Tudóstér: Kiss Attila Péter publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 16 Open Access: 6
2023
  1. Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Abdalla, N., El-Ramady, H., Kiss, A., Solberg, S., Prokisch, J.: Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
    Foods. 12 (14), 1-26, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q1 Health (social science)
    Q2 Microbiology
    Q1 Plant Science
  2. Kiss, A., Karaffa, E., Pál, K., Peles, F.: Comparative study on prebiotic activities of various dietary fibers on distinct probiotics.
    In: 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts. Ed.: Klaudija Carović, Stanko Ivan Širić, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 202, 2023, (ISSN 2459-5551)
  3. Hajdú, P., Kiss, A.: Eltérő típusú adalékok hatásának elemzése gluténmentes anyagok vízfelvételre, illetve gélesedési és technofunkciós sajátságaira új húsanalógok kidolgozásának a megalapozására.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 18, 2023. ISBN: 9786155606151
  4. Béni, Á., Juhász, E., Balláné Kovács, A., Kiss, A.: Fűszer- és Gyógynövények bioaktív hatóanyagainak extrakciójának minősítése nagynyomású folyadékkormatográfiás eljárással.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 15, 2023. ISBN: 9786155606151
  5. Kokas, M., Nagy, B., Posta, J., Kiss, A., Czeglédi, L.: Különböző gyógynövények kedveltségének vizsgálata Holstein-fríz teheneknél.
    In: 39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin, Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Mosonmagyaróvár, 118-119, 2023. ISBN: 9786156443243
  6. Kovács, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Béni, Á., Hajdú, P., Kiss, A.: Mag alapú fehérjék limitált hidrolízise és jellemzésük.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 22, 2023. ISBN: 9786155606151
  7. Kiss, A., Hariri Akbari, F., Marchev, A., Papp, V., Mirmazloum, I.: The Cytotoxic Properties of Extreme Fungi`s Bioactive Components - An Updated Metabolic and Omics Overview.
    Life (Basel). 13 (8), 1-41, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Paleontology
    Q2 Space and Planetary Science
2022
  1. Soorni, J., Kazemitabar, S., Kahrizi, D., Dehestani, A., Bagheri, N., Kiss, A., Kovács, P., Papp, I., Mirmazloum, I.: Biochemical and Transcriptional Responses in Cold-Acclimated and Non-Acclimated Contrasting Camelina Biotypes under Freezing Stress.
    Plants-Basel. 11 (22), 1-14, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  2. Soorni, J., Shobbar, Z., Kahrizi, D., Zanetti, F., Sadeghi, K., Rostampour, S., Kovács, P., Kiss, A., Mirmazloum, I.: Correlational Analysis of Agronomic and Seed Quality Traits in Camelina sativa Doubled Haploid Lines under Rain-Fed Condition.
    Agronomy-Basel. 12 (2), 1-13, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  3. Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level.
    Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  4. El-Ramady, H., Brevik, E., Fawzy, Z., Elsakhawy, T., Omara, A., Amer, M., Faizy, S., Abowaly, M., Elhenawy, A., Kiss, A., Törős, G., Prokisch, J., Ling, W.: Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article.
    Plants-Basel. 11 (18), 1-33, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  5. El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture.
    Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Computer Networks and Communications
    Q2 Energy Engineering and Power Technology
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
    Q1 Geography, Planning and Development
    Q2 Hardware and Architecture
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2013
  1. Soós, G., Biacs, P., Kiss, A.: Fogyasztói attitűdök a funkcionális élelmiszer-fogyasztás területén.
    Élelm. Táplálk. Mark. 9 (1), 13-21, 2013.
2012
  1. Pál, K., Szén, O., Kiss, A., Naár, Z.: Comparison and evaluation of molecular methods used for identification and discrimination of lactic acid bacteria.
    J. Sci. Food Agr. 92 (9), 1931-1936, 2012.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q2 Biotechnology
    Q1 Food Science
    Q2 Nutrition and Dietetics
2009
  1. Huszti, K., Koncz, Z., Pál, K., Kiss, A., Naár, Z.: High-resolution melting assay for the identification of Fusarium species.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 56 (Suppl_1), 38, 2009.
  2. Koncz, Z., Huszti, K., Pál, K., Naár, Z., Kiss, A., Szécsi, Á.: PCR-based identification of Fusarium species of wheat grain origin.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 56 (Suppl_1), 52, 2009.
feltöltött közlemény: 16 Open Access: 6
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK