Tudóstér: Szabóné Petróczki Flóra Mária publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 8
2021
  1. Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: A laktációszám és a laktáció stádium hatása a tejmennyiségre, a nyers tehéntej összetételére és mikrobiológiai tulajdonságaira egy hazai tehenészeti telepen.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3421-3430, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  2. Tonamo, A., Komlósi, I., Petróczki, F., Peles, F.: Coagulase-negative staphylococci in ewe udder surface and raw milk samples.
    Agrártud. Közl. 1 221-225, 2021.
  3. Horváth, B., Peles, F., Gasparik, J., Pocklán, E., Sipos, R., Erős, Á., Petróczki, F., Szűcs, K., Albert, E., Micsinai, A.: Élelmiszerekből izolált Staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3360-3382, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  4. Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program.
    Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Immunology and Allergy
    Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
    Q2 Infectious Diseases
    Q2 Microbiology (medical)
    Q2 Molecular Biology
2020
  1. Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk.
    Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020.
2019
  1. Petróczki, F., Kardos, G., Béri, B., Peles, F.: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bulk milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 66 (Suppl1), 179-180, 2019.
  2. Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and number of lactation on the microbiological quality of raw milk = a fajta és a laktáció számának hatása a nyerstej mikrobiológiai minőségére.
    In: Innovation challenges in the 21st century : LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference : abstract volume. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannonia Georgikon Faculty, Keszthely, 85, 2019. ISBN: 9789633961292
  3. Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk.
    Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019.
2018
  1. Petróczki, F., Veres, V., Kardos, G., Béri, B., Peles, F.: Characterisation of Staphylococcus aureus isolated from raw milk from vending machines.
    In: One Health & Food Safety International Congress : Conference Proceedings, Universität Bonn, Bonn, 93, 2018.
  2. Petróczki, F., Veres, V., Kardos, G., Béri, B., Peles, F.: Characterisation of Staphylococcus aureus strains isolated from raw milk from vending machines in Hajdú-Bihar County, Hungary.
    In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 50-54, 2018.
  3. Petróczki, F., Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Kardos, G., Béri, B., Peles, F.: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary.
    In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26, 2018.
  4. Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
    Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018.
  5. Tonamo, A., Komlósi, I., Petróczki, F., Orosz, É., Aamir, M., Peles, F.: Microbiological quality of raw milk and udder surface samples from Dorper, Merino and Cigaja sheep breeds..
    In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries /d. Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 55-58, 2018. ISBN: 9789634900320
  6. Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
    Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018.
  7. Petróczki, F., Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies.
    In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 36-37, 2018.
  8. Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts.
    University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412
  9. Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries.
    University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320
2017
  1. Petróczki, F., Woode, B., Törős, G., Nagy, N.: Microbiological examination of bulk milk and gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
    In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR and FBFS SUA in Nitra - Proceedings of abstracts / org. by Assoc. Prof. Ing. Janette Musilová, Ing. Monika Tóthová, Mgr. Dominik Hollý, Slovak University of Agriculture, Nitra, 53, 2017.
  2. Woode, B., Petróczki, F., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk in Hajdú-Bihar County, Hungary.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts / org. by Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak University of Agriculture, Nitra, 42-43, 2017.
  3. Petróczki, F., Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts, Slovak University of Agriculture, Nitra, 36-37, 2017.
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 8
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK