: 52
2024
  1. Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
    Cells. 13 (3), 1-29, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
2023
  1. Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
    Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
    Q2 Food Science (2022)
    Q2 Plant Science (2022)
  2. Klusóczki, Á., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gyöngyösi, A., Bácskay, I., Váradi, J.: Effectiveness of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Gliadin-Induced Caco-2 Barrier Damage.
    Nutrients. 15 (18), 1-16, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science (2022)
    D1 Nutrition and Dietetics (2022)
  3. Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Biotechnology (2022)
    Q3 Food Science (2022)
    Q4 Microbiology (2022)
    Q4 Molecular Biology (2022)
  4. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Fidler, G., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 50, 2023. ISBN: 9786156457233
  5. Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
    Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Dentistry (miscellaneous) (2022)
  6. Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
    Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis (2022)
    Q1 Computer Science Applications (2022)
    D1 Inorganic Chemistry (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q2 Molecular Biology (2022)
    Q1 Organic Chemistry (2022)
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
    D1 Spectroscopy (2022)
  7. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
    Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
  8. Gál, K., Halmi, S., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglicaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity.
    Diabetes Technol. Ther. 25 (Suppl.), A-200, 2023.
  9. Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Bíróné Molnár, P., Oláh, J., Babinszky, L., Czeglédi, L., Cziáky, Z., Paholcsek, M., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Monitoring physiological processes of fast-growing broilers during the whole life cycle: Changes of redox-homeostasis effected to trassulfuration pathway predicting the development of non-alcoholic fatty liver disease.
    PLoS One. 18 (8), 1-28, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary (2022)
  10. Gyöngy, Z., Mocsár, G., Hegedűs, É., Stockner, T., Ritter, Z., Homolya, L., Schamberger, A., Orbán, T., Gálné Remenyik, J., Szakács, G., Goda, K.: Nucleotide binding is the critical regulator of ABCG2 conformational transitions.
    eLife. 12 1-24, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
    D1 Immunology and Microbiology (miscellaneous) (2022)
    D1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    D1 Neuroscience (miscellaneous) (2022)
  11. Nagy, R., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Rheological properties and nutritional value of sorghum flour and sorghum-based gluten-free bakery products.
    In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić, Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 85, 2023. ISBN: 9788675205814
  12. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
  13. Singh, K., Patil, R., Patel, V., Gálné Remenyik, J., Hegedűs, T., Goda, K.: Synergistic Inhibitory Effect of Quercetin and Cyanidin-3O-Sophoroside on ABCB1.
    Int. J. Mol. Sci. 24 (14), 1-24, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis (2022)
    Q1 Computer Science Applications (2022)
    D1 Inorganic Chemistry (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q2 Molecular Biology (2022)
    Q1 Organic Chemistry (2022)
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
    D1 Spectroscopy (2022)
  14. Szekeres, R., Priksz, D., Kiss, R., Romanescu, D., Bombicz, M., Varga, B., Gesztelyi, R., Szilágyi, A., Takács, B., Tarjányi, V., Pelles-Taskó, B., Forgács, I., Gálné Remenyik, J., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Therapeutic Aspects of Prunus cerasus Extract in a Rabbit Model of Atherosclerosis-Associated Diastolic Dysfunction.
    Int. J. Mol. Sci. 24 (17), 1-19, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis (2022)
    Q1 Computer Science Applications (2022)
    D1 Inorganic Chemistry (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q2 Molecular Biology (2022)
    Q1 Organic Chemistry (2022)
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
    D1 Spectroscopy (2022)
2022
  1. Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures.
    Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    D1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    D1 Spectroscopy
  2. Nagy, R., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.
    In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601
  3. Erdélyi, L., Fenyvesi, F., Gál, B., Haimhoffer, Á., Vasvári, G., Budai, I., Gálné Remenyik, J., Bereczki, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Bácskay, I., Vecsernyés, M., Kovács, R., Váradi, J.: Investigation of the Role and Effectiveness of Chitosan Coating on Probiotic Microcapsules.
    Polymers. 14 (9), 1-16, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Chemistry (miscellaneous)
    Q1 Polymers and Plastics
  4. Gál, K., Pesti-Asbóth, G., Vass, M., Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Fidler, G., Paholcsek, M., Cziáky, Z., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity.
    Diabetes and Vascular Disease Research. 19 (6), 1-14, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Cardiology and Cardiovascular Medicine
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Internal Medicine
  5. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: The effect of phytonutrient-enriched diet on microbial communities of the gastrointestinal tract of poultry.
    In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és XV. Fermentációs Kollokvium : Absztraktfüzet, [s.n.], Kecskemét, 49, 2022.
  6. Gál, K., Veres, K., Halmi, S., Bozoki-Beke, K., Fekete, K., Homoki, J., Gálné Remenyik, J., Baráth, B., Varga, Á., Németh, N., Soltész, P.: The effect of rheopheresis treatment on the cytokine profile in diabetic foot syndrome with hyperviscosity in the aspect of clinical changes: a preliminary study.
    Clin. Hemorheol. Microcirc. 80 (2), 117-125, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Cardiology and Cardiovascular Medicine
    Q3 Hematology
    Q3 Physiology
    Q3 Physiology (medical)
  7. Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Oláh, J., Czeglédi, L.: The effect of β-glucan, carotenoids, oligosaccharides and anthocyanins on bacteria groups of excreta in broiler chickens.
    Acta agraria Debreceniensis. 1 15-20, 2022.
  8. Molnár, Á., Homoki, D., Bársony, P., Kertész, A., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Fehér, M.: The Effects of Contrast between Dark- and Light-Coloured Tanks on the Growth Performance and Antioxidant Parameters of Juvenile European Perch (Perca fluviatilis).
    Water. 14 (6), 1-10, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Aquatic Science
    Q2 Biochemistry
    Q1 Geography, Planning and Development
    Q2 Water Science and Technology
  9. Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Dobránszki, J., Gálné Remenyik, J.: Ultrasonication affects the melatonin and auxin levels and the antioxidant system in potato in vitro.
    Front. Plant Sci. 13 1-15, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Plant Science
  10. Dobránszki, J., Hidvégi, N., Gulyás, A., Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Gálné Remenyik, J.: Ultrasound enhances plant growth and development by altering the DNA methylation, mRNA transcription and hormonal balance.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 20, 2022. ISBN: 9789634904687
2021
  1. Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Fehér, M., Ozsváth, X., Czeglédi, L.: Bioaktív növényi kivonatok hatása a ponty intesztinális morfológiai paramétereire.
    In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 93-98, 2021. ISBN: 9786158199117
  2. Hámori, C., Gálné Remenyik, J., Kandra, L., Gyémánt, G.: Colorado potato beetle alpha-amylase: Purification, action pattern and subsite mapping for exploration of active centre.
    Int. J. Biol. Macromol. 168 350-355, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry
    Q1 Economics and Econometrics
    Q1 Energy (miscellaneous)
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q2 Structural Biology
  3. Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio.
    PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
  4. Singh, K., Tarapcsák, S., Gyöngy, Z., Ritter, Z., Batta, G., Bosire, R., Gálné Remenyik, J., Goda, K.: Effects of Polyphenols on P-Glycoprotein (ABCB1) Activity.
    Pharmaceutics. 13 (12), 1-17, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Pharmaceutical Science
  5. Szilágyi-Tolnai, E., Fauszt, P., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Stágel, A., Kónya, J., Szabó, J., Stündl, L., Babinszky, L., Gálné Remenyik, J., Biró, S., Paholcsek, M.: Nutraceuticals Induced Changes in the Broiler Gastrointestinal Tract Microbiota.
    mSystems. 6 (2), 1-25, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Biochemistry
    D1 Computer Science Applications
    D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Genetics
    Q1 Microbiology
    D1 Modeling and Simulation
    Q1 Molecular Biology
    D1 Physiology
2020
  1. Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
    Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  2. Molnár, Á., Homoki, D., Bársony, P., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Fehér, M.: A medenceszín hatása a csapósügér (Perca fluviatilis) termelési és élettani paramétereire.
    Halászatfejlesztés. 37 16-17, 2020.
  3. Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation.
    Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  4. Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell.
    Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020.
  5. Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
    Animals (Basel). 10 (2), 1-20, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Animal Science and Zoology
    Q1 Veterinary (miscellaneous)
  6. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: Effect of dietary antioxidant supplementations on antioxidant parameters, rectal temperature, digestibility of nutrients, performance and chemical composition of meat in Cherry Valley type ducks under chronic heat stress.
    Europ. Poult. Sci. 84 1-15, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Animal Science and Zoology
    Q4 Food Animals
  7. Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Fehér, M., Minya, D., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio).
    Acta agraria Debreceniensis. 2 49-56, 2020.
  8. Csernus, B., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Fehér, M., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio).
    In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 70, 2020. ISBN: 9789634961567(online)
  9. Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
    Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Multidisciplinary
2019
  1. Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
    Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q2 Chemistry (miscellaneous)
    Q2 Drug Discovery
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q3 Molecular Medicine
    Q2 Organic Chemistry
    Q1 Pharmaceutical Science
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry
  2. Szilágyi, E., Hámori, C., Bíróné Molnár, P., Kandra, L., Gálné Remenyik, J., Gyémánt, G.: Cooperation of enzymes involved in carbohydrate digestion of Colorado potato beetle (Leptinotarsa decemlineata, Say).
    Bull. Entomol. Res. 11 1-6, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q1 Insect Science
    Q2 Medicine (miscellaneous)
  3. Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
    Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
    Q2 Medicine (miscellaneous)
  4. Biró, A., Gálné Remenyik, J.: Effect of allithiamine on the level of hyperglycaemia-induced advanced glycation end products.
    Agrártud. Közl. 2 41-44, 2019.
  5. Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
    Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  6. Barta, Z., Czompa, L., Rentka, A., Zöld, É., Gálné Remenyik, J., Biró, A., Gesztelyi, R., Zsuga, J., Szodoray, P., Kemény-Beke, Á.: Evaluation of objective signs and subjective symptoms of dry eye disease in patients with inflammatory bowel disease.
    Biomed. Res. Int. 2019 1-9, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
    Q2 Medicine (miscellaneous)
  7. Gálné Remenyik, J., Rakonczás, N.: Practical exercises for the course of Technology of wine and soft drinks.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 47 p., 2019.
  8. Simon, Á., Gulyás, G., Mészár, Z., Bhide, M., Oláh, J., Bai, P., Csősz, É., Jávor, A., Komlósi, I., Gálné Remenyik, J., Czeglédi, L.: Proteomics alterations in chicken jejunum caused by 24 h fasting.
    PeerJ. 7 e6588-1-19, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Neuroscience (miscellaneous)
  9. Babinszky, L., Horváth, M., Gálné Remenyik, J., Verstegen, M.: The adverse effects of heat stress on the antioxidant status and performance of pigs and poultry and reducing these effects with nutritional tools.
    In: Poultry and pig nutrition. Eds.: Wouter H. Hendriks, Martin W. A. Verstegen, László Babinszky, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 187-208, 2019. ISBN: 9789086863334
2018
  1. Homoki, J., Gyémánt, G., Balogh, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Szarvas, M., Váradi, J., Fenyvesi, F., Kelentey, B., Nemes, J., Gálné Remenyik, J.: Anti-caries bubble gum.
    In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 143, 2018. ISBN: 9786061215461
  2. Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry.
    Molecules. 23 (12), 1-20, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q1 Chemistry (miscellaneous)
    Q2 Drug Discovery
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q3 Molecular Medicine
    Q2 Organic Chemistry
    Q1 Pharmaceutical Science
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry
  3. Biró, A., Hegedűs, C., Gyémánt, G., Stündl, L., Paholcsek, M., Gálné Remenyik, J.: Effect of allithiamine in neuropathic pain sensation.
    In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 145, 2018. ISBN: 9786061215461
  4. Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice.
    Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018.
  5. Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich tart cherry extract on blood antioxidant status in a high fat diet induced obesity mouse model.
    In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 146, 2018. ISBN: 9786061215461
  6. Csernus, B., Simon, Á., Gálné Remenyik, J., Ozsváth, X., Czeglédi, L.: Effects of bioactive compounds on interleukin expression of chicken.
    In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, Pannon Egyetem, Keszthely, 40, 2018. ISBN: 9789639639911
  7. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: Effects of chronic heat stress on performance of meat type ducks.
    In: Krmiva 2018 : Book of abstracts of the 25th International Conference. Ed.: Mario Modric, [s.n.], Zagreb, 39, 2018.
  8. Jevcsák, S., Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Gálné Remenyik, J., Murányi, E., Sipos, P.: Egyes gabonafélék rezisztens keményítő tartalmának vizsgálata.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke, Budapest, 30, 2018. ISBN: 97861556060609
  9. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: Egy új mikrobiális fermentációs eljárással előállított probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban.
    In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Abszrtraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 53-54, 2018. ISBN: 9786155586262
  10. Szabó, K., Gesztelyi, R., Lampé, N., Kiss, R., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Priksz, D., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum) Seed Flour and Diosgenin Preserve Endothelium-Dependent Arterial Relaxation in a Rat Model of Early-Stage Metabolic Syndrome.
    Int. J. Mol. Sci. 19 (3), 1-21, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    Q1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    Q1 Spectroscopy
  11. Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
    Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
  12. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: Mikrobiális fermentációs eljárással előállított új probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban.
    In: Tavaszi szél 2018 : Tanulmánykötet. Szerk.: Szabó Csaba, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 44-53, 2018. ISBN: 9786155586316
  13. Jevcsák, S., Biró, A., Gálné Remenyik, J., Lehoczki, G., Murányi, E., Jóvér, J., Diósi, G., Sipos, P.: Műtrágyakezelés hatása a szemescirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére = Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples.
    Élelmvizsg. Közl. 64 (4), 2278-2335, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  14. Nguyen, T., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gogolák, P., Bácskay, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Vasvári, G., Vecsernyés, M., Váradi, J.: Protective Effect of Pure Sour Cherry Anthocyanin Extract on Cytokine-Induced Inflammatory Caco-2 Monolayers.
    Nutrients. 10 (7), 1-14, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  15. Homoki, J., Gyémánt, G., Balogh, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Paholcsek, M., Váradi, J., Fenyvesi, F., Kelentey, B., Nemes, J., Gálné Remenyik, J.: Sour cherry extract inhibits human salivary α-amylase and growth of Streptococcus mutans: (a pilot clinical study).
    Food Funct. 9 (7), 4008-4016, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Medicine (miscellaneous)
  16. Digruber, T., Sass, L., Cseri, A., Kenny, P., Nagy, A., Gálné Remenyik, J., Molnár, I., Vass, I., Toldi, O., Gyuricza, C., Dudits, D.: Stimulation of energy willow biomass with triacontanol and seaweed extract.
    Ind. Crop. Prod. 120 104-112, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  17. Pesti-Asbóth, G., Novotniné Dankó, G., Győri, Z., Stündl, L., Szarvas, M., Gálné Remenyik, J.: The effect of supplemental pig milk replacer on carbohydrate metabolism: a review.
    Agrártud. közl. 75 (2), 67-71, 2018.
  18. Jevcsák, S., Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Gálné Remenyik, J., Murányi, E., Diósi, G., Sipos, P.: Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties.
    In: 9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucian Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 139, 2018. ISBN: 9786061215461
2017
  1. Vigh, S., Cziáky, Z., Sinka, L., Pribac, C., Moş, L., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Analysis of phytoconstituent profile of fenugreek - Trigonella foenum-graecum L. - seed extracts.
    Stud. Univ. Babes-Bolyai Chem. 62 (2), 145-166, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Chemistry (miscellaneous)
  2. Vigh, S., Cziáky, Z., Sinka, L., Pribac, C., Moş, L., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Comparative chemomapping of phytoconstituents from different extracts of globe artichoke - Cynara scolymus L..
    Stud. Univ. Babes-Bolyai Chem. 62 (2), 125-143, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Chemistry (miscellaneous)
  3. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients, performance, and antioxidant capacity of meat type ducks.
    In: 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding Abstact Book, AKCongress, Budapest, 61-62, 2017.
  4. Varga, B., Priksz, D., Lampé, N., Bombicz, M., Kurucz, A., Szabó, A., Pósa, A., Szabó, R., Kemény-Beke, Á., Gálné Remenyik, J., Gesztelyi, R., Juhász, B.: Protective Effect of Prunus Cerasus (Sour Cherry) Seed Extract on the Recovery of Ischemia/Reperfusion-Induced Retinal Damage in Zucker Diabetic Fatty Rat.
    Molecules. 22 (10), [1-12], 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Analytical Chemistry
    Q1 Chemistry (miscellaneous)
    Q2 Drug Discovery
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q3 Molecular Medicine
    Q2 Organic Chemistry
    Q1 Pharmaceutical Science
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry
  5. Biró, A., Homoki, J., Pesti-Asbóth, G., Horváth, B., Cziáky, Z., Máthé, E., Gálné Remenyik, J.: Természetes eredetű antioxidánsok.
    In: A fizioterápia dilemmái. Szerk.: Sandra Sándor, San-Ergonómia Kft., Budapest, 177-217, 2017. ISBN: 9786158081603
  6. Dobránszki, J., Pesti-Asbóth, G., Homoki, D., Bíróné Molnár, P., Teixeira da, S., Gálné Remenyik, J.: Ultrasonication of in vitro potato single node explants: Activation and recovery of antioxidant defence system and growth responses.
    Plant Physiol. Biochem. 121 153-160, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Genetics
    Q2 Physiology
    Q1 Plant Science
2016
  1. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer.
    Magy. Allatorv. Lapja. 138 471-481, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Veterinary (miscellaneous)
  2. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel.
    Magy. Allatorv. Lapja. 138 559-564, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Veterinary (miscellaneous)
  3. Homoki, J., Kun-Nemes, A., Fazekas, E., Gyémánt, G., Balogh, P., Gál, F., Al, -., Mortier, J., Wolber, G., Babinszky, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin composition, antioxidant efficiency, and alpha-amylase inhibitor activity of different Hungarian sour cherry varieties (Prunus cerasus L.).
    Food Chem. 194 (1), 222-229, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Analytical Chemistry
    D1 Food Science
    D1 Medicine (miscellaneous)
  4. Horváth, M., Pesti-Asbóth, G., Gálné Remenyik, J., Babinszky, L.: A tartós hő-stressz káros hatásának csökkentése takarmányozási módszerekkel a pecsenyekacsa tartásban.
    In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 264, 2016. ISBN: 9786155391798
  5. Vigh, S., Zsvér-Vadas, Z., Pribac, C., Moş, L., Cziáky, Z., Czapár, M., Mihali, C., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) extracts are inducing dose-dependent hormetic response and cytotoxic effects in case of human breast cancer cell lines.
    Stud. Univ. "Vasile Goldiş" Arad, Ser. Ştiinţ. vieţii. 26 (4), 435-448, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q4 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q4 Environmental Science (miscellaneous)
    Q4 Medicine (miscellaneous)
2015
  1. Kun-Nemes, A., Baranyai, E., Gálné Remenyik, J.: A meggy jelentősége a vaspótlásban.
    Agrártud. Közl. 63 101-104, 2015.
  2. Biró, A., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggymag mint ipari gamma-tokoferol forrás.
    Agrártud. Közl. 63 27-33, 2015.
  3. Homoki, J., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Régi hormon új csodája: magyarországi meggyfajták mint természetes melatonin források.
    Agrártud. Közl. 63 65-72, 2015.
  4. Kun-Nemes, A., Stefanovits-Bányai, É., Gálné Remenyik, J.: Új mérési eljárások fejlesztése a növényi antioxidáns státusz meghatározására.
    Agrártud. Közl. 63 105-112, 2015.
2014
  1. Homoki, J., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggy mint funkcionális élelmiszer.
    Agrártud. Közl. 55 41-47, 2014.
  2. Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
    Agrártud. közl. 57 43-48, 2014.
2013
  1. Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Fekete, I., Kovács, B.: A szelénkezelés és az antioxidáns aktivitás közötti kapcsolat vizsgálata étkezési csírák esetén.
    In: XIX. Ifjúsági Tudományos Fórum, [s.n.], [Keszthely], 1-6, 2013.
  2. Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
    Agrártud. közl. 51 33-37, 2013.
  3. Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk.
    Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013.
  4. Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis.
    Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013.
  5. Juhász, P., Prokisch, J., Sztrik, A., Gálné Remenyik, J., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: The effect of the nano-selenium supplemented feed to the production parameters and body composition of the red drum (Sciaenops ocellatus).
2011
  1. Homoki, J., Kun-Nemes, A., Hüse, C., Fári, M., Gálné Remenyik, J.: A cyanidin-3-O monoglükozid felhalmozódása a magyarországi meggy fajtákban.
    In: XVII. Növénynemesítési Tudományos Napok. Összefoglalók: Növénynemesítéssel kultúrnövényeink sokféleségéért. Szerk.: Óvári Judit, Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 68, 2011. ISBN: 978963081235
  2. Kun-Nemes, A., Szilvássy, Z., Patonay, T., Fári, M., Gálné Remenyik, J.: Antioxidáns kapacitás meghatározása kemiluminometriás módszerrel.
    In: XVII. Növénynemesítési Tudományos Napok Összefoglalók. Szerk.: Óvári Judit, Planet Corp. Szolgáltató Kft, Szeged, 66, 2011. ISBN: 97896308.12351
  3. Csávás, M., Májer, G., Herczeg, M., Gálné Remenyik, J., Lázár, L., Mándi, A., Borbás, A., Antus, S.: Investigation of glycosylating properties of 1-deoxy-1-ethoxysulfonyl-hept-2-ulopyranosyl derivatives: Synthesis of a new sulfonic acid mimetic of the sialyl Lewis X tetrasaccharide.
    Carbohydr. Res. 346 (12), 1527-1533, 2011.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q3 Biochemistry
    Q2 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Organic Chemistry
2010
  1. Homoki, J., Fári, M., Gálné Remenyik, J.: Magyar meggyfajták antocianin profiljainak összehasonlító elemzése.
    In: XVI. Növénynemesítési Tudományos Napok : összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Bizottsága, Budapest, 77, 2010.
  2. Nemeskéri, E., Sárdi, É., Gálné Remenyik, J., Kőszegi, B., Nagy, P.: Study of the defensive mechanism against drought in French bean (Phaseolus vulgaris L.) varieties.
    Acta Physiol. Plant. 32 (6), 1125-1134, 2010.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q3 Physiology
    Q2 Plant Science
2007
  1. Nemeskéri, E., Kőszegi, B., Gálné Remenyik, J., Fári, M.: Szárazságstressz rezisztencia vizsgálata zöldbabban.
    In: XIII. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglalók : 2007. március 12.. Szerk.: Kiss József, Heszky László, MTA, Budapest, 105, 2007.
  2. Nemeskéri, E., Holb, I., Gálné Remenyik, J.: Zöldbabfajták baktérium ellenállóság szintjének vizsgálata.
    In: XIII. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglalók : 2007. március 12.. Szerk.: Kiss József, Heszky László, MTA, Budapest, 95, 2007.
2006
  1. Kandra, L., Gálné Remenyik, J., Gyémánt, G., Lipták, A.: Effect of temperature on subsite map of Bacillus licheniformis α-amylase.
    Acta Biol. Hung. 57 (3), 367-375, 2006.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
    Q4 Neurology
2005
  1. Veres, Z., Gálné Remenyik, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Popovics, L., Holb, I., Fári, M.: A meggy (Prunus cerasus) bioaktív anyagai (különös tekintettel az antioxidáns aktivitásra és antioxidáns sűrűségre).
    Agrártud. közl. : 17 (17), 83-87, 2005.
  2. Kandra, L., Gálné Remenyik, J., Batta, G., Somsák, L., Gyémánt, G., Park, K.: Enzymatic synthesis of a new inhibitor of alpha-amylases: acarviosinyl-isomaltosyl-spiro-thiohydantoin.
    Carbohydr. Res. 340 (7), 1311-1317, 2005.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q3 Biochemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Organic Chemistry
  3. Kandra, L., Zajácz, Á., Gálné Remenyik, J., Gyémánt, G.: Kinetic investigation of a new inhibitor for human salivary α-amylase.
    Biochem. Biophys. Res. Commun. 334 (3), 824-828, 2005.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry
    Q1 Biophysics
    Q2 Cell Biology
    Q2 Molecular Biology
  4. Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Gálné Remenyik, J., Holb, I., Fári, M.: Rapid measurement of the total antioxidant activities in temperate climate fruits and vegetables: a case study of the sour cherry.
    In: Sustainable agriculture across borders in Europe conference proceedings Debrecen-Oradea, 6 May 2005 / [ed. András Jávor, János Kátai, János Tamás], University of Debrecen Centre of Agricultural Science, [Debrecen], 282, [2005]. ISBN: 9639274852
  5. Kandra, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J., Ragunath, C., Ramasubbu, N.: Transglycosylations catalysed by Y151M mutant of human salivary [alfa]-amylase (HSA).
    Biologia. 60 (16), 57-64, 2005.
2003
  1. Gálné Remenyik, J., Ragunath, C., Ramasubbu, N., Gyémánt, G., Lipták, A., Kandra, L.: Introducing Transglycosylation Activity into Human Salivary α-Amylase (HSA).
    Org. Lett. 5 (25), 4895-4898, 2003.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Biochemistry
    D1 Organic Chemistry
    D1 Physical and Theoretical Chemistry
  2. Kandra, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J., Ragunath, C., Ramasubbu, N.: Subsite mapping of human salivary α-amylase and the mutant Y151M.
    FEBS Lett. 544 194-198, 2003.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry
    D1 Biophysics
    Q1 Cell Biology
    Q1 Genetics
    Q1 Molecular Biology
    Q2 Structural Biology
  3. Tóth, A., Gálné Remenyik, J., Bajza, I., Lipták, A.: Synthesis of the methyl ethers of methyl 6-deoxy-3-C-methyl-α-L-talopyranoside and -α-L-mannopyranoside. Examination of the conformation and chromatographic properties of the compounds.
    Arkivoc. 5 28-45, 2003.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Organic Chemistry
2002
  1. Kandra, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J., Hovánszki, G., Lipták, A.: Action pattern and subsite mapping of Bacillus licheniformis α-amylase (BLA) with modified maltooligosaccharide substrates.
    FEBS Lett. 518 (1-3), 79-82, 2002.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry
    D1 Biophysics
    Q1 Cell Biology
    Q1 Genetics
    Q1 Molecular Biology
    Q2 Structural Biology
  2. Kandra, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J., Hovánszki, G., Lipták, A.: Corrigendum to: Action pattern and subsite mapping of Bacillus licheniformis α-amylase (BLA) with modified maltooligosaccharide substrates (FEBS 26038): (FEBS Letters 518 (2002) 79-82).
    FEBS Lett. 520 (1-3), 186, 2002.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry
    D1 Biophysics
    Q1 Cell Biology
    Q1 Genetics
    Q1 Molecular Biology
    Q2 Structural Biology
2001
  1. Kandra, L., Gyémánt, G., Pál, M., Petró, M., Gálné Remenyik, J., Lipták, A.: Chemoenzymatic synthesis of 2-chloro-4-nitrophenyl β-maltoheptaoside acceptor-products using glycogen phosphorylase b.
    Carbohydr. Res. 333 (2), 129-136, 2001.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry
    Q2 Biochemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Organic Chemistry
feltöltött közlemény: 107 Open Access: 52
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK