Tudóstér: Diós Ádám publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
2022
  1. Diós, Á., Srinivasan, B., Gyimesi, J., Werkstetter, K., Valenta, R., Koletzko, S., Korponay-Szabó, I.: Changes in Non-deamidated versus Deamidated Epitope Targeting and Disease Prediction during the Antibody Response to Gliadin and Transglutaminase of Infants at Risk for Celiac Disease.
    Int. J. Mol. Sci. 23 (5), 1-16, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    D1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    D1 Spectroscopy
  2. Birinyi, Z., Réder, D., Diós, Á., Korponay-Szabó, I., Hunyadi-Gulyás, É., Florides, C., Juhász, A., Gell, G.: Immunoanalytic investigation of grain proteins antigenic for celiac disease patients in an einkorn collection.
    Food Chem. 371 1-11, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Analytical Chemistry
    D1 Food Science
    D1 Medicine (miscellaneous)
2021
  1. Miczi, M., Diós, Á., Bozóki, B., Tőzsér, J., Mótyán, J.: Development of a Bio-Layer Interferometry-Based Protease Assay Using HIV-1 Protease as a Model.
    Viruses-Basel. 13 (6), 1-20, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Infectious Diseases
    Q2 Virology
  2. Diós, Á., Elek, R., Szabó, I., Horváth, S., Gyimesi, J., Király, R., Werkstetter, K., Koletzko, S., Fésüs, L., Korponay-Szabó, I.: Gamma-gliadin specific celiac disease antibodies recognize p31-43 and p57-68 alpha gliadin peptides in deamidation related manner as a result of cross-reaction.
    Amino Acids. 53 (7), 1051-1063, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Clinical Biochemistry
    Q2 Organic Chemistry
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK