Tudóstér: Adácsi Cintia publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 15 Open Access: 6
2023
  1. Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions.
    Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Food Science (2022)
  2. Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Miklós, I., Pócsi, I.: Biological elimination of Fusarium mycotoxins: yeasts and bacteria in work.
    In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 144, 2023.
  3. Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Kovács, S., Dobos, A., Pfliegler, V., Nampoothiri, K., Pócsi, I.: Micotoxins in food chain-climate effect and elimination studies.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Suppl.), 77-78, 2023.
  4. Pócsi, I., Murvai, K., Horváth, E., Bodnár, V., Mondok, Á., Adácsi, C., Molnár, K., Dobos, A., Leiter, É., Pfliegler, V., Pusztahelyi, T.: Recent Results in Aflatoxin Research at the University of Debrecen.
    In: International Conference on New Horizons in Biotechnology: Abstract book, CSIR - National Institute For Interdisciplinary Science and Technology (NIIST), Trivandrum, India, 110, 2023.
  5. Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Bakó, K., Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Pócsi, I., Dobos, A.: The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize.
    Toxins. 15 (3), 1-18, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis (2022)
    Q1 Toxicology (2022)
2022
  1. Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Miklós, I., Dobos, A., Győri, Z., Nampoothiri, K., Pócsi, I.: Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687
  2. Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
    Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q1 Toxicology
  3. Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
    Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
  4. Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
    Scientifica. 2022 1-6, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
  5. Adácsi, C., Kovács, S., Miklós, I., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Resistance of yeasts against Fusarium mycotoxins.
    In: "FIBOK 2022" : Fiatal Biotechnológusok V. Országos Konferenciája = 5th National Conference of Young Biotechnologists : Program és angol nyelvű összefoglalók = Program and abstracts. Szerk.: Bánfalvi Zsófia, Gócza Elen, Olasz Ferenc, Pál Magda, Posta Katalin, Várallyay Éva, MATE Genetika és Biotechnológia Intézet, Gödöllő, 84-84, 2022. ISBN: 9789632699998
2021
  1. Adácsi, C., Pusztahelyi, T.: Detoxification potential of lactic acid bacteria originated from silage.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 4, 2021.
  2. Adácsi, C., Pusztahelyi, T., Kovács, S.: Mycotoxin resistance and elimination capability of Klebsiella pneumoniae.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 (Suppl.1), 53, 2021.
  3. Pusztahelyi, T., Adácsi, C.: Non-lactic acid bacteria for biological control of mycotoxin contamination in commodities.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 (Supplement-1), 107, 2021.
2020
  1. Adácsi, C., Pusztahelyi, T.: Investigation of Aflatoxin M1 Binding Capacity of Probiotic Bacterial Cultures And Their Preparations.
    In: 4th National Conference of Young Biotechnologists : Abstract Book "FIBOK 2020". Ed.: Tünde Pusztahelyi, Levente Czeglédi, Éva Domokos-Szabolcsy, Tamás Emri, University of Debrecen, Debrecen, 72-72, 2020. ISBN: 9789634902720
2017
  1. Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
    Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
feltöltött közlemény: 15 Open Access: 6
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK