Tudóstér: Gál Zsuzsa publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 10 Open Access: 4
2021
  1. Gál, Z., Berde, C., Pierog, A.: Átalakuló vezetési feladatok Hajdú-Bihar megyei szervezetek példáján keresztül.
    Régiókut. szle. 6 (2), 89-97, 2021.
2020
  1. Gál, Z.: A szervezeti kultúraváltás jellemzői.
    Régiókut. szle. 5 (2), 73-80, 2020.
  2. Gál, Z.: Változásmenedzsment alapjai.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 5 (1), 257-267, 2020.
2017
  1. Gál, Z.: Management of change and the context analysis of the leader's personality.
    In: VII. Kerpely Kálmán Szakmai Napok a Gyakorlatorientált Oktatásért. Szerk.: Gál Zsuzsa, Vathy Veronika, DE Kerpely K. Szakkollégium, Debrecen, 49, 2017. ISBN: 9789634739593
  2. Pierog, A., Gál, Z.: Sikeres változtatás menedzselésének kulcsindikátorai: vizsgálat egy multinacionális szervezetben.
    Taylor. 9 (3-4), 18-25, 2017.
  3. Gál, Z.: Változások kezelése és a vezető személyiségének összefüggés-vizsgálata.
    In: VII. Kerpely Kálmán Szakmai Napok a Gyakorlatorientált Oktatásért. Szerk.: Gál Zsuzsa, Vathy Veronika, DE Kerpely K. Szakkollégium, Debrecen, 48, 2017. ISBN: 9789634739593
2015
  1. Gál, Z., Bauerné Gáthy, A.: A vállalkozások felelőssége a fenntarthatóságban.
    In: Környezetgazdálkodás, fenntartható fejlődés. Szerk.: Dombi Mihály, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 95-110, 2015. ISBN: 9789633184820
2014
  1. Gál, Z.: "Összhangban a környezettel" - NI Hungary Kft. Az NI Hungary Kft. Környezeti Politikája és annak hatása a vállalatnál dolgozók környezettudatosságára.
    Gazdálktud. közl. 5 (1), 16-22, 2014.
  2. Dombi, M., Karcagi-Kováts, A., Bauerné Gáthy, A., Gál, Z., Kuti, I.: Food-related use of natural resources through the lens of the household metabolism.
  3. Gál, Z.: Vállalkozások károsanyag-kibocsátás csökkentésének lehetőségei.
    Economica. 7 (3), 61-68, 2014.
feltöltött közlemény: 10 Open Access: 4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK