Tudóstér: Rózsáné Várszegi Zsófia publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 14 Open Access: 6
2023
  1. Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Bársony, P., Komlósi, I., Bacsadi, Á., Bistyák, A.: Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms.
    Acta Vet. Hung. 71 1-9, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Veterinary (miscellaneous)
  2. Brassó, D., Komlósi, I., Lugata, J., Rózsáné Várszegi, Z., Massányi, P., Knop, R.: Haematological parameters of Hungarian, farmed ostriches.
    South Afr. J. Anim. Sci. 53 (6), 834-842, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Animal Science and Zoology
  3. Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Komlósi, I.: The analysis of ostrich chick vitality.
    Agrártud. közl. 2023 (2), 35-40, 2023.
2022
  1. Novotniné Dankó, G., Czoller, R., Rózsáné Várszegi, Z., Balogh, P.: Effect of noninvasive castration method on weight gain, behavior and meat quality of ram lambs.
    Agrártud. közl. 2022 (2), 21-29, 2022.
  2. Ortega, A., Babinszky, L., Rózsáné Várszegi, Z., Ozsváth, X., Oriedo, O., Oláh, J., Szabó, C.: Effects of high vitamin and micro-mineral supplementation on growth performance and pork quality of finishing pigs under heat stress.
    Acta Agric. Slov. 118 (4), 1-10, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q4 Water Science and Technology
  3. Brassó, D., Komlósi, I., Rózsáné Várszegi, Z., Varga, É., Béri, B.: Egy magyar struccállomány tojástermelésésnek értékelése (előzetes közlemény).
    Állatteny. Takarm. 70 (4), 284-297, 2022.
  4. Brassó, D., Komlósi, I., Szabó, C., Rózsáné Várszegi, Z.: The environmental effects on the quality parameters and chemical composition of ostrich eggs.
    Anim. Welf. Etol. Housing sys. 18 (1), 1-16, 2022.
2021
  1. Posta, J., Rózsáné Várszegi, Z., Oláh, J.: Descriptive information of Hungarian Chicken's egg production.
    Danub. Animal Genet. Resour. 6 (2), 59-65, 2021.
  2. Brassó, D., Szabó, V., Komlósi, I., Pusztahelyi, T., Rózsáné Várszegi, Z.: Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary.
    Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
2020
  1. Posta, J., Magyar, A., Rózsáné Várszegi, Z., Oláh, J.: Descriptive information of Transylvanian Naked Neck hen's egg production.
    Danub. Animal Genet. Resour. 5 (1), 27-32, 2020.
2005
  1. Adnoy, T., Haug, A., Sorheim, O., Thomassen, M., Rózsáné Várszegi, Z., Eik, L.: Grazing on mountain pastures-does it affect meat quality in lambs?.
    Livestock Production Science. 94 (1-2), 25-31, 2005.
2002
  1. Molnár, G., Rózsáné Várszegi, Z., Jávor, A.: Carcass and the Meat Quality of Hungarian Lambs.
    Agrártud. közl. 2002 (1), 65-72, 2002.
  2. Harcsa, A., Pál, G., Komlósi, I., Kukovics, S., Árnyasi, M., Rózsáné Várszegi, Z., Jávor, A.: Fenotípusos összefüggések suffolk, ile de france és tetra tenyészetekben.
    In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában: Állattenyésztés / Jávor András, Béri Béla, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Debrecen, 145-150, 2002. ISBN: 9639274267
  3. Harcsa, A., Pál, G., Komlósi, I., Kukovics, S., Rózsáné Várszegi, Z., Jávor, A.: Teljesítménytrendek a szendrői (Bábolna) gazdaság három törzstenyészetében.
    In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában : Állattenyésztés / Jávor András, Béri Béla, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Debrecen, 137-144, 2002. ISBN: 9639274267
feltöltött közlemény: 14 Open Access: 6
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK