Tudóstér: Pappné Bata Ágnes publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 18 Open Access: 9
2021
  1. Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A probiotikumok múltja, jelene és jövője.
    Tejgazdaság. 78 (1-2), 19-27, 2021.
  2. Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: Fogyasztói attitűdök a probiotikus joghurtok piacán - Netnográfiai kutatás.
    Tejgazdaság. 78 (1-2), 29-41, 2021.
2020
  1. Papp-Bata, Á.: Összefüggés a fogyasztói attitűdök, az egészségmagatartás motivációi és akadályai között a funkcionális élelmiszerek piacán.
    In: Tavaszi Szél 2019 Konferencia = Spring Wind 2019: Konferenciakötet II.. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ), Budapest, 339-354, 2020. ISBN: 9786155586613
  2. Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food.
    Acta Aliment. 49 (3), 287-294, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Food Science
2019
  1. Mile, M., Csiki, Z., Bihari, K., Papp-Bata, Á., Lekli, I.: A funkcionális edzés hatása a sarcopéniára 65 év felettiek körében.
    In: A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 47. Kongresszusa : Absztraktok. Szerk.: Novák Zoltán, Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság, Debrecen, 41, 2019.
  2. Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A pozitív attitűd és a hiteles információ jelentősége a funkcionális élelmiszerek fogyasztásában.
    In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 66-74, 2019. ISBN: 9789634901327
  3. Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők.
    In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327
  4. Mile, M., Papp-Bata, Á., Bihari, K., Csiki, Z.: Az Evminov gerinctorna hatékonysága derékfájásban, ülő munkát végzők körében.
    In: Sport és társadalom. Szerk.: Balogh László, Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet, Debrecen, 29-36, 2019, (Válogatott tanulmányok a sporttudomány köréből, ISSN 2631-0910 ; 3) ISBN: 9789634901693
  5. Papp-Bata, Á., Mile, M., Csiki, Z.: Időskor, bélflóra, probiotikumok.
    Háziorv. továbbk. szle. 24 (2), 100-103, 2019.
2018
  1. Papp-Bata, Á., Mile, M., Szakály, Z., Csiki, Z.: A probiotikumok alkalmazása időskorban - egészségügyi megfontolások és piaci helyzetkép.
    Idősgyógy. 3 (2), 63-67, 2018.
  2. Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás: a hiteles tájékoztatás szerepe.
    Orv. hetil. 159 (30), 1221-1225, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Medicine (miscellaneous)
  3. Mile, M., Papp-Bata, Á., Szakály, Z., Csiki, Z.: Szarkopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel.
    Metabolizmus. 16 (4), 284-286, 2018.
2017
  1. Papp-Bata, Á., Jávor, A., Nagy, A., Monori, I., Prokisch, J., Csiki, Z., Szakály, Z.: Effects of Mg and Se Intake for Lambs on Meat Quality, Consumers' Dietary Attitudes and Health.
    In: V. AGRIMBA-AVA Congress : Program and abstracts, The International MBA Network of AGRIMBA, Debrecen, 33, 2017.
2015
  1. Jávor, A., Nagy, A., Papp-Bata, Á., Vass, N., Oláh, J., Csiki, Z.: Bacterial overgrowth can be detected by breath hydrogen measurement before clinical manifestations in suckling lambs.
    Acta Vet. Brno. 84 (3), 243-247, 2015.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Veterinary (miscellaneous)
  2. Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Tósaki, Á., Szakály, Z.: Meggymag kivonat - egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?.
    Táplálkozásmarketing. 2 (1), 31-34, 2015.
  3. Csiki, Z., Papp-Bata, Á., Czompa, A., Nagy, A., Bak, I., Lekli, I., Jávor, A., Haines, D., Balla, G., Tósaki, Á.: Orally delivered sour cherry seed extract (SCSE) affects cardiovascular and hematological parameters in humans.
    Phytother. Res. 29 (3), 444-449, 2015.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Pharmacology
2014
  1. Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Szakály, Z.: A funkcionális élelmiszerek egészségügyi és gazdasági jelentősége.
    M. Gasztroent. 2 klsz. 1-7, 2014.
  2. Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Nábrádi, A., Szakály, Z.: A probiotikumok táplálkozás-élettani és piaci jelentősége.
    Tejgazdaság. 74 (1-2), 47-51, 2014.
feltöltött közlemény: 18 Open Access: 9
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK