Tudóstér: Brassó Dóra Lili publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 17 Open Access: 8
2023
  1. Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Bársony, P., Komlósi, I., Bacsadi, Á., Bistyák, A.: Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms.
    Acta Vet. Hung. 71 1-9, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Veterinary (miscellaneous) (2022)
  2. Brassó, D., Komlósi, I., Lugata, J., Rózsáné Várszegi, Z., Massányi, P., Knop, R.: Haematological parameters of Hungarian farmed ostriches.
    South Afr. J. Anim. Sci. 53 (6), 1-9, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Animal Science and Zoology (2022)
  3. Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Komlósi, I.: The analysis of ostrich chick vitality.
    Agrártud. közl. 2023 (2), 35-40, 2023.
2022
  1. Béri, B., Brassó, D.: A tartás- és fejéstechnológia hatása a nyerstej mikrobiológiai minőségére.
    Értékálló aranykorona. 19 (3), 24-25, 2022.
  2. Brassó, D., Komlósi, I., Rózsáné Várszegi, Z., Varga, É., Béri, B.: Egy magyar struccállomány tojástermelésésnek értékelése (előzetes közlemény).
    Állatteny. Takarm. 70 (4), 284-297, 2022.
  3. Brassó, D., Török, E., Komlósi, I., Posta, J.: Factors Affecting the Survival of Ostrich from Hatching Until the Age of 48 Weeks.
    Agriculture-Basel. 12 1-11, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
  4. Brassó, D., Komlósi, I., Szabó, C., Rózsáné Várszegi, Z.: The environmental effects on the quality parameters and chemical composition of ostrich eggs.
    Anim. Welf. Etol. Housing sys. 18 (1), 1-16, 2022.
2021
  1. Brassó, D., Komlósi, I.: Evaluation of egg quality parameters of two Hungarian ostrich populations.
    Agrártud. Közl. 1 51-57, 2021.
  2. Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
    Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q1 Toxicology
  3. Brassó, D., Szabó, V., Komlósi, I., Pusztahelyi, T., Rózsáné Várszegi, Z.: Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary.
    Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
  4. Brassó, D., Komlósi, I.: Studies on ostrich (Struthio camelus) meat - Review.
    Revista Ciencias Agropecuarias. 7 (2), 83-91, 2021.
2020
  1. Brassó, D., Béri, B., Komlósi, I.: Studies on Ostrich (Struthio Camelus) - Review.
    Agrártud. Közl. 1 15-22, 2020.
2019
  1. Brassó, D., Béri, B.: A heterózistenyésztés hatása a tejhasznosítású tehenek tejtermelésére, termékenységére és egészségi állapotára.
    In: InterTalent Unideb 2018. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Mező Lilla Dóra, Mező Ferenc, Debreceni Egyetem, Debrecen, 65-68, 2019. ISBN: 9789634901983
2018
  1. Brassó, D., Béri, B.: A heterózistenyésztés jelentősége és előnyei tejhasznosítású szarvasmarhaállományoknál.
    In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 1-6, 2018. ISBN: 9789634900092
  2. Béri, B., Brassó, D.: A procross rotációs keresztezés hatása a tejhasznú tehenek tejtermelésére.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 293-300, 2018. ISBN: 9786155837159
2017
  1. Béri, B., Brassó, D.: A heterózistenyésztés lehetősége és előnyei tejhasznosítású állományoknál.
    Partnertájékoztató Hírlevél. 17 (9), 36-40, 2017.
  2. Béri, B., Brassó, D.: Új irányzat a tejhasznosítású fajták tenyésztésében.
    Magy. állatteny. lapja. 9 22-25, 2017.
feltöltött közlemény: 17 Open Access: 8
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK