Tudóstér: Godáné Sőrés Anett publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 5
2024
  1. Sőrés, A., Horváth, P., Vargáné Csobán, K.: A gazdasági változások hatásai a vidéki területek népességére, különös tekintettel az elvándorlásra.
    In: Digitális gazdaság és fenntartható fejlődés: a pénzügy, számvitel, menedzsment, valamint társadalom-és viselkedéstudomány legújabb trendjei / Csernicskó István, Orosz Ildikó, Bacsó Róbert, Pojda-Noszik Nina, Makarovics Viktória, Loszkorih Gabriella, Sztojka Natália, Pataki Gábor, II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Beregszász, 398-399, 2024. ISBN: 9786178276911
  2. Vargáné Csobán, K., Pető, K., Sőrés, A.: Sustainable agritourism through social empowerment in the age of generational transition.
    In: Agritourism is more! 2nd World Agrotourism Congress : Book of abstracts, [s.n.], Bozen, 14, 2024.
  3. Vargáné Csobán, K., Pető, K., Sőrés, A.: Technological innovations in heritage tourism.
    In: Technology Enabled Competitiveness and Experiences in Tourism, Hospitaliy and Events : Conference proceedings, Hotelschool the Hague, Amsterdam, 53-54, 2024. ISBN: 9789090381466
2023
  1. Vargáné Csobán, K., Horváth, P., Sőrés, A., Pető, K.: Sustainable gastronomy as a key driver in agritourism development in Eastern Hungary.
    In: International Workshop on Agritourism : 2022 Conference Proceedings. Szerk.: Lisa Chase, Chadley Hollas, Xinyi Qian, Claire Whitehouse, University of Vermont, Burlington, 112-116, 2023.
2022
  1. Sőrés, A., Fekete, -., Vargáné Csobán, K.: A közfoglalkoztatás területi különbségei, jelentősége Hajdú-Bihar megyében.
    In: Interdiszciplinaritás a régiókutatásban X. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümékötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Filep Roland, Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 17-18, 2022. ISBN: 9789634904366
  2. Vargáné Csobán, K., Tóth, A., Pető, K., Sőrés, A.: The impacts of the COVID-19 pandemic on residents' attitudes to tourism development - case study of a Hungarian spatown.
    In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 43-44, 2022. ISBN: 9789963697427
2021
  1. Vargáné Csobán, K., Sőrés, A.: Challenges of the Development of Culinary Tourism in the Balaton tourism region.
    In: 15th International Conference on Economics and Business : Challenges in the Carpathian Basin : Global Challenges - Local Answers. Interdependencies or Slobalisation? / Executive ed. Nagy Benedek; Ed. Bíró Bíborka Eszter, Csata Andrea, György Ottilia, Kassay János, Koroseczné Pavlin Rita, Madaras Szilárd, Pál László, Péter Katalin, Szőcs Attila, Tánczos Levente József, Telegdy Balázs, Editura Risoprint, Cluj-Napoca, 1322-1337, 2021. ISBN: 9789735327521
2020
  1. Vargáné Csobán, K., Horváth, P., Sőrés, A., Deák, A.: A fenntarthatóság követelményeinek értékelése a turizmusfejlesztésben a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség példáján.
    In: Kreativitás, változás, reziliencia: III. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia. Absztraktkötet. Szerk.:: Csapó János, Csóka László, Mátyás Judit, Raffay Zoltán, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (PTE KTK), Pécs, 83-84, 2020. ISBN: 9789634295051(pdf)
2017
  1. Sőrés, A., Kovács, É., Szabó, B., Vargáné Csobán, K.: Evaluation of Rural Tourism in Berettyóújfalu District: Review on Agriculture and Rural Development.
    Rev. Agric. Rural Dev. 6 (1-2), 168-175, 2017.
2015
  1. Vargáné Csobán, K., Szabó, B., Sőrés, A.: Gasztronómiai turizmus: nemzetközi kitekintés.
    In: "Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda társégére" című projektben elért eredmények. Szerk.: Lővei Attila, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 12-18, 2015. ISBN: 9789631241259
  2. Sőrés, A., Pető, K.: Measuring of subjective quality of life.
    Procedia Economics and Finance. 32 809-816, 2015.
2013
  1. Sőrés, A.: Cognitive dimensions of subjective quality of life in Hajdú-Bihar County.
    Apstract. 7 (4-5), 137-137, 2013.
  2. Sőrés, A.: Marketinghatékonyság az egészségturizmusban = Marketing efficiency in health tourism.
    Falu. 28 (2), 81-91, 2013.
2012
  1. Sőrés, A., Pető, K., Csipkés, M.: Examining life quality in Hajdúszoboszló Tourist Area, with a special focus on health conditions.
    J. Agricult. Inf. 2012 (3), 1-9, 2012.
2011
  1. Sőrés, A.: Az életminőség szubjektív tényezőinek vizsgálata egy fürdővárosban.
    In: VI. KHEOPS Tudományos Konferencia: Paradigma- és stratégiaváltási kényszer a gazdaságban: fiatal kutatók tudományos fóruma: előadáskötet. / Svéhlik Csaba, KHEOPS Automobil-Kutató Intézet, Mór, 294-303, 2011. ISBN: 9789638755384
  2. Sőrés, A., Pető, K.: Regional examination of certain factors influencing the quality of life.
    Apstract. 5 (1-2), 73-79, 2011.
2010
  1. Sőrés, A., Nagy, A., Pető, K.: Analysis On The Objective Indicators Of Life Quality In Hajdú-Bihar Country.
    In: Agrarian Perspectives : Proceedings of the 19th International Scientific Conference / Czech University of Life Sciences Prague Faculty of Economics and Management, Czech University of Life Sciences Prague Faculty of Economics and Management, Prague, 317-323, 2010. ISBN: 9788021321236
2009
  1. Sőrés, A.: Az egészségturizmus és az életminőség kapcsolatrendszerének vizsgálata.
    Agrár- vidékfejleszt. szle. 4 (1), 66, 2009.
  2. Sőrés, A.: Az egészségturizmussal összefüggő életminőség egyes elemeinek vizsgálata Hajdú-Bihar megyében.
    Economica. 2009 78-89, 2009.
  3. Sőrés, A.: Az EU-csatlakozás hatásai Magyarországon a turizmus, ezen belül az egészségturizmus területén.
    Agrártud. közl. 34 169-177, 2009.
feltöltött közlemény: 20 Open Access: 5
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK