Tudóstér: Bákonyi Nóra publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 63 Open Access: 13
2024
  1. Bákonyi, N., Barna, D., Fári, M., Veres, S., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Makleit, P.: Role of alfalfa brown juice in plant growth and development.
    In: Biostimulants in Plant Protection and Performance / Azamal Husen, Elsevier, London, 149-163, 2024. ISBN: 9780443158858
2023
  1. Barna, D., Bákonyi, N., Domokos-Szabolcsy, É.: Mikroalga fehérjekinyerés hatékonyságának növelése a sejtfeltárás optimlizálásával.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 39, 2023. ISBN: 9786156457233
2022
  1. Kremper, R., Szarvas, S., Bákonyi, N., Tállai, M., Béni, Á., Balláné Kovács, A.: A relatív klorofilltartalom és a szövetnedv-nitrátértékek közötti összefüggés tavaszi zab (Avena sativa L.) példáján.
    Növénytermelés. 71 (2), 79-92, 2022.
  2. Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product.
    Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
  3. Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
    Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q2 Health (social science)
    Q2 Microbiology
    Q1 Plant Science
  4. Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Kovács, S., Bákonyi, N., Makleit, P., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Alshaal, T., Fári, M.: From crops in field to space plants grown in ground bioregenerative life-support facilities: the potential of green biorefining with reflecting the environmental challenges.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 22-22, 2022. ISBN: 9789634904687
  5. Cheradil, A., Bákonyi, N., Csótó, A.: Microalgae: a biological tool for plant protection.
    In: 27. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum : Program és Összefoglalók. Szerk.:: Kövics György, Tarcali Gábor, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 46, 2022.
  6. Makleit, P., Tóth, C., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Veres, S.: Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
  7. Barna, D., Fári, M., Bákonyi, N.: Response of artificial algal-bacterial consortia to elevated CO2 levels.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 53-53, 2022. ISBN: 9789634904687
2021
  1. Kisvarga, S., Fári, M., Kovács, S., Barna, D., Tóth, I., Antal, G., Orlóci, L., Istvánfi, Z., Farkas, D., Bákonyi, N.: Fermentált fehérjementes lucerna alkalmazása biostimulátorként egynyári dísznövényeken.
    In: XXVII. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglaló kötet. Szerk.: Karsai Ildikó, Bóna Lajos, Veisz Ottó, Polgár Zsolt, Mihály Róbert, Balla Krisztina, MTA Agrártudományok Osztálya Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Magyar Növénynemesítők Egyesülete, Martonvásár, 45, 2021. ISBN: 9789638351487
  2. Bákonyi, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Tóth, I., Barna, D.: Fermentált növényi barnalét tartalmazó tenyészközeg.
    [szabadalom]
  3. Barna, D., Fári, M., Bákonyi, N.: Lucerna barnalé hasznosítása alga-baktérium társkultúra táptalaj-összetevőjeként.
    In: Absztraktkötet : Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2021, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 18, 2021.
  4. Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
    Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  5. Makleit, P., Fári, M., Kovács, S., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Veres, S.: Role of magnesium in plant's life.
  6. Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
    Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
2020
  1. El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Geilfus, C.: Alfalfa Growth under Changing Environments: An Overview.
    Env. Biodiv. Soil Security. 15 (4), 201-224, 2020.
  2. Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
    Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  3. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
    Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
  4. Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
    Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  5. El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Geilfus, C.: Sustainable Biorefinery of Alfalfa (Medicago sativa L.).
    Egypt. J. Bot. 60 (3), 621-639, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Biotechnology
    Q4 Cell Biology
    Q4 Ecology
    Q4 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q4 Genetics
    Q4 Plant Science
2019
  1. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
    In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
  2. Kovács, S., Török, E., Tóth, I., Barna, D., Bákonyi, N.: Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
    In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
2018
  1. Bákonyi, N., Tóth, I., Kovács, S.: A lucerna savó mint alternatív bioipari nyersanyag.
    In: XXIV. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Karsai Ildikó, Polgár Zsolt, Keszthelyi Burgonyáért Egyesület, Keszthely, 61, 2018. ISBN: 9786150014692
  2. Makleit, P., Bákonyi, N., Veres, S.: A lucerna savó mint alternatív növénykondícionáló és növénytáp-forrás.
    In: XXIV. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Karsai Ildikó, Polgár Zsolt, Keszthelyi Burgonyáért Egyesület, Keszthely, 103, 2018. ISBN: 9786150014692
  3. Bákonyi, N., Tóth, I., Barna, D., Fári, M.: Előkísérletek a lucerna barnalé tartósítására bioipari hasznosítás céljából.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 253-258, 2018. ISBN: 9786155837159
  4. Kovács, S., Tóth, I., Bákonyi, N.: Nedvesen frakcionált lucernarost, mint alternatív bioipari nyersanyag.
    In: XXIV. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Karsai Ildikó, Polgár Zsolt, Keszthelyi Burgonyáért Egyes, Keszthely, 97, 2018. ISBN: 9786150014692
  5. Bákonyi, N., Kovács, Z., Tóth, I., Barna, D., Fári, M., Alshaal, T.: To study the secondary element contents (Ca, Mg, S) of deproteinized leaf juice of selected alfalfa varieties at different harvest time.
    In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, tanulmánykötet. Szerk.: Pintér Gábor, Zsiborács Henrik, Csányi Szilvia, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 11-15, 2018.
2017
  1. Koroknai, J., Makleit, P., Kovács, S., Bákonyi, N., Tóth, I., Kurucz, E., Lisztes-Szabó, Z., Zsiláné André, A., Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Fári, M.: Épített belső terek levegőminőségének javítása aktív és passzív rizo-fitofiltrációval..
    In: XXIII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 112, 2017. ISBN: 9789638351449
2014
  1. Szabó, A., Bákonyi, N., Horváth, J., Kovács, Z., Vágó, I.: Effects of application different compost rates on the water balance of test plant (Lolium perenne L.).
    In: 20th Youth Scientific Forum. Ed.: Bene Szabolcs, University of Pannonia, Georgikon Faculty, Keszthely, 516-527, 2014. ISBN: 9789639639577
2013
  1. Szabó, A., Csihon, Á., Bákonyi, N., Kátai, J., Vágó, I.: Komposzt alkalmazása Pinova és Golden Delicious almaültetvényben.
    In: Újabb kutatási eredmények a növénytudományokban. Szerk.: Sándor Zsolt, Szabó András, DE AGTC MÉK Hankóczy J. Doktori Isk., Debrecen, 47-53, 2013. ISBN: 9786155183409
  2. Bákonyi, N., Boot, S., Gajdos, É., Szabó, A., Jakab, A., Tóth, B., Makleit, P., Veres, S.: Using biofertilizer to improve seed germination and early development of maize.
    Pol. J. Environ. Stud. 22 (6), 1595-1599, 2013.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Environmental Chemistry
    Q3 Environmental Science (miscellaneous)
2012
  1. Bákonyi, N., Kovács, S., Turbucz, É., Tóth, I.: A nitrogén hatása a körömvirág (Calendula officinalis L.) levél szöveti felépítésére = The effect of nitrogen on the leaf tissue construction of marigold (Calendula officinalis L.).
    In: XIV. Magyar Növényanatómiai Szimpózium : program és öszzefoglalók, Pécsi Tudományegyetem, Pécs, 43-44, 2012.
  2. Bákonyi, N.: Az apoplazmatikus pH szerepe a tápanyagfelvételben.
    Agrártud. Közl. 50 65-71, 2012.
  3. Tóth, B., Veres, S., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M., Lévai, L.: Industrial by-products as possible soil-amendments.
    J.Environ.Biol. 33 (2), 425-429, 2012.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Environmental Engineering
    Q3 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q3 Toxicology
  4. Tóth, B., Lévai, L., Széles, A., Nagy, L., Nagy, L., Bákonyi, N., Veres, S.: To sustain sustainability in agricultural using industrial by-products.
    In: Phytotechnologies-plant based strategies to clean water, soil, air and provide ecosystem services : Abstracts of 9th IPS Conference, [Hasselt University], [Diepenbeek], 35, 2012.
2011
  1. Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Marozsán, M., El, -., Veres, S., Lévai, L.: A Zn hiány hatása a levelek és a gyökerek morfológiájára.
    In: VII. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia: 2011. március 24-27., Kolozsvár / [szerk. Mócsy Ildikó et al], Ábel Kiadó, Kolozsvár, 395-399, 2011.
  2. Lévai, L., Tóth, B., Gajdos, É., Bákonyi, N., Veres, S.: Bio-Fertilizers for the Quality of Agricultural Production.
    In: Proceedings of International Symposium on Kaz Mountains (Mount IDA) and Edremit. Ed.: Recep Efe-Münir Öztürk-Ibrahim Atalay, Edremit Beledíyesí, Edremit, 531-539, 2011. ISBN: 9786058784000
  3. Gajdos, É., Bákonyi, N., Tóth, B., Veres, S., Lévai, L.: Cadmium tolerance of maize and sunflower seedlings.
    In: Proceedings of 46th Croatian & 6th International Symposium on Agriculture. Ed.: Milan Pospisil, Izdavac, Opatija, 700-703, 2011. ISBN: 9789536135905
  4. Makleit, P., Tanyi, P., Bákonyi, N., Tóth, B.: Comparison of two maize hybrids' self-protecting ability.
    Research People and Actual Tasks on Multidisciplinary Sciences. 1 131-134, 2011.
  5. Tóth, B., Veres, S., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M., Lévai, L.: Mész- és cementgyári porok növényfiziológiai hatásának vizsgálata.
    Növénytermelés. 59 (3), 65-83, 2011.
  6. Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Veres, S., Lévai, L.: Physiological responses of maize and cucumber to the biofertilizer treatment under alkaline condition.
    In: Agricultrure in Nature and Environment Protection. Ed.: Bojan Stipesevic, Roberta Soric, Osjecki list d.o.o. Osijek, Vukovar, 130-135, 2011. ISBN: 9789537693015
  7. Tóth, B., Bákonyi, N., Makleit, P., Veres, S., Lévai, L.: Possibilities to environmental friendly reuse of industrial side-products.
    Research People and Actual Tasks on Multidisciplinary Sciences. 1 309-313, 2011.
  8. Bákonyi, N.: Response of maize seedlings to the latent zinc deficiency under different Fe/Zn ratio.
    Agrártud. közl. 44 125-128, 2011.
  9. Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Makleit, P., Lévai, L., Veres, S.: The effect of Zn deficiency on the contents of photosynthetic pigments.
    Research People and Actual Tasks on Multidisciplinary Sciences. 1 18-21, 2011.
2010
  1. Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Marozsán, M., Kovács, S., Veres, S., Lévai, L.: A közeg pH-jának szerepe a látens tápanyaghiány kialakulásában fiatal kukorica és uborka növényeknél.
    Növénytermelés. 59 (2), 5-23, 2010.
  2. Bódi, É., Lévai, L., Tarsoly, M., Nagy, K., Gajdos, É., Bákonyi, N., Győri, Z., Kovács, B.: A molibdénellátás és a nitrátredukció közötti összefüggés vizsgálata tápoldatos és rizoboxos kísérletben.
    In: VI. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia. Szerk.: Szabó Béla, Tóth Csilla, Bessenyei György Könyvkiadó, Nyíregyháza, 199-204, 2010. ISBN: 9789639909571
  3. Gajdos, É., Veres, S., Bákonyi, N.: Effects of cadmium on some physiological processes of crop plants.
    In: 45th Croatian and 5th International Symposium on Agriculture. Eds.: Sonja Maric, Zdenko Loncaric, University of Josip Juraj Strossmayer, Opatija, Croatia, 712-716, 2010. ISBN: 9789536331796
  4. Tóth, B., Bákonyi, N., Veres, S.: Effects of different industrial wastes on the plant growth and development in the agro-ecosystem.
    Növénytermelés. 59 (Suppl.), 605-607, 2010.
  5. Tóth, B., Lévai, L., Veres, S., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M.: Effects of industrial wastes and by-products on some physiological parameters of crop seedlings.
    In: 45th Croatian and 5th International Symposium on Agriculture. Eds.: Sonja Maric, Zdenko Loncaric, University of Josip Juraj Strossmayer, Opatija, Croatia, 945-949, 2010. ISBN: 9789536331796
  6. Tóth, B., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M., Lévai, L., Veres, S.: Mész- és cementgyári porok növényfiziológiai hatásának vizsgálata.
    Növénytermelés. 59 (3), 65-83, 2010.
  7. Lévai, L., Veres, S., Tóth, B., Bákonyi, N., Gajdos, É., Faragó, E., Marozsán, M.: Necessity to use living bacteria in plant nutrition.
    In: 45th Croatian and 5th International Symposium on Agriculture. Eds.: Sonja Maric, Zdenko Loncaric, University of Josip Juraj Strossmayer, Opatija, Croatia, 818-822, 2010.
2009
  1. Veres, S., Bákonyi, N.: Applicability of chlorophyll-fluorescence parameters as stress indication under insufficient nutrient supply.
    Cereal Res. Commun. 37 (Suppl.), 261-264, 2009.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
  2. Bákonyi, N., Gajdos, É., Lévai, L., Veres, S., Tóth, B., Marozsán, M.: Comparison of effects of different biofertilizers on early development of cucumber and wheat seedlings.
    In: 44th Croatian & 4th International Symposium on Agriculture : book of abstracts : proceedings. Eds.: Sonja Marić, Zdenko Lončarić, Josip Juraj Strossmayer University, Osijek, Horvátország, 491-495, 2009. ISBN: 9789536331673
  3. Gajdos, É., Veres, S., Lévai, L., Bákonyi, N., Tóth, B., Bódi, É., Marozsán, M.: Effects of bacteria containing biofertilizer on Cd-tolerance of some crop plants.
    In: 18th Symposium of the International Scientific Centre of Fertilizers, More Sustainability In Agriculture: New Fertilizers And Fertilization Management / by P. Sequi, D. Ferri, E. Rea, F. Montemurro, A. V. Vonella, F. Formnaro, Publishing House "Fertilitas Agrorum", Rome, 67-73, 2009, (ISSN 1971-0755)
  4. Tóth, B., Bákonyi, N., Gajdos, É., Bódi, É., Marozsán, M., Veres, S., Lévai, L.: Effects of cement and quicklimepowders on the growth of corn and sunflower seedlings.
    In: 18th Symposium of the International Scientific Centre of Fertilizers, More Sustainability In Agriculture: New Fertilizers And Fertilization Management / by P. Sequi, D. Ferri, E. Rea, F. Montemurro, A. V. Vonella, F. Formnaro, Publishing House "Fertilitas Agrorum", Rome, 122-126, 2009, (ISSN 1971-0755) ISBN: 19710755
  5. Tóth, B., Lévai, L., Veres, S., Gajdos, É., Marozsán, M., Bákonyi, N.: Physiological effects of quicklime and cement factory powder.
    In: Agroglas : Proceedings of 2nd international scientific/professional conference on Agricultrure in Nature and Environment Protection. Eds.: Danijel Jug, Roberta Sorič, Osjecki list d. o. o. Osijek, Vukovár, 171-176, 2009. ISBN: 9789539944085
  6. Gajdos, É., Bákonyi, N., Lévai, L., Veres, S., Marozsán, M., Tóth, B.: Physiological examination of Cadmium contamination on corn and sunflower seedlings.
    In: 44th Croatian & 4th International Symposium on Agriculture : book of abstracts : proceedings. Eds.: Sonja Marić, Zdenko Lončarić, Josip Juraj Strossmayer University, Osijek, Horvátország, 510-512, 2009.
  7. Bákonyi, N., Tóth, B., Gajdos, É., Bódi, É., Marozsán, M., Veres, S., Lévai, L.: Role of biofertilizers in plant nutrition.
    In: 18th Symposium of the International Scientific Centre of Fertilizers : More Sustainability In Agriculture: New Fertilizers And Fertilization Management / by P Sequi, D. Ferri, E. Rea, F. Montemurro, A. V. Vonella, F. Formnaro, Publishing House "Fertilitas Agrorum", Rome, 17-22, 2009, (ISSN 1971-0755) ISBN: 19710755
2008
  1. Veres, S., Lévai, L., Gajdos, É., Bákonyi, N.: A biotrágyázás hatása napraforgó és kukorica tápanyag-gazdálkodására kadmium szennyezés esetén.
    Acta agron. Óvár. 50 326-331, 2008.
  2. Veres, S., Lévai, L., Gajdos, É., Bákonyi, N.: A biotrágyázás hatása napraforgó és kukorica tápanyag-gazdálkodására kadmium szennyezés esetén.
    Acta agron. Óvár. 50 326-331, 2008.
  3. Lévai, L., Veres, S., Bákonyi, N., Gajdos, É.: Can wood ash and bio-fertilizer play a role in organic agriculture?.
    Agron. glas. 70 (3), 263-272, 2008.
  4. Veres, S., Lévai, L., Bákonyi, N., Gajdos, É.: Correlation of nutrient contents and biofertilizations.
    Cereal Res. Commun. 36 (Suppl.), 1831-1835, 2008.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
2007
  1. Lisztes-Szabó, Z., Lévai, L., Széles, É., Veres, S., Bákonyi, N., Kövér, G., Gajdos, É.: Effects of Different Zn-Supply on Maize Seedlings.
    Proceedings of Zinc Crops 2007 Conf 1-2, 2007.
feltöltött közlemény: 63 Open Access: 13
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK