Tudóstér: Nokhoijav Erdenetsetseg publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 3 Open Access: 3
2024
  1. Sipka, S., Nagy, A., Nagy, J., Nokhoijav, E., Csősz, É., Baráth, S.: Measurement of chemiluminescence induced by cytochrome c plus hydrogen peroxide to characterize the peroxidase activity of various wines and the Botrytis cinerea related quality of Aszú wines of Tokaj in Hungary.
    Eur. Food Res. Technol. 250 111-118, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry (2023)
    Q2 Biotechnology (2023)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
    Q1 Food Science (2023)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
2023
  1. Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages.
    Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Molecular Biology
2022
  1. Nokhoijav, E., Guba, A., Kumar, A., Kunkli, B., Kalló, G., Káplár, M., Somodi, S., Garai, I., Csutak, A., Tóth, N., Emri, M., Tőzsér, J., Csősz, É.: Metabolomic Analysis of Serum and Tear Samples from Patients with Obesity and Type 2 Diabetes Mellitus.
    Int. J. Mol. Sci. 23 1-19, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    D1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    D1 Spectroscopy
feltöltött közlemény: 3 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK