Tudóstér: Farkas Noémi Dóra publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 5
2023
  1. Farkas, N.: Milyen jövője van a személyre szabott élelmiszereknek?.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 69 (2), 4425-4434, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science (2022)
2022
  1. Farkas, N., Kiss, M.: A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása: pilotkutatás.
    Új Diéta. 31 (2), 19-23, 2022.
  2. Apáti, F., Balsa-Budai, N., Fehér, A., Kontor, E., Szakály, Z., Kurmai, V., Balogh-Vida, V., Farkas, N., Kiss, M., Karnai, L., Szőllősi, L.: Élelmiszer-fogyasztói szokások, trendek várható változása.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 142 p., 2022.
2021
  1. Farkas, N.: A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás iránti attitűdök és fogyasztói elfogadása.
    Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. 4 (2), 7-8, 2021.
  2. Farkas, N., Kiss, M.: Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3542-3553, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Farkas, N., Kiss, M.: Consumer acceptance of food nanotechnology.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3554-3565, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  4. Kiss, M., Farkas, N.: Genetic-based personalized nutrition in Hungary - is there a viable business model?.
    Apstract. 15 (3-4), 5-14, 2021.
2020
  1. Farkas, N., Kiss, M.: Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélése: egy feltáró kutatás eredményei.
    Táplálkozásmarketing. 7 (1), 57-66, 2020.
  2. Fehér, A., Farkas, N., Boros, H., Véha, M., Szakály, Z.: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban.
    Táplálkozásmarketing. 7 (1), 19-38, 2020.
  3. Farkas, N.: Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása.
    In: Táplálkozástudományi Kutatások X. PhD online konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Tömösközi Sándor, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 9, 2020. ISBN: 9786155606106
  4. Kiss, M., Farkas, N.: Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján.
    Táplálkozásmarketing. 7 (2), 33-49, 2020.
  5. Farkas, N., Fehér, A.: Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás és információszerzés online szempontból.
    In: Vidékgazdasági és fenntarthatósági kutatások aktuális eredményei : absztraktkötet. Szerk.: Jávor András, Debreceni Egyetem, Debrecen, 27-27, 2020. ISBN: 9789634902775
  6. Farkas, N.: Makrotrendek az élelmiszeripari fejlesztésekben.
    In: IX. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia 2020 = 9th Interdisciplinary Doctoral Conference 2020 : Tanulmánykötet. Szerk.: Csiszár Beáta, Hankó Csilla, Kajos Luca Fanni, Mező Emerencia, Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat, Pécs, , 2020. ISBN: 9789634295839
2019
  1. Farkas, N., Fehér, A.: A hazai fogyasztók attitűdjei az egészséges táplálkozáshoz.
  2. Farkas, N.: Az egészséges élelmiszerek iránti igény Debrecenben.
    In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 29, 2019. ISBN: 9789634901655
  3. Farkas, N.: Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
    In: XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia: Közgazdaságtudományi Szekció : Absztraktkötet. Szerk.: Jakopánecz Eszter, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 210-210, 2019. ISBN: 9789634293279
  4. Farkas, N.: Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
    In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Molnár Szilvia, Szőllősi László, Debreceni Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar, Tudományos Diákköri Tanács, Debrecen, 27, 2018.
  5. Farkas, N., Kiss, M., Fehér, A.: Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090
  6. Farkas, N.: Nemzetközi piacszegmentáció az egészségügyi, sport- és rekreációs szolgáltatások fogyasztása alapján.
    In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 40, 2019. ISBN: 9789634901655
2018
  1. Fehér, A., Balsa-Budai, N., Farkas, N., Szakály, Z.: Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás a digitális korban egy netnográfiai kutatás példáján.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 28-28, 2018. ISBN: 97861556060609
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 5
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK